Chakra
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 feb 05, 18:46:16 » |
|
... csak addig ütötték amig be nem komált aztán meg egy ketrecbe rakták...
Ez egy... "érdekes" ötlet.... ;D A "simán levadászáshoz" meg annyit, hogy ha egy Negyedik Hokage csak a saját élete és a fia normális jövőjének árán tud elzárni egy Bijuu-t, akkor tuti kismillió áldozat lett mire egyet is elkaptak...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 feb 05, 18:51:16 » |
|
elvileg irányítani is lehet, mert Gaara megtudja idézni a levegőben a Shukaku karját ... vagy ez csak a játékban volt benne? Mert ugy emlékszem ... Na mindjárt megnézem azt a részt amibe Gaara harcol .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tatatomi
Gennin
Nem elérhető
Mangekyou Sharingan
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 feb 06, 15:36:35 » |
|
na végre már értem miből áll az hogy tudja irányitani a jinchuurikik chakráját!!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodom tehát..... .vagyok??
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 feb 07, 14:09:30 » |
|
Lenne 1 kérdésem, miután gaaraból kivették a démont, hogyan tudja irányítani a homokot???Mert elv a fémon miatt tudta:D ??? ??? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 feb 07, 16:19:35 » |
|
Nem a démon miatt tudta, hanem az anyja miatt. Shukaku, csak +chakrát adott neki.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 feb 07, 22:48:42 » |
|
így igaz én is így gondolom hiszen narutoval való kézfogásnál a homokot használta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 feb 08, 10:33:06 » |
|
jaaa de remélem a démon kivétele után is hasonló erővel bír:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 feb 08, 12:01:00 » |
|
(Az ereje sz.v.sz.-t nagyjából megmarad, csak kevesebb jutsut tud használni egyszerre mert már csak a saját chakrájára támaszkodhat.) De ha a többi bijuunak nincs jinchuuriki-je akkor hogy-hogy nem piszkálnak senkit, és csak úgy elvannak?
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 feb 08, 13:41:30 » |
|
Valamelyik az óceán mélyén lakik, valamelyik melyiket elfogták, valamelyiket meg nem si látták avgy mittudomén mennyi ideje:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 feb 08, 14:02:49 » |
|
Naruto Bijuuja néz ki eddig a legjobban szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tatatomi
Gennin
Nem elérhető
Mangekyou Sharingan
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 feb 08, 14:39:35 » |
|
a legtöbb démon egy szent oltár nevü helyről jött de mi az? ???
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodom tehát..... .vagyok??
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 feb 08, 14:46:32 » |
|
Gondolom egy olyan hely ahol vmibe elvannak zárva, mint Gaara Shukakuja is még mutatták h vmi fajta edényben volt.
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 feb 09, 17:25:34 » |
|
igen arra én is emlékszem egy nagy bogrács vagy grillező féleségben volt...... :leut: amugy a megidézett lények mint gamabunta :gamabunta: mennyiben különböznek a démonoktól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 feb 09, 17:34:42 » |
|
Hát... Elvileg a démonok is "élnek". És valahogy el is lehet pusztítani őket. Az idézett lények is meghalhatnak (lásd: Manda, ala rostan sült kígyó...) Szerintem nincs nagy különbség, legalábbis a Naruto története szerint.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 feb 10, 10:09:56 » |
|
A szent oltár ? Háát , ha tippelhetnék akkor egy másik deimenzióra tippelnék . De ez csak az én tippem . Egyébként csak a manga - ban van edig benne a nibii és a sanbii ? Az az a macska meg a teknős .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|