Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5085 Dátum: 11 jún 28, 17:30:57 » |
|
Egy Aestalan fórum is milyen lenne már? Ez most jól esett. De tényleg, nekem ilyet még nem mondtak. NKW csapaton kívül nem nagyon maradt már itt senki aki ismerne. Aestalan fórum az lehetetlen...Pl. nekem az hogy Gabesz elmegy az is nagyon fura,olyan hihetetlen,mivel úgy jöttem a fórumra hogy moderátor és hát ezt nagyon megszoktam >_< És nagyon furcsa lesz hogy pl. msn-en is eltűnik,fórumról is :S Remélem te itt maradsz örökre! Gabeszt meg alig várom hogy visszajöjjön pedig még el se ment xd
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5086 Dátum: 11 jún 28, 18:42:12 » |
|
Gabesz takarodj már el innen mert nem bírom nézni, ahogy tocsog ez a sok halandóxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5087 Dátum: 11 jún 28, 18:48:30 » |
|
A Nagyúr miért foglalkozik a halandókkal? Ilyesmire pazarolni a drága idejét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5088 Dátum: 11 jún 28, 18:53:46 » |
|
Masashi hiánya is érezhető... Pl.: 2 napja nem néztem meg a duma topicot és csak 2 oldal volt olvasatlan 20 helyett. Ja Gabesz is jó arc... és Đestri-sama is megjött. A Jedik visszatérnek meg mennek el...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 18:55:28 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5089 Dátum: 11 jún 28, 18:55:45 » |
|
De én élvezem! Tök meg vagyok hatódva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5090 Dátum: 11 jún 28, 20:15:51 » |
|
Aaaaa,csak nem a régiekről megy a téma? Énis itt vagyok már egy ideje,kb akkor jöttem amikor noemimi,xenon,Hiei,Seed meg a hasonlók írkáltak Amúgy kezdek énis felszívódni,fogalmam sincs milyen régóta írtam már duma topicba,általában csak végig szoktam olvasgatni a topicokat és kész xD Mondjuk nem mintha régebben nagy fórumozó lettem volna xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5091 Dátum: 11 jún 28, 20:35:16 » |
|
Remélem, ha eltűnnék, észrevenné vki, hogy jelentse a rendőrségen: "Zer0 2 hete nem váltott avatart. vmi gond van."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5092 Dátum: 11 jún 28, 20:57:07 » |
|
Nyugi én majd jelzem!!! Én még anno a régi fórumon is aktív voltam, 578 hsz körül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5093 Dátum: 11 jún 29, 00:15:22 » |
|
Csünnadratta, (hehe) meg esti fény! De rég voltam már itt! A gépemet még továbbra sem javította meg a bátyám. Ha feljövök, akkor az 1 indokolatlanul későn lévő hajnali időponthoz lehet köthető. Az eddig felgyülemlett 200 oldalt pedig nem fogom elolvasni! És, mennyi új tag! Persze a Moderátori figyelmeztetéseket olvastam. Látom ez se volt balhé mentes időszak. Hogy velem mi van? Semmi. Lusta vagyok, tehát délig alszok, sőt néha délután is. Este pedig bagoly vagyok. Jó hajnalt nektek továbbra is! Utóirat egy kis ego fűszerrel.: Engem senki sem hiányolt? :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 00:17:38 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5094 Dátum: 11 jún 29, 00:57:29 » |
|
De én legalább itt vagyok, ami önmagában is elég indok a boldogságra. Köhhöm... mint ha egy kis egoizmust vélnék felfedezni És nem kevés szerénységet
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5095 Dátum: 11 jún 29, 06:41:02 » |
|
Nem egoista vagyok, hanem őszinte. Az eltűnéses témáról meg annyit, hogy ha a fontosabb fórumozókat két hétig nem látom, akkor általában szóvá is teszem ezt. Szeretem számontartani a népet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5096 Dátum: 11 jún 29, 07:34:29 » |
|
Miért gman? Ki számít fontosnak? Mondjuk azt tudom, hogy én nem, szóval mégis ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5097 Dátum: 11 jún 29, 07:52:26 » |
|
Nehéz megállapítani. "Fontos" az, aki gyakran ír, persze ez változó. Vannak, akik általában a csevegőben fellelfetőek, és vannak , akikkel csak a szakmai topicokban találkozhatunk. És vannak, akik mindenhol otthonosan mozognak. Meg még ezerféleképp lehet csoportosítani a közösség tagjait. A-chan: Te a csevegőben fontosnak számítasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5098 Dátum: 11 jún 29, 08:30:56 » |
|
Köszi gman! ^^Amúgy már egy ideje kuncogok Masashi-chan titulusán... "MaĐara"= Magyara Bár ez csak nekem vicces. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5099 Dátum: 11 jún 29, 08:41:40 » |
|
Nem az volt a szándékom, hogy megváltoztatsd! Csak ugye én minden nap látok és használok ilyen betűket és vicces volt Magyarát olvasnom... Amúgy ha titulus kell: "még Zer0nál is elvetemültebb avaválogató" <--- ez megfelel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|