Sevanna
|
|
« Válasz #5010 Dátum: 11 jún 28, 09:11:12 » |
|
Aranyos vagy. De ment a buszom. Most tudtam meg, hogy csütörtök től szombatig esténként jazz koncertek lesznek a belvárosban. *.* De jóóóó máris megvannak az esti programjaim. :3 Holnap este meg country táncház.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5011 Dátum: 11 jún 28, 09:29:29 » |
|
Valahogy ide kellene ragasztani a jónépet, hogy ne mehessenek el. Amúgy heo-t nem úgy ismertem, mint aki csak úgy szó nélkül lelépne... Először arra gondoltam, hogy az évvége miatt (mondta is, hogy egy rakás dolog szakadt a nyakába, úgyhogy nincs a fórumra ideje), de még mindig? Remélem nincs semmi baja. Mesélek valami izgalmasat: két éjszaka alatt szúnyogeledel lett belőlem! (és az agyamra ment a suli, még az álmaimban sem hagy békén )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5012 Dátum: 11 jún 28, 09:33:42 » |
|
Ha ennyire hiányzik heo, akkor írj neki egy szerelmes levelet és mondd meg neki, hogy tolja vissza a seggét a fórumra. De ment a buszom. Engem nem a busz érdekel, hanem te!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 09:34:39 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5013 Dátum: 11 jún 28, 09:36:52 » |
|
Love letter. :3 Go, go let's go romansu. Amúgy heo neve ismerős. Ő egy értelmesebb emberke volt, ugye? Ez a ragasztás nagyon jó ötlet!! Majd én ideragasztok mindenkit. Amúgy biztos nincs baja. Lehet nyaralni ment. ^^ Szúnyog? Jaj itt Pécsen még csak most kezdenek felbukkanni. De nem várom, hogy a hegyen is felbukkanjanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5014 Dátum: 11 jún 28, 09:38:00 » |
|
Oh lááátam a nevem. *-* (és a drága barátnésomét is de az kevésbé lényeges most - hogy én milyen gonosz vagyok) Ilyenkor mindig olyan önimádat tölt el xD , na jó ez nem igaz, de akkor is jólesik, hogy tudják, hogy létezem Hmm csak ennyit akartam asszem Kéne befele pakolnom a táskámba holnapra, mert irány Hajdúböszörmény *-*, szal majd én is eltűnök, de most valahogy a gyümölcsevés és az olvasás jobban leköt =/
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5015 Dátum: 11 jún 28, 09:41:22 » |
|
olvasás jobban leköt =/ Most hol tartasz éppen a könyvben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5016 Dátum: 11 jún 28, 09:43:49 » |
|
Már a vége felé most épp kiderült, hogy Theon a molnár fiairól állítja, hogy azok voltak Bran-ék.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5017 Dátum: 11 jún 28, 09:45:40 » |
|
Én nem felejtek el senkit. Memória powa. Gyümölcsevés és olvasás. :3 Jó neked, én melóhelyemen rohadok. -.- Vigyél el engem is H.böszörménybe. Ott csak nem ér utol a főnököm. Főnököm hívott és elfelejtettem, hogy mit akartam még írni. Én is Trónok harcát olvasok. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5018 Dátum: 11 jún 28, 09:50:01 » |
|
Már a vége felé most épp kiderült, hogy Theon a molnár fiairól állítja, hogy azok voltak Bran-ék.
Jaj emlékszem arra a részre. Theon mekkora egy f*sz lett. Illetve inkább maradt, én már az első részben se bírtam túlzottan. xD Megszerezted már a harmadik könyvet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5019 Dátum: 11 jún 28, 09:57:33 » |
|
Én sem felejtek el soha senkit! CsiziDani de gonosz vagy! Talán csak nem magadból indultál ki? Igen Sevanna, heo egy értelmes emberke. Szúnyogok: 3. emelet, a duna légvonalban 500m, és nincs szúnyogháló az ablakon... Ha nem akarok megfőni, éjszakára ki kell nyitogatnom mindent, de akkor meg a drágák lakomát rendeznek. Gyümölcsevés *-* most jut eszembe, hogy a hűtőben vagy egy kis cseresznye~! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5020 Dátum: 11 jún 28, 10:04:35 » |
|
Megszerezted már a harmadik könyvet? Azt holnap tervezem megvenni Debrecenbe Hmm és fogyóban van a barack... illetve szemét Lidl barack jó része megvolt már penészedve -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5021 Dátum: 11 jún 28, 10:06:11 » |
|
Jah lidl meg hasonló boltok általában Európa (vagy a világ??) másik végéről importálják a barackot. xD Mire ide ér, csoda hogy még ehető. (Már ha az) Hát akkor holnap Debrecenben hatalmas értékhez fogsz jutni. A 3. az nagyon durva, iszonyat izgalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5022 Dátum: 11 jún 28, 10:11:33 » |
|
CsiziDani de gonosz vagy! Talán csak nem magadból indultál ki? Akkor: írj neki egy e-mailt, hogy tolja vissza a seggét a fórumra. Így jobban tetszik? Amúgy meg te panaszkodtál a hiányára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 10:12:13 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5023 Dátum: 11 jún 28, 10:27:08 » |
|
Néha ehetőek a gyümölcsök, de szerencsére nekünk van saját. Annál vhogy nem nagyon van jobb Am 'reggelt, bár lassan dél van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5024 Dátum: 11 jún 28, 10:35:09 » |
|
Jobb. Igen, én panaszkodtam, de rajta kívül még Kallent is és STMt is hiányoltam, csak róluk tudjuk, hogy megvannak. Most, hogy így agyalok, Rikan sincs már egy ideje... Én és a levélírás... Tudod: Hinata-komplexus... A cseresznye, amivel épp tömöm a fejem, sem bolti. *-* Mamám testvérééknél termett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|