24 nov 17, 00:38:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 871577 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #3105 Dátum: 13 dec 11, 21:44:34 »

Tény, hogy eddig csak az ígérgetés ment. Konkrét időpont nincsen, csak amit remélnek meg szeretnének. Az általam linkelt threadbe sem írt Riotos egy laza 7-8 hete, ennyit a kommunikációról...

1v1 és 2v2 elvileg a Snowdown Showdown-nal együtt jön majd, elvileg.

Én még csak egy éve játszom ezzel a játékkal, de minden folyamat egyre csak lassul benne, mintha a dolgozók is csak laggolnának. Nevet A legfurcsább, hogy minden szerverhez saját oldaluk van, ott a facebokk, twitter és minden egyéb vacak, de mégis alig jön valahonnan információ.
Emlékszik még rá valaki, hogy annak idején jelszót kellett cserélni, mert nem engedett be a játék máshogy. Akkor ment a gyors reagálás, érdekes nem? Nevet (Állítólag feltörték a rendszert és emiatt volt erre szükség, persze akkor sem lett kommunikálva, hogy mire fel köteleztek rá.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3106 Dátum: 13 dec 11, 22:15:08 »

Ma ahhoz képest, hogy 8 órát tököltem a suliban + hazajutás, többet játszottam, mint amennyit szoktam általában.
Mentem ma teemoval is normálban, hát aláztam. De elveszítettük a 3 lengyel társunk miatt. Az egyik ashet hozta smiteval, és flashel... Itt már azért néztem. Aztán a 3 lengyel együtt junglezett, aztán felváltva voltak miden, és jungleba.
Valamikor 2-en voltak miden, és 1 jungleba, vmikor 2 jungle, stb... Na és még angolul se beszéltek, csak a Tak **** szövegek mentek.
Eddig még nem találkoztam ilyen lengyelekkel, csak visszafogottakkal... Na ez rossz élmény volt tényleg.

Aztán kipróbáltam Heimerdingert. Nagyon erős, de ha túljutnak a tornyokon, akkor gyakorlatilag halott.
Majd megveszem ezt a karit valamikor, és gyakorolni fogok vele. Jónak tűnik.

Lee Sinként mentem osztálytársaimmal néhányat. Csináltam egy pentakillt 5v5-ben, miközben 2 lengyel játékos el akarta ks-elni. Végül csak segítettek a pentában valahogy. Egyébként azok is végig flameltek. Odaadom nekik a killeket, egyszer nem tudom megmenteni az egyiket, mert a másikat mentettem, akkor már mind2 rinyál... "-.-

3v3-ban szívtunk, de volt pár jó pillanatom, és lealáztam az ellenfeleket.
Azért az milyen már, hogy középiskolában az lesz népszerű manapság, aki (valamennyire) profin tud lolozni?...
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Kaiox
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

His name is Robert Paulson

« Válasz #3107 Dátum: 13 dec 12, 00:20:15 »

Szerintem pedig ez frankó ikszdé
 - Egy pro lolos középsulis
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3108 Dátum: 13 dec 12, 08:05:31 »

Jah, és ez alapján döntik el, hogy.csoportmunkánál ki kivel van. Egyébként vègre megtanultam a ravenaus hydra használatát.
Valahogy mostmár gyakrabban nyomom be a ravenous hydrát, és nagyon hasznos. Legalábbis amikor egyedül mentem 3 ellen, akkor jó volt.
Ha eddig is aláztam az ellenfeleket, most meg már egy + item aktívját is hajlandó vagyok használni, akkor mégis mi lesz az ellenféllel? Nevet Hát ha még a blade of the ruined kinget is elkezdem használni. Azt mindig elfelejtem.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 09:40:31 írta tkrisz2 » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #3109 Dátum: 13 dec 12, 09:55:40 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=fkM20LgOdKQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fkM20LgOdKQ</a>

Eléggé penta kill szagú.  Ohh My God
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3110 Dátum: 13 dec 12, 12:44:23 »

Ez a karakter mobilitásban verni fogja még Lee Sint is, ha bele rakják a játékba :/
Gyakorlatilag nem lehet majd elkapni amikor majd menekülni fog, mert lebök 1 wardot jungleba, és már menekülhet is.
Ugyanez amikor ő üldöz valakit; Minionokon végigsöpör, és már ölheti is...
De inkább nem is mondok többet, a videóból látni, hogy milyen.

Naplózva

GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3111 Dátum: 13 dec 12, 17:12:59 »

Csak nekem tűnt fel, hogy a Riot most a csapatos skineket Ziggs-hez igazítja?
Pool Party, és jöttek utólag a társai
Snow Day, és most jön a többi
Kalózos meg eddig is volt.

Szerintem hamarosan egy Mad Scients csomagra is számíthatunk! Nevet
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3112 Dátum: 13 dec 12, 18:23:43 »

Nem lesz ez olyan hú de jó karakter.

Az ultiját csak akkor tudja használni, ha valaki a levegőbe löki az ellent. Ő ezt csak kombóval tudja elérni. Csapatmunkában meg ritkán fogunk ilyet látni, legalábbis eleinte. A pofátlanul kicsi cooldown még nőni fog, szóval az össze-vissza dash gyorsan ki fog esni a játékból. Az armor pen. bónusz, amit az ultija alatt kap, nos, csökkeni fog az értéke.
Egyetlen különlegessége a szélfal, de Anivia jégfala sem sokkal másabb. Ennek szerintem az időtartamát csökkenteni fogják.

Nem rossz champ, de nem olyan hú de különleges.

A snow day-ből most csak Singed jön, szóval itt nem látok csapatot, de a mad téma nekem is nagy kedvenc lenne.

Én azt remélem, hogy a cukorka mellett, amit idén terveznek visszajön a másik két ward skin is, a hó ember meg a gyömbéres kenyér mackó. (Utóbbi mintha hasonlítana teemora.) Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
GepgurU
ANBU újonc
*

Gépész gnóm, a gépek piciny hercege

« Válasz #3113 Dátum: 13 dec 12, 19:18:03 »

A csapat alatt Sivir és Lulu havas skijeire gondoltam Mosolyog
És szomorú úgy hozzáállni egy hőshöz, hogy úgyis gyengíteni fogják. A cd-t meg csak nem csökkentik a dashelésnél, kicst arra is épít.
Naplózva

Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról.

~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]
Kis kabalám:
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3114 Dátum: 13 dec 12, 19:33:35 »

Megvan Ashevel a halál nélküli meccs, 10:0:10-es végeredménnyel. ikszdé
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3115 Dátum: 13 dec 12, 19:38:59 »

Ha szomorú, ha nem, így lesz. Még nem volt olyan champ, amit nem nerfeltek a kiadása utáni egy hónapban. Mióta játszom legalábbis.

Á, az első havas skin nem Ziggsé volt, hanem Heimerdingeré.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #3116 Dátum: 13 dec 12, 21:26:19 »

Nyavalyognak, ha Sonával megölök valakit...

De amikor lestunolok egy csapatot, és lesebzem legalább a fél hp-jukat egy kombóval és nem képesek támadni, vagy nem ám azt az Akalit támadná valamelyik, amelyik ott van a harctér közepén 2% hápéval... Ilyenkor el kell gondolkozni, hogy hagyjuk e nekik a killt...

Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3117 Dátum: 13 dec 12, 22:20:31 »

ez a heimerdingiring mekkora Nevet
gondolom same heroba lehetett rémálom. Random leszúr hármat 0 cdvel ha betölt, mondjuk egymástól messze hogy egy aoe ne ölje le azért, majd bestunolja a járókelőt. Jóféle! meg ultival még rádob egy lapáttal, dupla stun, vagy 6 ward az akkora combos.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

« Válasz #3118 Dátum: 13 dec 12, 23:09:09 »

Nekem miért nincs Rivenem?

---
új patch
http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-315-notes
Ha jó látom ebbe már benne lesz Yasuo

Hát Sivirel nem igen játszok, de elég erős nerfet kap.

Soraka, kapott movement speedet... nagy cucc, a régi Soraka jobb volt.

Leona full tank...

két egymást követő meccs.
Az első 7:9:36 nem is kell mondanom, fölényes győzelem.
Második 8:15:15 csúfos vereség.

Mi volt  a különbség oka? Az hogy Leona nagyon ki van szolgáltatva a csapatának.

Ja tankos bírnia kéne a strapát. Hát igen a LoL-ban a tank 5 másodpercig bírja...

Lényegre térve, a csapatmunka.
A első esetben kapásból mindenki támadott, nem kolbászoltak minden felé. hanem viszonylag együtt volt a csapat.
Ha mindenki fél hp-en volt, és én beugrottam három full hápés ellenfél után a torony alá, akkor is követtek, és szereztek 3 killt. Lehet meghaltam, de a csapatom szépen erősödött.

Második játékban.

Azt hinné az ember, hogy legalább hárman vele vannak, akkor abból kettőt vonjon le. 2v5 meg... ne túl jó ötlet.

Vagy amikor free killre van lehetőségük és nem tudnának eléje vágni...

Vagy amikor ott szólózok 1v5-ben és a csapatom b-ik támadni, vagy a kis köcsög megvárja a halálom a bokorban. Mert meg mertem ölni egy ellenfelet.

vagy Kogmaw.

Kassadin volt a mides.

Erre mit csinál Kogmaw, ő is midre megy, szóval mid használhatatlan.

Boton voltam Teemoval. Egyszál Yi ellen. Förszt blud enyém lett, gondoltam magyek topra, mert Zed 1v2-ben bajosan áll. Utólag belátom rossz ötlet volt, és maradni kellett volna teemo feedelésénél.

Közben csináltam 1-2 mid genket. Kogmav előtt ott szalad a low hp-s ellenfél akit leamortizáltam... semmi reakció.
Akkor ráugrok én... le viszem az életét a lvl1-es is fél sebzéssel kinyírja állapotra. Persze mire számítsak, ha az ő társa  a toronnyal egyetemben hajlandó engem támadni, de az én társaim nem.

Kassadin... csak mert meg mertem ölni egy ellenfelet... a kis köcsög a bokorban megvárta míg meghalok, persze utána már nem volt ereje megölni azt a kettőt akivel szenvedtem, és ép csak el tudott menekülni.
(megj: ha segtett volna szerezhetett volna 2 killt)

De kb egész team fight alatt csak a bokorban várt a ks-re, aztán ment afk-ra

Zed: valahogy midig közel full hp-val úszot meg minden támadást, persze nem szerzett sem killt sem aszisztot.

A kedvencem.

Hárman már a Nexusunat ütik és majdhogynem egymagam visszaverem a támadást. 1-et megöltem, 1-et az ép feléledő Zed, persze ő is meghalt, vagy nem tudom mi lett vele, mert végül Heimerdildó magölt engem. Mindketten low hápén voltunk és hát nála jött kia szerencse. (Meg persze elismerem egész ügyesen játszott)

Erre kogmaw benyögi nekem, hogy noob...

Nyugtáztam neki egy "U jist shut up"-el.

Aztán megpróbáltam keresni valami lehetőséget,

Irkáltam olyanokat, hogy nekem nem kell kill, csak harcoljunk együtt mindannyian, persze hasztalan.

Ami mindkét meccsen volt, a törony alá pusholjuk örliben, hogy véletlen se tudjuk megölni.
Mármint, hehe én tank vagyok  lvl2-őn is beugrok torony alá.

----------------

LOLKingen meg szoktak ilyen versenyeket rendezni?
http://www.lolking.net/news/contest-dec12

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 13, 03:18:55 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #3119 Dátum: 13 dec 13, 08:45:56 »

Új patch... Khm...

"Lee Sin többé nem tudja a safeguardot minionokra, vagy wardokra rakni."
Ok...
Akkor... Ideje új karaktert keresni.... Köszönjük Riot! De nagyon...  Gyáááá
Naplózva

Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins