Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 feb 21, 15:39:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 feb 21, 16:03:56 » |
|
Szerintem olyan nincsen hogy néha ki erngedi Vagy megszűnteti a pecsétet vagy nem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 feb 21, 16:55:34 » |
|
Ja valszeg , ha egyszer kiengedi akkor az már többet oda vissza nem megy ... De szerintem csak a lelke van naruto - ban a rókusnak ... Ja amúgy mikor 4 farka lez akkor is csak chakra jön ki belőle csak az valahogy formázódik , hogy , hogy a jó francba arról fogalmam nincs ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 feb 21, 17:36:57 » |
|
Szerintetek mekkora pusztítást végezne Naruto 9 farokkal engem már nagyon érdekel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 feb 21, 17:45:52 » |
|
Háátvégülis vehtjük úgy , hogy halhatatlan amíg rókus lelke benne lakik , mert így végülis saját magát védi nem naruto -* ...
Dehogy halhatatlan. Igaz, hogy Naruto teste és chakrája igen elleálónak bizonyul a Kyuubi chakrájával szemben, de azért az ő szervezetét is eléggé igénybe veszi. Ha túl sokszor jönne elő a DémonRóka Palástja, akkor Naruto szervezete egyszerűen csak "elhasználódna" és belehalna (mint Tsunade homlok-pecsétjénél). De ezt Jiraiya-sensei is elmondja a 40-41. Shippuuden animerész körül.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 feb 21, 17:54:17 » |
|
Öö bocs ott még nem tartok ... Úgy értettem , hogy nem hiszem , hogy megtudnák ölni , mert rókus vigyáz rá ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 feb 21, 18:14:08 » |
|
Persze hogy a Kyuubi vigyáz rá... Ha Naruto meghal, a rókának is kampec... De attól még meg tudnák ölni... Szerintetek mekkora pusztítást végezne Naruto 9 farokkal engem már nagyon érdekel Gondolj bele mekkora pusztítást végzett 4 farokkal... Gyakorlatilag ugyanannyit, mint a Kyuubi anno... Hogy is szólt az első részben a szöveg? Farka egyetlen suhintásával hegyeket zúzott porrá... Eggy mozdulattal falvakat törölt el... Vagy valami ilyesmi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 feb 21, 18:21:13 » |
|
Nem sok maradna a környékből az biztos :'X Tényleg, miért nem ölték meg Narutot amikor belezárták a kyuubit? Egy szörnyel kevesebb lenne. Narutot meg nem sajnálta volna senki mert nem ismerte senki :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 feb 21, 18:23:14 » |
|
jaj, ez gonosz volt gondolom azért nem ölték meg mert azért mégiscsak egy hokage gyereke. vagy ha nem ezért, akkor azért mert mégse gyilkolhatnak le csak úgy egy csecsemőt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 feb 21, 18:27:56 » |
|
Vagy azért, mert a Junchiriki egy hatékony fegyvere a falunak... Ők irányításuk alá akarták vonni a démonrókát... Hogy így is Konohát erősítsék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 feb 21, 18:31:19 » |
|
Ez igaz mert a Gaaraba is azért pecsételték az egyfarkút h késöbb a falu fegyverként használja
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 feb 21, 18:31:37 » |
|
Igazából számomra még mindig nem teljesen világos, hogy mi történne az adott Bijuuval, ha a Jinchuurikijét átküldenék a szellemvilágba... Voltak rá utalások - 3 sannin harca, Sais 7-es csapat Orochimaru rejtekhelyén - de nekem nem túl egyértelmű. Amikor Kabuto miatt majdnem meghalt Naruto, akkor a Kyuubi is berezelt, hogy "mi ez a növekvő sötétség...?". Viszont Sasukénak már azt mondta, hogy jobban teszi, ha nem öli meg Narutót, mert esetleg még rosszul járna... Mi lehet ez a "rosszul járás"? Mi történne?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 feb 21, 18:37:53 » |
|
Gondolöom azért nem ölték meg, mert egyrészt ők nem Itachik másrészt meg Jiraiya amúgy se hagyta volna. Ha Jiraiya megtudja,h megölték Narutot szerintem a Béka gyomrában az illető kapott volna egy alapos kis kínzást és hátralevő életében béka maradt volna. Az viszont tényleg jó kérdés,h mi történne, akkor ha Naruto meghalna. Egy az,h a Kyuubi mindenképp megvédené a halálos csapás előtt és a sebeit bizonyos mértékben meggyógyítaná, majd az ellenfél ezek után már nem Narutoval, hanem a Kyuubival harcolna. Gondolom így értette a Kuubi, amikor fenyegette Sasukét,h ne merje megölni Narutot, mert nem fogja csak úgy hagyni és ha kell kénytelen lesz közbeavatkozni.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 feb 21, 18:40:09 » |
|
Ki tudja . még az is meglehet , hogy kötöttek 1 alkut , hogy mielőtt naruto meghalna feloldaja a pecsétet ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 feb 21, 18:43:39 » |
|
Ez eddig világos, de Sasuke már a "sima" hárompontos Sharingannal is igen szépen elfojtotta a Kyuubi chakráját, hiába tudjuk, hogy csak az MS-el lehet "irányítani" a Kyuubit (erről nem is írnék többet, mert OFF). És még a Kilencfarkú is "megcsodálta" Sóska Sharinganját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|