Én mostanában fejlesztema puskázási tehetségemet.
Törin elég h*lye tanár van, és minden órán irat. Egy dogánál az volt a poén, h rendesen leírtam mindent amit kellett, viszont a 2 évszámot nem tudtam azt 3-as lett, közbe egész dogába csak pipák voltak... X.X Ígyhát kénytelen voltam puskát írni. Először óra előtt jutott eszembe és csak 1 anyagot írtam le, de úgy, h összehajtottam a lapot, és folyton ki kellett hajtogatnom, szal elég nehéz volt, aztán a kistanár odaszólt h vmi ügyesebben puskázzatok me hallom a papír hangját.
De nem tudta h ki puskázik szerencsére... Na eza dogám lett 3-as. Aztán rájöttem h úgy érdemesebb h összehajtom a papírt és a külső részére írom rá mini betűkkel a szöveget és nem kell hajtogatnom. Tök jól bevált, és a térdem közé szorítottam miközben írtam. Aztán mikor leírtam az egészet egyik bnőmnek is odaadtam a lapot és ő is lemásolta. xD Másik bnőm meg a derekára kötötte a pulcsiját és belülre rakta az évszámos papírt. =D Súgtam neki is, ő meg évszámokat sugot. Évszáokat sose tanulok, és puskát se írok belőle, mert a közelemben tuti h vki tudja. És bnőm úgy szokta az évszámokat súgni egy messzebb ülőnek h az ujjával mutogatja sorban a számokat. xD De naon poén volt. Aztán úgy leveleztem a másik bnőmel, aki mellettem ült de külön padba, h vagy a táskánkba tettük a levelet mintha vmit keresnénk, vagy leejtettünk egy cuccot és úgy vettük fel, szal elvoltunk, de sztem enélkül se vette volna észre a kistanár. XP
Most biosz TZ-re meg este szépen csináltam a picike papírra a puskákat, és az egész tolltartóm tele volt pusival. Aztán raktam még a tollam tartójába is egyet, ezt matekra találtam ki.
Jah, amtekona körzőm belsejébe raktama puskát. xP Na szal bioszon közli a kistanár, h tolltartót rakjuk el... Aztán gyorsan szedtem ki belőle a puskákat és raktam őket a zsebembe.
De tök jól tudtam puskázni. Volt h 2 fiú lebukott me súgtak egymásnak, azt ráírt vmi a lapjukra a kistanár, azt sírvafakadt az egyik, de mondta a kistanár h az csak figyelmeztetés, de ameddig ott hátul volt, én nyugodtabban tudtam puskázni. Volt h oszt társamnak a padra írtam egy szót, vagyis elkezdtem, de rájött h mijaz, majd eltakartam a lapommal, de erre jöna kistanár azt elhúzza a lapomat onnan... X.X De nemtom h vak volt-e vagy mi, de nem szólt a padra írt szóért. Aztán gyorsan töröltem le.
Meg volt h tökre paráztam h mivan ha elveszi a lapomat, mert volt h alatta volt a puska, vagy szétnyitja a kezemet, mert a markomban volt... De szerencsére semmi ilyen nem volt. Amint elfordult egy másodperce én már rögtön húztam ki a zsebemből. xD Júj, meg volt olyan is, h kiesett a szebemből az egyik pusidarab, azt villámgyorsan hajoltam érte, de nem vette észre. :
Szal sztem tök jóra sikerült a biosz TZ-m!
Kivi leszek a törire. Tesóm mondta h lehet h feltűnő lesz h a könyvbeli cuccot írtam le, de mondtam neki h annak a tanárnak tuti nem fog feltűnni. xD
Meg tesóm mesélte h évfolyamtársai a töritanáromnál, aki elég h*lye, TV-t néztek órán, mert nem volt hangja és a tanár meg nem vette észre.
Szal én most haladok a puskázási tudományom csiszolásában és nemsokára készítem az ujjabb töripuskát.