Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5610 Dátum: 11 júl 13, 19:13:55 » |
|
Jójó ^^ hmm fotózd is leeee  :D cipőkrémet miért ennél?  xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5611 Dátum: 11 júl 13, 20:10:38 » |
|
Hát persze, hogy akkor jut anyunak eszébe a fűnyírás, amikor leülök fórumozni és megírok egy fél hsz-t...  Egyszer sikeresen kettévágtam egy szerencsétlen békát a fűnyíróval, úgyhogy azóta kevesebb lelkesedéssel állok neki a témához.  Főleg, ha épp fórumozhatnékom is van.  A-chan: elmegyek Apának ruhát venni és utána felteszem a képet és elküldöm.  Amúgy nagyon élveztem ezt a 3-as MSN-ezést. *.* Szerintem tök jó volt! Remélem lesz folytatása. A robogó is menő.  Én semmit nem tudok vezetni.  Biciklizni se tudok. Na majd én tanítalak fényképezni, te meg engem robogózni. Poor world...  Ez szegény már nem menő... Anyuék szanaszét verték.  Remélem én is.  Hogy a harmadik érintett mennyire reméli, azt már nem tudom...  Képet meg már szerezteeee~m, úgyhogy nem kell fáradnod vele.  Taníts és tanítalak! *-* (előbb be kellene szereznem egy rendes fényképezőgépet  ) Én szeretek mosogatni, az a legjobb házimunka. xD Hozzánk is jöhetsz! Én is olyan szinten utálom, hogy anyuval megegyeztünk, hogyha én megfőzök, akkor ő mosogat...  Ha én itthon olyan sütit csináltam, aminek állnia kellett volna egy napot a hűtőben, mindig időnap előtt megették. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5612 Dátum: 11 júl 13, 20:28:47 » |
|
Én is fenyegetőztem, hogy nem lesz jó vége, ha valaki bele mer nyalni, neadjisten megenné.  Akkor drasztikus módszerekhez kell folyamodnom. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5613 Dátum: 11 júl 13, 23:50:43 » |
|
A minap nézegettem kb 10 ember hozzászolási aktivitását és arra jutottam hogy a forumozok közel fele a késő esti órákban tevékenykedik. a Hozzászolási aktivitás jópár embernél a 22-02 óráig a legmagasabb =D Érdekes. Az ember azt hinné ilyenkor nem nagyon van fennt senki =D ( mondom ezt úgy hogy ezt az üzit 0:50kor írtam  ) Bár eddig azthittem különc vagyok de jó látni hogy nem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5614 Dátum: 11 júl 14, 00:05:06 » |
|
Hát én nem aktív éjszakai hozzászóló vagyok, hanem inkább aktív éjszakai fórumleső  . De mondjuk most is 1:05-kor írok, mert ilyenkor már alig vannak fent emesén, satöbbi. Szóval ilyenkor ráérek szétnézni errefele  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #5615 Dátum: 11 júl 14, 05:59:38 » |
|
A-chan: én benne vagyok, hogy füleljük le Danit a Tescoban. Én megismerem úgyhogy nem lesz nehéz dolgunk.  Bemegyünk és vásárolunk nála 20 ezer Ft értékben és öt forintosokban fizetjük ki, meg direkt olyan cuccokat veszünk, amiken nincs csipogó meg ilyenek. haha *gonosz pofi* Csak 50 db 5 ft-ost tudok elfogadni, annyi van egy rolniban. Ez se jön össze.  50-et vagy köteles elfogadni... többet is elfogadhatsz:D tegnap hozzám 1500Ft-nyi 10 és 20 forintost hoztak oda... multkor 100 db 5Ft-set kaptam... (az ilyen méé nem megy az asko kasszához ahol az automata számolja megXD multhéten egyik csajnál 30 000 forint értékben fizettek CSAK 200-as érmékkel... (150 db) jah, és fel kéne kellnem az ágyból, mert 9kor kezdek a kasszában:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 14, 06:01:17 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #5616 Dátum: 11 júl 14, 07:23:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5617 Dátum: 11 júl 14, 07:57:27 » |
|
Húú tök jól néz ki!  Ez valamilyen vaníliás dolog? =)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #5618 Dátum: 11 júl 14, 10:34:05 » |
|
Jaj ne beszéljetek kajáról, éhen halok.  Főzni nem tudok és nem is nagyon izgat a téma.  Szakács férj kéne nekem. Luna-san nagyon jól néz ki a pudingod. *.* Ügyes vagy. ^^ A-chan: ez a békás dolog nagy brutál...  Imádom a békákat. Belehaltam volna, ha velem történik. A múltkor az utcánkban pont láttam egy nagy varangyot és meg is tudtam simogatni. :3 Meg szerencsére sikerült az útról a forrás felé terelni.  Dani remélem, hogy reméli.  Nekem úgy tűnt, hogy igen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5619 Dátum: 11 júl 14, 11:05:30 » |
|
Én már láttam Luna-san pudingját DA-n! nyenyenyee~  Képzelheted, hogy azóta hogy vágom a füvet...  Amikor magasabb fűhöz érek, akkor mindig szétnézek, hogy van-e közte béka vagy valamilyen másik jószág.  Amúgy én is szeretem a békákat, csak már az agyamra mentek, amiért szétfúrkálták a kertemet.  Ettől függetlenül nem akartam őket bántani, úgyhogy csak vizet kaptak - menekültek is.  + van két kecskebéka a tavamban. Őket ha akarod örökbefogadtahod.  Meg a mogyoróbokrokon szoktam találni levelibékákat *-* azok olyan aranyosak!  ÉS, előkerült a motorkulcs! Anyu beágyazta... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5620 Dátum: 11 júl 14, 11:45:23 » |
|
Jaj ne beszéljetek kajáról, éhen halok.  Én is nagyon éhes vagyok  Naaaaaagyon. Ráadásul érzem az incsifincsi kajaillatot a konyhából.  Ettől csak még rosszabb. A-chan a fű rossz. Értem? :0 Nem jó ha ennyire vágod a füvet  Amúgy én is bírom a békákat olyan kis édik.  Bár azért a varangyost annyira nem kedvelem. Az csúnya.  A kecske meg a leveli viszont kawaii. :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #5621 Dátum: 11 júl 14, 11:47:16 » |
|
Mi régen csináltuk azt öcsémmel hogy kifogtunk egy csomó ebihalat kerestünk egy jó nagy vödröt szedtünk ki a patakból algát vízinövényeket ( oxigén termelés miatt asszem  ,legalábbis haver aztmondta hogy azért kell ) és néztük ahogy elöször a hátsó két lábuk bujik ki, utána az első 2, leválik a farkuk stb =D jó volt. Anyám meg nemtudta elképzelni miért van ennyi béka a kertbe 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 14, 11:48:07 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #5622 Dátum: 11 júl 14, 12:01:06 » |
|
amiért szétfúrkálták a kertemet.
Ezt hogy érted?  Van saját tavad? *.* De jóóó! Levelibéka az ritka vendég nálunk sajna.  Örökbe fogadok minden békát nálatok.  Ezüstöm én már kajáltam azóta. Remélem te is. :3 Tök jó, hogy te is szereted a békákat! *.* Újabb közös pont. <3 Majd fogjunk együtt békát a kaposvári tóból, ahol voltunk a múltkor.  Lew: ez jó lehetett.  Anyukád boldog lehetett... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5623 Dátum: 11 júl 14, 12:08:07 » |
|
A fű a rossz...  Illetve nem is rendes fű, inkább gyom.  A rendes fű között nincs béka, mert ott nem tud elbújni. ^^ Nálunk meg néhyány éve egy béka belepetézett a tavamba, utána meg tele volt ebihalakkal. x) Úgy értem, hogy a varangyoknak szokásuk üregeket ásni, amikbe bebújnak... Az én kiskertem meg tele volt ilyen üregekkel és mindbe volt vagy 15 béka.  Amikor egyszer kiöntöttem őket, el is kezdtem számolni, de 19-nél ráhagytam.  A tavacskámra meg nagyon büszke vagyok. ^^ Az első rendes munkámért kapott fizumból építettem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
 |
« Válasz #5624 Dátum: 11 júl 14, 12:09:55 » |
|
Képzeljétek, napfényallergiám van .. Komolyan mondom, annyi betegségem meg problémám van, hogy azt sem tudom, hogy minek élek egyáltalán? ^o) (Nem önsajnáltatás, költői kérdés.) Amúgy nem mentünk szét, együtt maradtunk, és nagyon boldog vagyoooook. : )
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
|