GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #3090 Dátum: 13 dec 11, 14:38:33 » |
|
Idióta LoL-osok kéziértelmező szótára (kivonat): F*ck you = Rossz kedvem van Noob/Nob = Nem azt csináljátok, amit én szeretném, hogy csináljatok KS = Azt én akartam megölni report = szerintem rád férne egy kis gyakorlás valamiből (változó)
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3091 Dátum: 13 dec 11, 15:56:58 » |
|
lag = túl béna vagyok ezért tudtál megölni.
Gyerekek ez a Balthazár iszonyatos rédzs, meg pusher. Nem tudom, hogy voltaképpen Katarina mennyire hatásos ellene, de így, hogy nuku infóm volt a képességeiről (oké annyi rémlett, hogy valami lila sugárködöt csinál) Egyszerűen nem csináltam mást, mint hazafelé rohangásztam potikért. Meg egy idő után irtó veszélyes a ráugrassz kombózni dolog. 2 tornyomat le is szedte miden, még örliben.
De, nyertünk
Ireila, majd most akarom kipróbálni, és a kérdésem, hogy milyen irányból kezdjek neki? AD, vagy AP?
Én első ránézésre AD-ra gondoltam, a következők miatt.
Q 100%AD bónuszt ad, ez az asszaszinoló skillem, amivel ráugrok az ellenségre.
W passzív némi fix life streal, az aktívja meg true damage-et ad az auto attackhoz 6 másodpercig. Nyilván ehhez attack speedet kell építeni, a kérdésem, hogy ez a true damage critelhet e?
E ez 50% AP bónusszal üzemel, ami nem sok, de legalább az alap ereje jónak mondható, valamit ezzel tudok stunolni.
Ulty:ezzel lövöldözni tudok, 50% AP és 60% bónusz AD a forrása. Valamint saját spell vamp effectje van.
Szóval egyenlőre nekem nagyón úgy tűnik, hogy AD-ra érdemes inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3092 Dátum: 13 dec 11, 16:35:44 » |
|
Irelia AP AD hibrid, azt nem tudom, hogy melyikből kell vmivel több. Gondolom AD-ből. De amúgy Tankos AP AD hibrid inkább, legalábbis én úgy tudom.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3093 Dátum: 13 dec 11, 17:04:44 » |
|
Tankos? Ez egy assassin! Mondjuk Akalit is buildeltem már tankra, egész poén.
AD-n kipróbáltam Ashe buildel, olyan 10:10:20 lett. Az Ulty célzókaját gyakorolni kell.
Meg nem tudom, de szerintem a W-jén true damage helyett jobb lenne ugyan annyi bónusz AD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3094 Dátum: 13 dec 11, 17:09:01 » |
|
Lehet, hogy az, de nem nagyon látsz full buildes Ireliat 3k hp nélkül rohangálni.
Másik: Ugyebár most ingyenes a transfer az oroszokhoz. Ha átmegyek, akkor én is megkapom ingyen a Bear Cavalry Sejuani skint ingyen? Keresgéltem egy kicsit ezzel kapcsolatban, de nem találtam, hátha más jobban értesült.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3095 Dátum: 13 dec 11, 17:50:34 » |
|
Talán megkapod, de arra figyelj, hogy 2600RP-be kerül majd visszajönnöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaiox
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
His name is Robert Paulson
|
|
« Válasz #3096 Dátum: 13 dec 11, 18:04:49 » |
|
Mégis ki akar átmenni az oroszokhoz? ha fizetnének se mennék át..én pölö alig ismerek, csak 1-2 orosz játékost aki tud lolozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3097 Dátum: 13 dec 11, 18:10:30 » |
|
Az ingyen skinért szívesen átmennék. A 2600 RP-s visszaút meg nem gáz, úgyis át akartam menni westre, így legalább útközben még egy skint is kapok. Emiatt is lenne jó tudni, hogy adnak-e, vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3098 Dátum: 13 dec 11, 18:19:01 » |
|
De ha utána westre akarsz menni, azért is fizetned kell 2600RP-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3099 Dátum: 13 dec 11, 18:47:25 » |
|
S ki mondta, hogy nem?
Csak nem mindegy, hogy EUNE-ről átmegyek EUW-re 2600 RP fejében, vagy átmegyek EUNE-ről az oroszokhoz ingyen, ott esetlegesen megkapom az egyébként 1350 RP-be kerülő skint ingyen és onnan átmegyek EUW-re 2600 RP fejében.
A 2600 RP fix, csak a második esetben közben bezsebelek egy skint is. Ezért is kérdeztem meg, hogy vajon megkapja-e, aki most megy át?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3100 Dátum: 13 dec 11, 19:35:27 » |
|
Hát próbáld meg, ha úgy is átmész westre, nem mindegy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3101 Dátum: 13 dec 11, 19:44:05 » |
|
Majd ez is lehet egy opció. Westre viszont csak akkor akartam átmenni, ha készen lesz végre az új EU szerver.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #3102 Dátum: 13 dec 11, 20:13:01 » |
|
Miért, lesz? Ez nekem új... Anyway, másoknak hogy megy a LoL? Rankedtől még messze járok a kisebbik accountommal, de játszok... néha... sokat. So...?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3103 Dátum: 13 dec 11, 20:26:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3104 Dátum: 13 dec 11, 21:04:33 » |
|
Ja..majd lesz, úgy mint s4 előtt pár hónappal berakják 1v1 2v2 mappot, meg a 10v10et
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|