Nekem miért nincs Rivenem?
---
új patch
http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-315-notesHa jó látom ebbe már benne lesz Yasuo
Hát Sivirel nem igen játszok, de elég erős nerfet kap.
Soraka, kapott movement speedet... nagy cucc, a régi Soraka jobb volt.
Leona full tank...
két egymást követő meccs.
Az első 7:9:36 nem is kell mondanom, fölényes győzelem.
Második 8:15:15 csúfos vereség.
Mi volt a különbség oka? Az hogy Leona nagyon ki van szolgáltatva a csapatának.
Ja tankos bírnia kéne a strapát. Hát igen a LoL-ban a tank 5 másodpercig bírja...
Lényegre térve, a csapatmunka.
A első esetben kapásból mindenki támadott, nem kolbászoltak minden felé. hanem viszonylag együtt volt a csapat.
Ha mindenki fél hp-en volt, és én beugrottam három full hápés ellenfél után a torony alá, akkor is követtek, és szereztek 3 killt. Lehet meghaltam, de a csapatom szépen erősödött.
Második játékban.
Azt hinné az ember, hogy legalább hárman vele vannak, akkor abból kettőt vonjon le. 2v5 meg... ne túl jó ötlet.
Vagy amikor free killre van lehetőségük és nem tudnának eléje vágni...
Vagy amikor ott szólózok 1v5-ben és a csapatom b-ik támadni, vagy a kis köcsög megvárja a halálom a bokorban. Mert meg mertem ölni egy ellenfelet.
vagy Kogmaw.
Kassadin volt a mides.
Erre mit csinál Kogmaw, ő is midre megy, szóval mid használhatatlan.
Boton voltam Teemoval. Egyszál Yi ellen. Förszt blud enyém lett, gondoltam magyek topra, mert Zed 1v2-ben bajosan áll. Utólag belátom rossz ötlet volt, és maradni kellett volna teemo feedelésénél.
Közben csináltam 1-2 mid genket. Kogmav előtt ott szalad a low hp-s ellenfél akit leamortizáltam... semmi reakció.
Akkor ráugrok én... le viszem az életét a lvl1-es is fél sebzéssel kinyírja állapotra. Persze mire számítsak, ha az ő társa a toronnyal egyetemben hajlandó engem támadni, de az én társaim nem.
Kassadin... csak mert meg mertem ölni egy ellenfelet... a kis köcsög a bokorban megvárta míg meghalok, persze utána már nem volt ereje megölni azt a kettőt akivel szenvedtem, és ép csak el tudott menekülni.
(megj: ha segtett volna szerezhetett volna 2 killt)
De kb egész team fight alatt csak a bokorban várt a ks-re, aztán ment afk-ra
Zed: valahogy midig közel full hp-val úszot meg minden támadást, persze nem szerzett sem killt sem aszisztot.
A kedvencem.
Hárman már a Nexusunat ütik és majdhogynem egymagam visszaverem a támadást. 1-et megöltem, 1-et az ép feléledő Zed, persze ő is meghalt, vagy nem tudom mi lett vele, mert végül Heimerdildó magölt engem. Mindketten low hápén voltunk és hát nála jött kia szerencse. (Meg persze elismerem egész ügyesen játszott)
Erre kogmaw benyögi nekem, hogy noob...
Nyugtáztam neki egy "U jist shut up"-el.
Aztán megpróbáltam keresni valami lehetőséget,
Irkáltam olyanokat, hogy nekem nem kell kill, csak harcoljunk együtt mindannyian, persze hasztalan.
Ami mindkét meccsen volt, a törony alá pusholjuk örliben, hogy véletlen se tudjuk megölni.
Mármint, hehe én tank vagyok lvl2-őn is beugrok torony alá.
----------------
LOLKingen meg szoktak ilyen versenyeket rendezni?
http://www.lolking.net/news/contest-dec12