Chakra
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 márc 14, 22:11:52 » |
|
Már az első farok előjötte is sebzi a testét. Lásd a Naruto-Sasuke harcot, a vége felé, mielőtt összecsapnak a Chidorival és Rasengannal. A gyors egymásutánban megismétlődő sebződés-gyógyulás, sebződés-gyógyulás, sebződés-gyógyulás miatt pedig összeomlanak a sejtjei, abba pedig belehal. Ezt pedig Jiriya mondja el. /És én is elmondtam már valamikor korábban ebben a témában. ^^/
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 márc 14, 23:48:45 » |
|
Az elöttem szólval értek egyet és szerintem ha a kilenc farok elöjönne akkor vége llenne Narutonak,mert Yamato csak részben örökölte az 1. dnsét így nem képes egy teljes kyuubit vissza tartani (lásd a manga x fejezetében már ott is szenvedett) . Régen szentül hittem hogy elő jön majd de most ha elő is jönne akkor Naruto rá jönne hogy kell átalakitani a Chakráját és megoldaná,vagy üzletet köt a kyuubival hogy elengedi de cserébe haggya Narutot ahogy van.Ez az utolsó kettő az én teoriám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 márc 15, 10:50:30 » |
|
Nem tudom ... Szerintem rókus márcsak chackra formájában létezik Szóval nem hiszem , hogy előtudna jönni úgy , hogy lenne teste ... Bár a nibi is kijött a Jinchuuriki - jából vagy nem ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 márc 15, 19:29:57 » |
|
Izzzé...
A Kyuubi egy démon. És hogy egy démonnak van-e fizikai (emberi) értelemben vett hús és vér teste, az egy nagyon jó kérdés... ^^ De az Eslő Hokage is simán csak a föld és víz elemi chakrájából (ami ugyebár nem "megfogható") fákat tud(ott) létrehozni. És ezeknek már igencsak vannak fizikai paramétereik. Főleg ha nekimész egynek biciklivel. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 márc 22, 15:05:21 » |
|
ha mind a kilenc farok előjönne akkor a Kiyubi is kiszabadúlna mert a shippuudenben vetik fel azt a tényt (nem tom hogy ki Yamato vagy Jiraira) hogy a kilncfarkú közvetítönek használja naruto testét tehát nem a testéből szabadúlna ki hanem átvenné az uralmat naruto teste fölött plusz átformálná szerintem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 15:07:09 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
jirayasama
Vendég
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 ápr 06, 12:03:37 » |
|
most hogy van ez a kilenc farkas dolog? Szerintem akkor még Yamato sem tudná irányítani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 ápr 08, 16:57:10 » |
|
Valószínűleg senki sem tudná, egyedül az 1. Hokage(R.I.P.) Amúgy pl Shukaku is elég szépen előtört Gaara-ból, szóval szerintem Kyuubi is elő tudna bújni, ha Naru lekapná az őt elválasztó seal-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 ápr 13, 20:24:38 » |
|
Háát lehet, hogy hülyeséget írok , de szerintem az csak jelképes ... Szóval csak arra van mutatva , hogy ott az a pecsét , hogy a kevés fantáziával megáldott olvasok és nézők vizuálisan kapják az infórmésönt ... Szóval nekme az a gondolatom , hogy Naruto még , ha akarná se tudná kiengedni a kyuubi - t .... váalsz a következő hsz - re : Na , ja ... jó végig olvasni , hogy hülye vagyok a semmiért ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 19:56:21 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 ápr 13, 22:55:50 » |
|
Jelképes...? Azért ez nem egy "jelképes" dolog. ^^ Most vagy ott van a pecsét Narutón vagy nincs ott. Ha ott a pecsét, akkor minden oké, a Kilencfarkú el van zárva, nem fenyeget senkit. Ha nincs a pecsét Narutóna, akkor vagy kiszabadult a Kilencfarkú, lemészárolt mindenkit és Naruto halott, vagy Yondaime bele sem zárta és akkor kb. ugyanez a helyzet. ^^ Amúgy a pecsét a hasán csak akkor látszik ha valamilyen oknál fogva összpontosítja a chakráját, pl. egy ninjutsut készít elő.
Hopp, most esik le, hogy Te a Naruto belső kis világában a Kyuubi rácsos kapuján lévő papírfecni-pecsétről beszélsz... ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 ápr 15, 19:10:31 » |
|
de hogyha azt a kis pcsétet leszakítja, akkor az egész kiszbadul?? Naruto ilyen könnyen kiszabadíthatná a Kyuubit??De tudtommal a Naruto pecsétjéhez való kulcs Jiraiyánál van/volt... aki meg ugye halott szegényke...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 ápr 15, 19:18:47 » |
|
Hát a kulcs igen... De ha jobban belegondolsz, egy ajtót nem csak kulccsal bírsz kinyitni... 3 lehetőség van, hogy a Kyuubi kijusson Narutobol: -Naruto "letépi a pecsétet" -Jiraiya tekercsével megszüntetik a Naruto hasán lévő pecsétet -Az akatsuki módszerével, mint ahhogy Gaarából kiszedték a homokszörnyet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 ápr 17, 12:42:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 ápr 17, 12:44:28 » |
|
Ha előjön a Kyuubi akkor Naruto meghal ... már 4 faroknál is életveszélyben volt Naaruto ... Ha elszabadulna benne a 9 farkú, mert kioldódik a pecsét akkor ahogy jönne ki Naruto - ból fNaruto megmurdélna ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 ápr 17, 12:47:30 » |
|
De hogyha csak simán kiszabadul akkor Naruto is meghal?? azt hittem akkor csak kimegy belőle és kész...na ezen meglepődtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 ápr 17, 12:53:50 » |
|
Hát most leméletileg a Kyuubi Chakra - ja mérgező vagyis inkább káros ... Mivel valószínű , hogy Chakra formájában jön elő Naruto - ból és aztán ölt vaalmilyen formát. ... Bár ez csak az én teóriám ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|