A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5040 Dátum: 11 jún 28, 11:48:42 » |
|
Akkor gondolom külföld... Mindenesetre sok szerencsét, és várunk vissza! Amúgy Aes helyében én is ezt csinálnám... dRown:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5041 Dátum: 11 jún 28, 11:51:13 » |
|
Gabesz várunk vissza! Nem felejtünk el! Amúgy net csak lesz. Öcsém mit is csinált, amiért ennyire ki van akadva mindenki? Csak annyit írt, hogy örül a f*szom. dRown milyen műtét? Ne aggódj biztos, jól fog sikerülni. Morause LoL, jó kis évzáró.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5042 Dátum: 11 jún 28, 11:54:19 » |
|
Gondolom "kissé morcos", amiért Gabesz nem lesz egy ideig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5043 Dátum: 11 jún 28, 11:56:34 » |
|
Még télen diagnosztizáltak nálam agydaganatot,ami ha'l istennek jó indulatú,és ha kilessz szedve,és túlélem: Főcím leszek az újságban.
A-chan: Gabesz által beirt hsz előtt írt 1el..
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5044 Dátum: 11 jún 28, 11:58:32 » |
|
Beírtam, hogy örüljetek srácok, lehet trollkodni, már nem vagyok modi... Vagy valami hasonlót, csak utána inkább töröltem... Erre kommentelt Aes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5045 Dátum: 11 jún 28, 12:00:41 » |
|
Szegény Aes mennyi munkája lesz...Siess vissza Gabesz >_< És keress olyan helyet ahol netközelben leszel
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5046 Dátum: 11 jún 28, 12:01:41 » |
|
Gabesz kitöröltem a trollkodásomat mert így már nem volt értelme. Am remélem h mielőbb visszatérsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5047 Dátum: 11 jún 28, 12:01:57 » |
|
dRown ez durva... De szerintem nem lesz gond. Fiatal vagy és az orvosok csodákra képesek. Azért öcsém műtétje se volt egyszerű dolog és mégis teljesen rendbe hozták. Lényeg, hogy te ne add fel és bízz a szebb jövőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #5048 Dátum: 11 jún 28, 12:03:41 » |
|
Jaj a tesód annyira sajnáltam (( Szegény milyen rossz lehetett neki >_< Meg jujjj hogy fájhatott....De igaz Aes már nincsenek ilyen vízhang vagy hogy írják ilyen utófájások(ez furán jött ki xD) Mert én nemrég majd nem eltörtem az ujjam és még mindig fáj néha :O Azt mondták az orvosok nemtört el...még is nagyon fájt >_< Még mindig fáj... de már ritkábban...Na ilyenkor mit lehet tenni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 12:09:43 írta Đestri »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5049 Dátum: 11 jún 28, 12:09:24 » |
|
Ezért jó modinak lenni, mert kitörölheted a saját hsz-ed, utána meg nézheted, hogy a többi nem érti, mi van... Aes! Mi a jó életet csináltál? Összetörted magad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5050 Dátum: 11 jún 28, 12:10:53 » |
|
Már több mint egy éve volt a dolog, és egy fél évig tartott. Újabbak nem tudnak róla. Én meg igyekszem elfelejteni az egészet. Cinti! Nem egészen értem hogy mit kérdezel, de maradjunk annyiban hogy már nincs semmi bajom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5051 Dátum: 11 jún 28, 12:13:46 » |
|
Nyugi Aes majd Hiei segít a modiskodásban xD ha már ugyis itt leselkszik xDD Hmm elpusztítottam a cseresznyét... mostmár tényleg rakodni és csomagolni kéne... de nincsen kedvem -.- pedig 5ig készen kéne lenni mindennel amit mára elterveztem xD mert nemigazán kéne kihagyni az autó sulit
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5052 Dátum: 11 jún 28, 12:17:40 » |
|
Noe nálatok meddig tart egy autós tanfolyam? Most még kíváncsibb lettem, hogy mi történt Aes-szel. Nem baj, nem unalmaskodok... És örülök, hogy már semmi baja. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5053 Dátum: 11 jún 28, 12:18:02 » |
|
Ezért jó modinak lenni, mert kitörölheted a saját hsz-ed, utána meg nézheted, hogy a többi nem érti, mi van... Aes! Mi a jó életet csináltál? Összetörted magad? Ehhez nem kell moderátornak lenni. Csapattag is megtehetné. Viszont nem teszi mert értelmes emberek vannak a csapatban. Na jó én egyszer meg szívattam vele valakit és csináltam neki egy 7 hozzászólást egymás utánxD Viszont utána beírtam, hogy én szórakoztamxDDD Kikérem magamnak nem leskelődök egyszerűen nem volt mit írnom. Minnyá megyek dolgozni azt váromxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 12:18:33 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5054 Dátum: 11 jún 28, 12:21:50 » |
|
Nálunk 3 hónap viszont legalább a magyarországi árakhoz képest olcsó Hiej ( ) drága kifogásokat keresni könnyű és még hogy csak egyszer szivattál embereket a hsz kitörlésekkel... na persze xD ha te csak egyszer szivattál ezzel vkit, akkor én meg mindig búskomor vagyok Erre meg elment gonosz -.- (mondjuk az utsó szó számára dícséret de akkoris az )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 12:22:55 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|