24 nov 15, 22:47:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232678 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #150 Dátum: 08 márc 14, 22:11:52 »

Már az első farok előjötte is sebzi a testét. Lásd a Naruto-Sasuke harcot, a vége felé, mielőtt összecsapnak a Chidorival és Rasengannal.
A gyors egymásutánban megismétlődő sebződés-gyógyulás, sebződés-gyógyulás, sebződés-gyógyulás miatt pedig összeomlanak a sejtjei, abba pedig belehal. Ezt pedig Jiriya mondja el.
/És én is elmondtam már valamikor korábban ebben a témában. ^^/
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hiei
Vendég
« Válasz #151 Dátum: 08 márc 14, 23:48:45 »

Az elöttem szólval értek egyet és szerintem ha a kilenc farok elöjönne akkor vége llenne Narutonak,mert Yamato csak részben örökölte az 1. dnsét így nem képes egy teljes kyuubit vissza tartani (lásd a manga x fejezetében Nevet már ott is szenvedett) . Régen szentül hittem hogy elő jön majd de most ha elő is jönne akkor Naruto rá jönne hogy kell átalakitani a Chakráját és megoldaná,vagy üzletet köt a kyuubival hogy elengedi de cserébe haggya Narutot ahogy van.Ez az utolsó kettő az én teoriám. Mosolyog
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #152 Dátum: 08 márc 15, 10:50:30 »

Nem tudom ... Szerintem rókus márcsak chackra formájában létezik  :/ Szóval nem hiszem , hogy előtudna jönni úgy , hogy lenne teste ... Bár a nibi is kijött a  Jinchuuriki - jából  vagy nem ?  Hmm?
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #153 Dátum: 08 márc 15, 19:29:57 »

Izzzé...

A Kyuubi egy démon. És hogy egy démonnak van-e fizikai (emberi) értelemben vett hús és vér teste, az egy nagyon jó kérdés... ^^
De az Eslő Hokage is simán csak a föld és víz elemi chakrájából (ami ugyebár nem "megfogható") fákat tud(ott) létrehozni. És ezeknek már igencsak vannak fizikai paramétereik. Főleg ha nekimész egynek biciklivel. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kornel1992
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

koronás udvari csimpokomon mester

« Válasz #154 Dátum: 08 márc 22, 15:05:21 »

ha mind a kilenc farok előjönne akkor a Kiyubi is kiszabadúlna mert a shippuudenben vetik fel azt a tényt (nem tom hogy ki Yamato vagy Jiraira) hogy a kilncfarkú közvetítönek használja naruto testét tehát nem a testéből szabadúlna ki hanem átvenné az uralmat naruto teste fölött plusz átformálná  Ördögi

szerintem  Hmm? Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 22, 15:07:09 írta kornel1992 » Naplózva
jirayasama
Vendég
« Válasz #155 Dátum: 08 ápr 06, 12:03:37 »

most hogy van ez a kilenc farkas dolog?
Szerintem akkor még Yamato sem tudná irányítani!
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #156 Dátum: 08 ápr 08, 16:57:10 »

Valószínűleg senki sem tudná, egyedül az 1. Hokage(R.I.P.) Amúgy pl Shukaku is elég szépen előtört Gaara-ból, szóval szerintem Kyuubi is elő tudna bújni, ha Naru lekapná az őt elválasztó seal-t
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #157 Dátum: 08 ápr 13, 20:24:38 »

Háát lehet,  hogy hülyeséget írok , de szerintem az csak jelképes ... Szóval csak arra van mutatva , hogy ott az a pecsét , hogy a kevés fantáziával megáldott olvasok és nézők vizuálisan kapják az infórmésönt ... Szóval nekme az a gondolatom , hogy Naruto még , ha akarná se tudná kiengedni a kyuubi - t ....

váalsz a következő hsz - re :

Na , ja ... jó végig olvasni , hogy hülye vagyok a semmiért ... :/
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 14, 19:56:21 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #158 Dátum: 08 ápr 13, 22:55:50 »

Jelképes...?
Azért ez nem egy "jelképes" dolog. ^^ Most vagy ott van a pecsét Narutón vagy nincs ott. Ha ott a pecsét, akkor minden oké, a Kilencfarkú el van zárva, nem fenyeget senkit. Ha nincs a pecsét Narutóna, akkor vagy kiszabadult a Kilencfarkú, lemészárolt mindenkit és Naruto halott, vagy Yondaime bele sem zárta és akkor kb. ugyanez a helyzet. ^^
Amúgy a pecsét a hasán csak akkor látszik ha valamilyen oknál fogva összpontosítja a chakráját, pl. egy ninjutsut készít elő.

Hopp, most esik le, hogy Te a Naruto belső kis világában a Kyuubi rácsos kapuján lévő papírfecni-pecsétről beszélsz... ^^"
Naplózva

Rekage
ANBU újonc
*

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #159 Dátum: 08 ápr 15, 19:10:31 »

de hogyha azt a kis pcsétet leszakítja, akkor az egész kiszbadul?? Naruto ilyen könnyen kiszabadíthatná a Kyuubit??De tudtommal a Naruto pecsétjéhez való kulcs Jiraiyánál van/volt...aki meg ugye halott szegényke... Szomorú
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #160 Dátum: 08 ápr 15, 19:18:47 »

Hát a kulcs igen... De ha jobban belegondolsz, egy ajtót nem csak kulccsal bírsz kinyitni...
3 lehetőség van, hogy a Kyuubi kijusson Narutobol:
-Naruto "letépi a pecsétet"
-Jiraiya tekercsével megszüntetik a Naruto hasán lévő pecsétet
-Az akatsuki módszerével, mint ahhogy Gaarából kiszedték a homokszörnyet...
Naplózva
Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #161 Dátum: 08 ápr 17, 12:42:10 »

igen de az utolsónál szegény Naruto meghalna...azt meg nagyon nem szeretnénk.. Neeem Neeem Neeem
Naplózva

kuciblog.
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #162 Dátum: 08 ápr 17, 12:44:28 »

Ha előjön a Kyuubi akkor Naruto meghal ... már 4 faroknál is életveszélyben volt Naaruto ... Ha elszabadulna benne a 9 farkú, mert kioldódik a pecsét akkor ahogy jönne ki Naruto - ból fNaruto megmurdélna ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Rekage
ANBU újonc
*

« Válasz #163 Dátum: 08 ápr 17, 12:47:30 »

De hogyha csak simán kiszabadul akkor Naruto is meghal?? azt hittem akkor csak kimegy belőle és kész...na ezen meglepődtem... Ohh My God
Naplózva

kuciblog.
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #164 Dátum: 08 ápr 17, 12:53:50 »

Hát most leméletileg a Kyuubi Chakra - ja mérgező vagyis inkább káros ... Mivel valószínű , hogy Chakra formájában jön elő Naruto - ból és aztán ölt vaalmilyen formát. ... Bár ez csak az én teóriám ...
Naplózva

SR club alapító és tag

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins