Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 11 feb 12, 20:12:42 » |
|
Nekem meg a Walesi Bárdok első 16 versszakát, de nincs hozzá inspirációm.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 11 feb 12, 20:40:19 » |
|
Csak az első 16-ot? Nekünk anno az egészet kellett. De nem olyan rossz az, nekem egyik kedvenc versem. Persze, elsőre elrettentőnek tűnik, de utólag már nem olyan vészes De ha kell, itt az inspiráció : Egyébként nekem most bioszt kell tanulnom, a madarakról mindent: idegrendszer, kiválasztás, táplálkozás, vérkeringés, váz... de hogy minek kell ezt tudni Aztán jöhet a töri és az angol abszolutizmus
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 11 feb 12, 20:49:04 » |
|
Mi bioszból a vérkeringést tanultuk és sztem 5ös lesz . Úgy hogy nem tanultam rá semmit .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 11 feb 12, 21:26:21 » |
|
Beatreex, én ebből a témából írtam múlt héten ( 9.-es létünkre 10.-es anyagot vesszük) , töriből kb. másfél hónapja írtam az alkotmányos monarchiából, ami Angliához kapcsolódik szintén. Hála az égnek a verstanulással nem voltak nagyon gondjaim. Nagyon szeretek olvasni, az irodalom is kedvelt tárgyam, gyakran szavalok. Az egyetlen vers, amit gyűlöltem tanulni, az az Egy katonaének volt a nyelvezete miatt. Volt egy másik Balassi, amit meg kellett tanulni, a "Hogy Júliára talála, így köszöne neki" c. vers. Lefeleltetett belőle a tanár, gondoltam, viszek bele egy kis színt ; letérdeltem előtte, és úgy adtam neki elő "szerelmes áhítattal".. mindenki, még a tanár is dőlt a röhögéstől. xD
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 11 feb 12, 22:03:54 » |
|
Olivééér nee! Olivééér nee! Neee! Miért??? MIért??? Olivééééér! Hiányozni fooogsz! Hmm nekünk most kell tanulni a walesi bárdokat, részletekben ugyan, de végig. ··.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 22:16:24 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 11 feb 12, 22:23:03 » |
|
Muszáj már megint kezdeni a szemetelést? -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 11 feb 12, 22:26:02 » |
|
A Walesi bárdok a kedvenc balladám. Messze. Elsősorban a keletkezéseinek és történetének körülményei miatt, vagy még inkább azokkal együtt. Petőfi "Farkasok dala", meg pár kisebb, innen onnan megragadt vers mellett ez az egyetlen "iskolához" tanult vers, amit kívülről tudok a mai napig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 11 feb 12, 22:26:36 » |
|
Én a Walesi bárdokat asszem 6. -ban tanultam. (lol nem tudom mi volt 1 éve! ) Amúgy, haggyad mááár azt az izét. Komolyan egyik barátnőm MSN -en folyton ezzel nyaggat, olyankor legszívesebben kivágnám a monitort az ablakon! De, hogy csak piszkáljalak. Ő Bécit isteníti. (lehet nekiesni ha akarod még úgy is hogy azt sem tudod ki a barátnőm ) Én, amúgy legutóbb mondtam 1 verset. 3 -mas lett... -.- Viszont a Kémia és Matek megy mint állat! Szinte olvasni se kell! (bár a matekból a szabályokat rühellem... xD) Szerk.: Közben, előhalásztam az én becses, óra közben kicsit kettészakadt Irodalomkönyvem! Igen a Walesi bárdok 6. -os tananyag! Nem emlékeztem rosszul! Ha jól látom, akkor nekem is 16 versszakot kellett. Hát, ami azt illeti, ez meg a Mátyás Anyja volt, amiből tudok valamit és könnyű volt tanulni. Amúgy... nem tudom nekem minden vers kiment a fejemből! :S (viszont ha megkérdeznék hogy xy miből van tudnám a válasz (talán))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 22:39:08 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 11 feb 12, 22:36:03 » |
|
Én a biosszal állok hadilábon, meg a magyarral (mindkettő) szeretném az irodalmat csak a tanár egy *seggfej* minden órán körmölünk vetítővászonról közbe pofázik és irdatlan mennyiségű házit ad és fel van háborodva hogy nem beszélgetünk vele... ő a média tanár is ott szintén ez van csak heti fél óra (két hetente egy magyar heti 4 biosz 1,5). mindenki rühelli a magyartanárt... Most is volt ugye 28 házi feladat+doga+verstanulás+olvasmánynapló úgy hogy 3 nappal azelőtt szólt egy 100 oldalas könyv olvasásáról ráadásul hét elején és akkor írtunk (kedd-szerda-csütörtök) 3 TZ-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 11 feb 12, 22:44:54 » |
|
Én Gimis létemre még 1 verset sem tanultam meg, nem azért mert nem akartam, vagy volt vele valami bajom, hanem mert nem adtak fel még 1-et sem.. Ebben az évben is csak 1 kötelező volt, a szhopoklész... ) az is asszem négyes lett.
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 11 feb 12, 22:48:03 » |
|
Olivééér nee! Olivééér nee! Neee! Miért??? MIért??? Olivééééér! Hiányozni fooogsz! Emocionálisan Olivérnek ez volt a legjobb. Nem akart bent lenni , jobb így neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 11 feb 13, 01:29:07 » |
|
A Walesi Bárdok nekem is a kedvenc balladám, sőt talán kedvenc versem is egyben. Úgy a felét még most is tudom kívülről, pedig már kb. 3-4 éve tanultam.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 11 feb 13, 01:58:35 » |
|
Én a Himnuszon, Szózaton és a Nemzeti dalon kívül nem igazán tanultam meg egy verset sem... lustaság..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 11 feb 13, 09:00:56 » |
|
Ő Bécit isteníti. Nálunk meg 3 olyan lány is van, aki hozzá járt táncot tanulni, ezért most minden reggel arra kell bemennem, hogy "Béci ". Versekkel meg úgy vagyok, hogy 1x megtanulom és utána, ha felmondtam szinte el is felejtem az egészet ^^'
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 11 feb 13, 10:54:26 » |
|
|
|
|
Naplózva