kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 jan 03, 19:16:59 » |
|
A "homok" nem külön lény, csupán az 1 farkú védte ezen módon. A vér azért volt a homokban, mert amikor megölt egy embert, akkor a testnedve kifolyott és a homok felszívta (tudtommal nem vámpír, hogy vér fogyasztásával tartsa fenn az erejét, csak jól esik). Asszem ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 jan 08, 17:38:31 » |
|
Most nem akkarom szegény Akatsukit cikizni de lehet hogy bakiztak mi van ha maga a homokban volt és van az egy farku.Lehet Gaara idövel rá jött hogy át tudja rakni a homokba és csak bizonyos idönként kell vissza térnie Gaarába
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 jan 08, 19:50:04 » |
|
Nem bakiztak. Ha újre megnézed, a szobornak, amibe a Bijuukat tárolják, miután véget ér aza szertartásféleség jutsu,akkor lesz egy új szemgolyólya. Tehát az egyfarkú már nincs Gaarában.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 jan 09, 18:17:59 » |
|
Kösz amúgy csak gondoltam hátha kiderül valami konkrétabb mert érdekes ha nem a homok volt a fő elem illetve a föld akkor lehet Shukunak volt egy alap elemntje és csak chakrát adot Gaarának meg használta a homokot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 jan 11, 16:24:25 » |
|
Um...ano..nem tud valaki a Bijuukról eredeti leírásokat legendákat amik a folklórból vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jan 11, 18:43:20 » |
|
http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=46.msg114#msg114 Az elsö hozzászolás a topicban.Chakra proffeszor itt ír le mindent Amúgy lenne egy érdekes kérdés.A 8 farkura azt írják kígyó.Hogy lehett egy kigyónak 8 farka?Érdekes látvány lehet....Amúgy az a bijuu Orohoz vagy Sasukéhoz illene.Amúgy nem biztos de azt még nem kapta el az AKAT azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jan 11, 18:57:59 » |
|
Az semmi! Nem csak nyolc farka, hanem 8 feje is van. (Amúgy úyg tudtam, hogy hidra)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 jan 11, 19:13:00 » |
|
Akkor az olyan mintha 8 darab kigyót össze ragasztasz? :-X Amúgy akkor is mókás lehet 8 farkú kigyó Amúgy az főleg a halált testesiti meg érdekes mien személyiség akibe benne lehet.... :gaara_11: Én személy szerint valaki nagyon durva személyre gondolok aki a shinigami és a halál megszállótja...Mondjuk érdekes lenne egy találkozás vele.... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 jan 11, 19:22:07 » |
|
Nos, a Sahaman Kingben így ábrázolják nyolcfarkú barátunkat: http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=8212843&gid=1622831
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 jan 11, 19:25:24 » |
|
Hehe érdekes...Mostmár tudjuk hol van a nyolc farku...Kapot egy jobb ajánlatott és le pattant egy másik animébe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 jan 11, 20:09:35 » |
|
De nem csak a Sámánkirályba, hanem a AA Megami Sama-ban is kapott szerepet. http://www.youtube.com/watch?v=qAvGwYz4DM8A Kyuubit meg már nem is kell említeni, hogy mennyi más animében szerepelt Tudom, azt már olvastam, én viszont az apán folklórbol származó leírásokra gondoltam, vagyis az eredeti verziókra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 20:10:38 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
tatatomi
Gennin
Nem elérhető
Mangekyou Sharingan
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 feb 04, 15:37:46 » |
|
Hogy nézz ki eza Jinchuurikik chakrája vki tudna róla mutatni egy képet? ???
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodom tehát..... .vagyok??
|
|
|
szoszi
Vendég
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 feb 04, 16:59:39 » |
|
én úgy tom,(ha nem jól akkor szóljatok) h tökmind1 a sorrend,de utána valami extra bonyolult művelet kell ahhoz h elvileg irányítani lehessen az erejüket, de mondjuk azt azért megnézném h milyen művelettel lehet mondjuk a kilencfarkú rókadémon erejét irányítani, lehet h én vok hitetlen de sztem sehogysem... majd kiderül, gondolom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 feb 04, 22:40:49 » |
|
Ki akarja és hol és minek és miért és... irányítani az erejüket? Már az is egyfajta kontroll, hogy egy ember (Jinchuuriki) testébe vannak pecsételve. És ha a Jinchuuriki elég képzett, akkor képes meríteni a Bijuuja chakrájából (Narutónál láthattuk). Irányítani őket? Sehogy. Vagyis van 2+1 mód, de csak vérvonal képességgel: - Első Hokage Bijuu-irányítási képessége, - 3 pontos Sharingan (chakra elfojtás, lásd Shippuden anime 1. rész és manga adott rész) - Mangekyou Sharingan,
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 22:41:39 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 feb 05, 16:36:05 » |
|
Egy érdekes kérdés a faluk egyéb bijukat is elzártak ugye bár akkor most akkoriba rendesen vadásztak rájuk?Legalább a shinigami jól lakott...Mondjuk ahol nem tudák lepecsételni a démont mert nem ismerték a módját vagy a technikát ott lehet csak addig ütötték amig be nem komált aztán meg egy ketrecbe rakták...Mondjuk ahhoz képest mennyi erejük van a bijuuknak ahhoz képes simán le vadászák őket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|