STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1320 Dátum: 11 feb 12, 02:26:47 » |
|
Nekem amúgy a tizedik votl a kedvenc dokim, még egy pár nagyon régi mellett. A legelsőt nehéz volt például fleülmúlni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1321 Dátum: 11 feb 12, 02:30:40 » |
|
Huhh hát az első az nem mai darabXD lökött BBC kidobták a régi szallagokat... alig maradt fent belőlük valami
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
NARUTO11
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1322 Dátum: 11 feb 12, 08:26:55 » |
|
Micsudi nem jó a link amit beraktál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1323 Dátum: 11 feb 12, 10:46:28 » |
|
Nagyszüleimnek érdekes logikája van. Teljesen haszontalan dolgokat vesznek meg, csak mert olcsóak. Aztán csodálkoznak, hogy nem jönnek ki a nyugdíjukból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1324 Dátum: 11 feb 12, 10:51:51 » |
|
óóó igen  amikor hazaértem nekiálltam tanulni, mert másnap kémia tz volt  de elaludtam tanulás közben, és csak az emlékeimre hagyatkozhattam  remélem meglesz az 5ös xd nyehh látom megjött a Naru manga meg a zanime is  manga megvan, azanimétmegmostnézem :3 am napot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1325 Dátum: 11 feb 12, 11:05:01 » |
|
Én jóformán mindíg az emlékeimre hagyatkozok, mert lusta vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1326 Dátum: 11 feb 12, 11:48:34 » |
|
Nálam az emlékezés csak olyan tantárgyaknál megy amik érdekelnek. Amik nem, azokra még tanulással is csak nehezen tudok emlékezni.  Pl.: a Kémiát egyszer sem olvastam, mégis tudtam mindent!  Az irodalom pedig... arról inkább nem is írok.... 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1327 Dátum: 11 feb 12, 13:44:56 » |
|
Nekem meg attól függ milyen kedvem van órán. Volt olyan, hogy 1x sem kellett elolvasnom semmit és fejből tudtam mindent egy dolgozatnál, de olyan is akadt hogy hiába olvastam el itthon 50x egyenesen nem bírtam megjegyezni például természetismeretből. De valahogy az irodalom és nyelvtan kivétel, azt mindig meg tudom jegyezni 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1328 Dátum: 11 feb 12, 14:45:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1329 Dátum: 11 feb 12, 15:19:18 » |
|
Gratulálok hanii  Jé, nekem van még egy halom házim... xd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1330 Dátum: 11 feb 12, 15:36:25 » |
|
Köszi!  Nekem is van egy halom házim, csak éppenséggel nem nagyon izgat. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1331 Dátum: 11 feb 12, 17:24:38 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 17:25:52 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
 |
« Válasz #1332 Dátum: 11 feb 12, 19:00:10 » |
|
én szó szerint nem nézek át semmit itthon, csak reggel mikor felkelek bepakolok és bemegyek órára... most vok 10-es és így vok 3-4.  ) Órán se nagyon jegyzetelek, se nagyon figyelek, de bennem marad..  Deam. sok sikert mindenkinek!!  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 19:13:38 írta Hamano »
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1333 Dátum: 11 feb 12, 19:49:22 » |
|
Grat hanii!  ^^: Igen szerintem is cuki! De az  se rossz!  Hamano: örülj neki. én vagy leblokkolok éles helyzetbe, vagy átolvasom 100x és még így sem ragad meg az agyamba. xD 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1334 Dátum: 11 feb 12, 19:54:03 » |
|
Nekem sz.r fizikafogalmakat kéne tanulnom, de sajna nincs hozzá hangulatom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|