hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 11 feb 13, 11:35:09 » |
|
Ne haragudj Aes, de muszáj kiadnom magamból, annyira nem jó, hogy most üres lesz a villa. Olivér volt a legjobb villalakó, a röhögését és a vicceit nagyon bírom. Jobb mint a selyemfiú Béci. Jó, őt is bírom, de akkoris. Olivééér nee! Olivééér nee! Neee! Miért??? MIért??? Olivééééér! Hiányozni fooogsz! Emocionálisan Olivérnek ez volt a legjobb. Nem akart bent lenni , jobb így neki. Tudom, hogy jobb így neki, de maradt is volna. Amúgy mi az az emocionálisan? csakhogy ma is tanuljak valamit. Rikan, szólhatnál azoknak a lányoknak, a barátnőm is szívesen elmenne Bécihez táncot tanulni. Am. a walesi bárdok nem éppen a kedvencem, de tűrhető.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 11 feb 13, 12:26:59 » |
|
Jah szerintem is jobb lett volna ha Olivér megy vissza most mit nézünk majd ? Ki fog balhékat csinálni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 11 feb 13, 12:38:05 » |
|
Komolyan mondom, én még egyetlen másodperdet sem láttam a Való Világból. Annyira üres az életem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 11 feb 13, 13:31:33 » |
|
gman scored a point. Igazad van én 10 másodpercet láttam aztán inkább kikapcsoltam a tv-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 11 feb 13, 13:50:57 » |
|
Nálam kb az a szerencse, hogy nem volt kéznél egy AK. Szétlőttem volna tv-t. De amúgy tényleg, szerezzünk fegyvereket, és amikor pont "élő adás" van, akkor törjünk be ebbe a villa cuccba, és rendezzünk egy mészárlást. Jelentkezőket keresek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1355 Dátum: 11 feb 13, 13:56:18 » |
|
OK, én bevállalom, hogy csórok egy tankot valahonnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 11 feb 13, 14:10:17 » |
|
Benne vagyok! Amúgy, nálunk van az ebédlőben tv. És este ha kajálok akkor azt kell hallgatnom.... hát, hol fogom a fejem, hol sírok a röhögéstől, hol fogom a fejem és sírok a röhögéstől, vagy csak szimplán befogom a fülem. Minden esetre nekem főleg Szandika vinnyogása a kínzás hangilag! Szemmel én se sűrűn nézem. Amúgy Fábry the king!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1357 Dátum: 11 feb 13, 14:19:15 » |
|
Én csak a veszekedéseket nézem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 11 feb 13, 15:19:04 » |
|
Hanii emocionálisan azt jelenti , hogy =érzelmileg= az általam írt szövegkörnyezetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 11 feb 13, 15:59:30 » |
|
Jah, oké, köszi. Amúgy Szandika jó fej, csak most Oli miatt ő is ki van borulva.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Juby
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 11 feb 13, 16:16:29 » |
|
Üdvözlet mindenkinek,már régóta keresek egy olyan háttérképet amin az összes hokage rajta van,egymás mellett,sorban.Megköszönném ha valaki ebben tudna segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 11 feb 13, 16:20:47 » |
|
Juby! Javaslom ezt az oldalt, itt tudsz keresgélni: klikk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 11 feb 13, 16:24:23 » |
|
Pontosan ezt akartam ajánlani, az "5 hokage" címszóval. Nekem egy rakatnyit kiadott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 11 feb 13, 17:05:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|