24 nov 16, 00:43:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232744 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Narutorban
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #120 Dátum: 08 feb 21, 15:39:08 »

hát sztem Gangstakun ha azt nézzük h a Kyuubi is élni akar vhogy... ot benn elég kicsi a hely nem? Nyelvesít
(am meg amikor Naruto megidézi Gamabuntát akkor ő is azt mondja asszem hogy ha jira nincs is itt attól ő még mászik egyet)
És sztem a Kyuubi nem olyan gonosz mint amilyennek mutatja magát meg amilyennek bemutatták eddig... lehet h naruto majd megerősíti a pecsétet és köt egy szerződést a Kyuubival h ha chakra kell akkor kap...cserébe néha kiengedi(megnyitja a pecsétet) h szívjon kis firssh levegőt Pojén Pojén Pojén >.<#
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Hiei
Vendég
« Válasz #121 Dátum: 08 feb 21, 16:03:56 »

Szerintem olyan nincsen hogy néha ki erngedi Nevet Vagy megszűnteti a pecsétet vagy nem Mosolyog.
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #122 Dátum: 08 feb 21, 16:55:34 »

Ja valszeg , ha egyszer kiengedi akkor az már többet oda vissza nem megy ... De szerintem csak a lelke van naruto - ban a  rókusnak ... Ja amúgy mikor 4 farka lez akkor is csak chakra jön ki belőle csak az valahogy formázódik , hogy , hogy a jó francba arról fogalmam nincs ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Hiei
Vendég
« Válasz #123 Dátum: 08 feb 21, 17:36:57 »

Szerintetek mekkora pusztítást végezne Naruto 9 farokkal engem már nagyon érdekel Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #124 Dátum: 08 feb 21, 17:45:52 »

Háátvégülis vehtjük úgy , hogy halhatatlan amíg rókus lelke benne lakik , mert így végülis saját magát védi nem naruto -* ...

Dehogy halhatatlan.
Igaz, hogy Naruto teste és chakrája igen elleálónak bizonyul a Kyuubi chakrájával szemben, de azért az ő szervezetét is eléggé igénybe veszi. Ha túl sokszor jönne elő a DémonRóka Palástja, akkor Naruto szervezete egyszerűen csak "elhasználódna" és belehalna (mint Tsunade homlok-pecsétjénél). De ezt Jiraiya-sensei is elmondja a 40-41. Shippuuden animerész körül.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #125 Dátum: 08 feb 21, 17:54:17 »

Öö bocs ott még nem tartok ...  :/ Úgy értettem , hogy nem hiszem , hogy megtudnák ölni , mert rókus vigyáz rá ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #126 Dátum: 08 feb 21, 18:14:08 »

Persze hogy a Kyuubi vigyáz rá... Ha Naruto meghal, a rókának is kampec... De attól még meg tudnák ölni...  Mosolyog

Szerintetek mekkora pusztítást végezne Naruto 9 farokkal engem már nagyon érdekel Nevet

Gondolj bele mekkora pusztítást végzett 4 farokkal... Gyakorlatilag ugyanannyit, mint a Kyuubi anno... Hogy is szólt az első részben a szöveg? Farka egyetlen suhintásával hegyeket zúzott porrá... Eggy mozdulattal falvakat törölt el... Vagy valami ilyesmi..  Hmm?
Naplózva
Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #127 Dátum: 08 feb 21, 18:21:13 »

Nem sok maradna a környékből az biztos :'X
Tényleg, miért nem ölték meg Narutot amikor belezárták a kyuubit? Egy szörnyel kevesebb lenne. Narutot meg nem sajnálta volna senki mert nem ismerte senki :'X
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #128 Dátum: 08 feb 21, 18:23:14 »

jaj, ez gonosz volt Nevet
gondolom azért nem ölték meg mert azért mégiscsak egy hokage gyereke. vagy ha nem ezért, akkor azért mert mégse gyilkolhatnak le csak úgy egy csecsemőt xD
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #129 Dátum: 08 feb 21, 18:27:56 »

Vagy azért, mert a Junchiriki egy hatékony fegyvere a falunak... Ők irányításuk alá akarták vonni a démonrókát...  Mosolyog
Hogy így is Konohát erősítsék!  Hümm-hümm
Naplózva
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #130 Dátum: 08 feb 21, 18:31:19 »

Ez igaz mert a Gaaraba is azért pecsételték az egyfarkút h késöbb a falu fegyverként használja Szomorú
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #131 Dátum: 08 feb 21, 18:31:37 »

Igazából számomra még mindig nem teljesen világos, hogy mi történne az adott Bijuuval, ha a Jinchuurikijét átküldenék a szellemvilágba...
Voltak rá utalások - 3 sannin harca, Sais 7-es csapat Orochimaru rejtekhelyén - de nekem nem túl egyértelmű. Amikor Kabuto miatt majdnem meghalt Naruto, akkor a Kyuubi is berezelt, hogy "mi ez a növekvő sötétség...?". Viszont Sasukénak már azt mondta, hogy jobban teszi, ha nem öli meg Narutót, mert esetleg még rosszul járna...
Mi lehet ez a "rosszul járás"? Mi történne?
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #132 Dátum: 08 feb 21, 18:37:53 »

Gondolöom azért nem ölték meg, mert egyrészt ők nem Itachik másrészt meg Jiraiya amúgy se hagyta volna. Ha Jiraiya megtudja,h megölték Narutot szerintem a Béka gyomrában az illető kapott volna egy alapos kis kínzást és hátralevő életében béka maradt volna.Nyelvesít
Az viszont tényleg jó kérdés,h mi történne, akkor ha Naruto meghalna. Egy az,h a Kyuubi mindenképp megvédené a halálos csapás előtt és a sebeit bizonyos mértékben meggyógyítaná, majd az ellenfél ezek után már nem Narutoval, hanem a Kyuubival harcolna. Gondolom így értette a Kuubi, amikor fenyegette Sasukét,h ne merje megölni Narutot, mert nem fogja csak úgy hagyni és ha kell kénytelen lesz közbeavatkozni.
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #133 Dátum: 08 feb 21, 18:40:09 »

Ki tudja . még az is meglehet , hogy kötöttek 1 alkut , hogy mielőtt naruto meghalna feloldaja a pecsétet ...  Pirul
Naplózva

SR club alapító és tag

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #134 Dátum: 08 feb 21, 18:43:39 »

Ez eddig világos, de Sasuke már a "sima" hárompontos Sharingannal is igen szépen elfojtotta a Kyuubi chakráját, hiába tudjuk, hogy csak az MS-el lehet "irányítani" a Kyuubit (erről nem is írnék többet, mert OFF). És még a Kilencfarkú is "megcsodálta" Sóska Sharinganját...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins