Sevanna
|
 |
« Válasz #2700 Dátum: 13 ápr 26, 20:58:18 » |
|
Na ilyenkor nagyon öregnek érzem magam.  Nekem hagyományos érettségim van.  Ugyanúgy 4 tárgyból + egy választhatóból kellett menni. A középszintűnél nehezebb, de az emeltnél könnyebb a sima érettségi. Nekem számtech volt a választott tárgyam. Az meglep, amit Noe írt, hogy náluk a földrajz érettségire butábbak mentek. Nálunk az okosabbak.  Vagyis azt hiszem csak egy ember ment föciből, de utána ő földrajz szakra is ment tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2701 Dátum: 13 ápr 26, 21:13:21 » |
|
Tőlünk is csak a fogyatékosok mentek föcire. Bár igazából azért nem foglalkozik azzal senki, mert kevesen tanulnak vele tovább. Viszont az érettségi meg könnyű, így amikor bevezették, hogy kell egy természettudományos tárgy, minden idióta azt választotta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #2702 Dátum: 13 ápr 26, 21:24:13 » |
|
Nálunk is minden hülye föcire ment xD De most még nem kötelező a természettudományi tárgy csak a jegy beírásnál. Az érettségin még csak választott van, ami bármi lehet 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2703 Dátum: 13 ápr 29, 21:25:56 » |
|
Mivel be lett rekesztve a Duma topic ki tudja meddig itt untatom a népet azzal, hogy nyáron a TEVA-ban az Alapanyag Minőségellenőrző osztályon fogok dolgozni.  Már a Neve is szörnyen unalmasan hangzik.  Annyira izgatott vagyok. De komolyan. Remélem rendes munkám lesz, amiből tanulhatok. Ahogy hallom, van sok olyan szak ahol csak szeretnék hogy aláírják a papírt a gyakorlatról és jó napot. Nálunk szinte mindenki alig várja, hogy végigmelózhassa a nyarat. xD Istenem, hogy belehülyültünk ebbe a tudományágba.  Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nehéz és sírós és unalmas... de annyira tökre jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2704 Dátum: 13 ápr 30, 09:42:06 » |
|
Miért kell így kirekeszteni a földrajzot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2705 Dátum: 13 ápr 30, 12:02:19 » |
|
Nem rekesztjük ki de el kell ismerned, hogy természettudományi érettségikből az a legegyszerűbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2706 Dátum: 13 ápr 30, 14:28:24 » |
|
Az biztos. A kishúgom megcsinálná négyesre, ha most a kezébe nyomnám.  De mint tudomány, a földrajz azért nem alsóbbrendű, sőt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 16:00:02 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2707 Dátum: 13 ápr 30, 14:32:13 » |
|
én is várom, hogy melózzak nyáron  egy malomban leszek minőségügyi laborban legfőképp, de szétnézhetek kicsit a beszerzésnél is és egyebek... kíváncsian várom az egészet  emellett még 2 hetet gyerekek táboroztatásával tervezek tölteni, ahol van egy olyan érzésem, hogy a festett hajam is meg fog őszülni xD... még szerencse, hogy e között és a vizsgaidőszak között szétbulizhatom az agyacskám EFOTT-on Hát gman nemtudom az ELTE TTK-n még mindig a föciseken nevetnek legtöbbet na meg a környezettanosokon 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2708 Dátum: 13 ápr 30, 15:56:52 » |
|
Mi meg úgy általában a pestieken szoktunk röhögni. Természetesen a pesti föciseken főleg.  Jó, egyébként normális fördrajz csak Szegeden van, meg nálunk, másol szépen elhanyagolják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 15:59:06 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2709 Dátum: 13 ápr 30, 17:17:39 » |
|
Engem ha minden igaz Pápára a Refibe grafikus szakra 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Rem
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2710 Dátum: 13 ápr 30, 17:24:22 » |
|
Grat  nálunk ilyen szak nincs és ott a rajzot tanuljátok emelt óraszámban?? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2711 Dátum: 13 ápr 30, 20:35:03 » |
|
igazság szerint pontosan nem tudom én sem...  de majd ha minden jól megy kiderül  amúgy szerintem igen valahogy úgy lesz na meg festészet is
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2712 Dátum: 13 máj 02, 13:41:58 » |
|
Hogy lehet ilyen aljas a TO!? Be akartam lépni az etr-be vizsgára jelentkezni, erre kiírja, hogy nincs náluk az érettségi bizonyítványom fénymásolata és addig nem léphetek be, amíg be nem viszem. Én azt a kib****tt papírt már a beiratkozásnál odattam a nyelvvizsga papírral együtt!!! Elkeverték a papírjaimat és még velem csesznek ki!? Amt hétfőn kapnak tőlem, a fénymásolat mellé, azt... áh, úgyse csinálok semmit csak goromba leszek kicsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
 |
« Válasz #2713 Dátum: 13 máj 06, 14:21:16 » |
|
Én zenész leszek, ahhoz a suli meg nem olyan fontos, de azért az is megy :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2714 Dátum: 13 máj 06, 15:01:32 » |
|
Utálom mikor azért szívóznak velem az egyetemen a tanárok, mert rondán írok... Jogtalannak érzem hiszen tudom, hogy egészen okos, egészen ügyes lány vagyok, arról meg igazán nem tehetek, hogy ratyi a kezem és mellé még diszgráfiás is vagyok -.- Szépen írni nálam kevésbé okosak is tudnak, az nem olyan nagy cucc örülök, hogy panaszkodhattam nektek 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|