Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #3075 Dátum: 13 dec 07, 00:39:32 » |
|
Hol van az átplasztikázott Jinx?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #3076 Dátum: 13 dec 07, 08:12:17 » |
|
Itt lelehető fel eme remek produktum. Tgenap félkómásan még nyomtam egy 3vs3 at luxal. Az elején a társaim nooboztak ,meg mondták ,hogy folyton engem kell védeni igy hátráltatom őket. Tény ,hogy tényleg kell az elején egy kis védelem (öhh 400 hp val kezd ,ami valjuk be nem a legtöbb) ,de megéri ,mert endgameben kegyetlenül lehoztam nekik , 10:2:13. Legszebb modulatom : ellefél tornyát puskoljuk ,de kapunk a nyakunkba 3 ellenfelet ,ataxunk elhullik ,de magával visz egyet ,rendgar is elhulik ,maradok egyedül egy adc és egy tank ellen (aki armorra buildelt , ellenem nagy hiba ) Elkezdek sprintelni vissza közben dobálom Q-E ket ,hogy pokeoljak ,slowoljak meg cage eljek ,de csak nem kopnak le , persze közben én is kapok egyegy találatot . Elérek toronyik double cage -E -R és duble kill ,még az ellefél is megdicsért ezért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3077 Dátum: 13 dec 07, 10:32:22 » |
|
Tegnap mentem egy meccset. Sima norm. Olyan átkozott lagg volt. Nem tudtam farmolni semmit nem tudtam csinálni. Őrjítő volt.(megnyertük azért lealáztuk őket) A Riot kezdhetne ezzel valamit mert nagyon gáz amit előadnak....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3078 Dátum: 13 dec 07, 13:17:01 » |
|
Ranked bölcsesség: Pro vagy az adott bajnokkal? És? Van cécéje? Nincs? Na akkor felejtsd el! Mi csapatunk. Én mid Katarina. Top Garen Support Tryndamere ADC Caitlyn Dzsungel Khazinzcy Ellenfél: Mid Labanc Top Jax Supprt Nunu ADC Jinx Dzsungel Nocturne Ebből aszaszinoljon ki valamit is az ember... Kedvenc jelenetem: http://www.kepfeltoltes.hu/131207/toronyv_d_www.kepfeltoltes.hu_.pngbocs azért az elgépelésért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 07, 13:17:40 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #3079 Dátum: 13 dec 07, 13:41:11 » |
|
Erre csak azt tudom mondai ,hogy mindenhogy jumpolni kellet volna ,mert ha jax meg is üti (kétlem,ha earlyban van) ,akkor ,ha még meg is ölné a torony tuti leszedi és addig van idő a toposnak visszaérni ,de persze a logika nagy kincs nem lehet mindenki a birtokában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3080 Dátum: 13 dec 07, 13:47:34 » |
|
Van ilyen, sajnos. Tegnap nekem egy lux meg csak akkor segített, amikor már majdnem megöltem a jinxet (lee sinnel voltam). Még épp hogy megöltem volna, és maradt volna kb 100 hp-m, erre Lux leultizza a 20-30 hp-s jinxet... Na menjen a francba. Megint harcolok egyedül egy jinxxel, alig élt már, erre látom, hogy jön a lux. Ultizik, én meg reflexből benyomtam Lee sin Q-ját, + ultiját, így sikeresen megmentettem jinxet a lux ultiból, és még oda is húztam magam, és jinx belehalt. Azért az milyen már, hogy meg kell mentenem az ellenfelet azért, hogy egy troll ne lopja el az ölésemet
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #3081 Dátum: 13 dec 08, 13:05:08 » |
|
Azt hiszem végre megértettem ,hogy idézőjelesen miért kérdik meg ,hogy pl vagyok e ,amikor hülyeséget csinálok.
Silver5 első rankedje ,megszokott lux sup, jungler kha. Kha hangoztatja ,hogy ő pro pl és lvl 3 on gankelei botot , a prosága olyan szintem meglátszott ,hogy lvl 3 at 5. percre érte el ,amire ellefél jaxe legankelte botot és topot és 3:0 al állt -.- Természetesen a noobok mi vagyok ,mert isteni személyét nem hagytuk kibontakozni ,ezért ezek után elkezdett ks elni és szépen elbuktuk.
Soha többet pro pl et ne lássak , még akkor is jobban jártunk volna ha cassi megy jungleben ,ő legább stunol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3082 Dátum: 13 dec 08, 22:43:24 » |
|
Nálam újra beköszöntött a lagg korszak, így kis szüneteltetés a lolnál. Na de hogy a napi hülyeség ne maradjon ki:
Ezreal neve ezentúl Sziamuaú. Mivel Sziamiaú angol neve Azrael. Azrael mondjuk eredetileg a halál angyalának a neve, ami meg ugye Morganára illene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #3083 Dátum: 13 dec 09, 01:03:17 » |
|
Egy elbaszott tünci Tsunade ez a plasztika Jinx. A Kasszával jöttem, köpködtem a sok kill bezsebeltem, on ARAM. És a pici Lulu végre megvettem. X3
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3084 Dátum: 13 dec 10, 11:01:23 » |
|
Ugh az a Jinx borzalmas. Jó dolog a nagy mell és a legtöbb karakternek jól áll, de neki... Ezzel minden Jinx-ségét elveszítette. Laposan sokkal menőbb.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3085 Dátum: 13 dec 10, 14:25:03 » |
|
Nekem valahogy egy emós szivárvány skines Lara Croftnak tűnik az a Jinx
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Kaiox
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
His name is Robert Paulson
|
|
« Válasz #3086 Dátum: 13 dec 10, 14:27:32 » |
|
Ritli: +1 (nem, nem vagyok buzi ) ~Várakozás az s4-re.. Célom most a Diamond V lesz ^^ Komolyan gondolom~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 14:28:07 írta Kaiox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3087 Dátum: 13 dec 10, 15:44:56 » |
|
Nekem valahogy egy emós szivárvány skines Lara Croftnak tűnik az a Jinx Szerintem nem is hasonlít egymásra a kettő. :| Azt leszámítva, hogy mindkettő rövidnadrágban van és szokásuk a lövöldözés.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #3088 Dátum: 13 dec 10, 19:07:44 » |
|
Szerintem ennyi azonosság pont elég A fene nem gondolta volna ,hogy chobol megállíthatatlan tankot lehet csinálni. Majdnem full tankon (1 mana item, seraf) 8 ölés egyhuzamba ,lényegében bizonyos szint felett nem lehetett megölni Nagyon poén volt ,amikor 1-1 be levert egy adc-t vagy egy guardos master yi-t Lehet még ő s megvételre kerül mint potenciális ranked topos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3089 Dátum: 13 dec 10, 19:26:40 » |
|
Mentem egy rankedet, majdnem elveszítettük. Orianna mideltem, lux ellen nagyjából álltam a sarat, de vi folyamatosan gankelt. Farmolni is nehéz volt, ráadásul adtam 1 killt nekik, mert elment a net fél percre, és addig nem ment volna vissza a karakterem véletlenül se, hanem megáll a pálya közepén... Ezt azért megcsinálhatná a riot. De végül leona+orianna ultikkal eléggé könnyedén megöltük őket. Az ADC-nk az meg egy jayce volt. Kicsit csodálkoztam, de rohadt jól működött Majdnem elveszítettük, erre legyőzzük őket. -- Na estére nyomattam megint Lee Sinnel. Botra ADC-support kombó helyett master yi tryndamere kombó volt.... Feedelték botot, tökéletes. Aztán a master yi ki is lépett. De végül 30/9-es stattal lehoztam a játékot. Szerencsére a twisted fatejük sík hülye volt, a többi ellenfél meg nem jelentett akadályt, kivéve a jinxet. De Lee Sinnel simán ki lehet játszani bármelyik karaktert (eddig mindet sikerült). Egyébként az egyik gyerek Venyigével (Veigarral) jött, és TF-re rányomja minden képességét, rendben, túléli kevés HP-val, turret alatt sétált már a TF, Veigar sehogy se érte volna utol, én meg levadásztam. Mit írt be? KS! Az rendben, hogy ő sebezte le a 90%-át, de ha egyszer már a 2 torony között jár az ellenfél, és a társam nem tudja levadászni, akkor az miért lenne ks?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 21:52:52 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
|