kakashi_sensei
Vendég
|
 |
« Válasz #240 Dátum: 07 nov 15, 16:16:50 » |
|
ez a hét nekem gyilkos volt...eléggé! dogák: hétfő: angol, irodalom, biosz, kedd: programozás, nyelvtan, szerda: földrajz, ma (csütörtök):matek, holnap lesz(péntek): halla istennek semmi  és a kövi hét is hasonló lesz... :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #241 Dátum: 07 nov 15, 16:22:15 » |
|
Én holnap sajna flio tz-t írok  ami nem vészes mert mindent megtanultam eddig  vagyis minden benne maradt a fejemben az órákról  mert ami érdekel azt megjegyezm. Ezért vagyok khmm.... nem épp a legjobb töriből xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xxaby
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #242 Dátum: 07 nov 15, 19:01:56 » |
|
Valaki OKTV-n nem votl ma?  Ha lehet ilyet kérdezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #243 Dátum: 07 nov 15, 19:05:55 » |
|
Nekünk is gyiklkos volt a hét mindennap írtunk.Ma meg a biosz témazáró miat hátra ültettek az utcso padba és fiúknak kellet sugni alig tudtam befejezni a dogám.Mondjuk azon is csodálkozom hoy a tanár nem vette észre hogy suggók mert majdnam rendes hangom mondta a választ mert ezek tiszta süketek.Ha én elcsszem a tz akkor az osztály 80% -a elcseszi.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #244 Dátum: 07 nov 15, 19:39:48 » |
|
Hét nekem is nehéz napom volt köz.gázbol felelés ,holnap marketin doga :'( :'( :'( sebaj majd buskázok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #245 Dátum: 07 nov 15, 19:45:24 » |
|
Csak nehogy úgy járj az ilyen kijelentésekkel mint én   Amúgy 75 pontom lett :naruto_cool: ,de lehetett volna 85 is,ha átlapozom a 11-es szöveggyűjteményt... Tanár ki volt akadva,hogy Babitsot meg Kosztolányit nem ismertem föl...meg én is :-X Viszont,a többivel meg van elégedve :faintos: Nembaj,jó ez,de továbbjutni már nem fogok :naruto_pff: Holnap angol+ nyelvtandoga :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 19:46:36 írta Luya-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
 |
« Válasz #246 Dátum: 07 nov 15, 21:08:03 » |
|
Gratula Luya-chan^^, és sok sikert az elkövetkező dogákhoz  Én dokágban semmin nem lepődök meg azóta hogy Spártában a csecsemőket ledobták egy hegyről(1000bocs de naon nem jut eszembe a neve) és ha túlélték alkalmasnak találták őket az életre  (ezt asszem suliújságban olvastam aranyköpéseknél)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 15, 21:08:43 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
 |
« Válasz #247 Dátum: 07 nov 16, 08:06:20 » |
|
hát monnyuk én nem igy tanultam...nálunk ugy tanították h a beteg babákat hagyták a hegy szélén és az egészségeseket hagyták meg... mert sztem ha mindet ledobálják sztem 1sem élte túl :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #248 Dátum: 07 nov 16, 10:26:27 » |
|
Én is úgy tudom, hogy a kisebb, gyengébb babákat dobták le, mert úgy gondolták, hogy nem volt rájuk szükség, hiszen úgy sem bírták volna a kemény katonai kiképzést.  De a csecsemők közül is csak a fiúkkal bántak így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #249 Dátum: 07 nov 16, 11:59:00 » |
|
Nekem vlmi olyan rémlik, hogy épp csak a kislányokkal (éljen a patriarchális társadalom!-felkiáltással :-X) De mindegy, mert sosem voltam jó töriból, ókort meg már réééégen tanították :-X Mondjuk japán töriből nem, de most nem is ez a téma^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #250 Dátum: 07 nov 16, 12:12:07 » |
|
De ez azt jelentené, hogy nem volt nő Spártában  Nem, a beteg, csenevész, gyenge csecsemőket megvizsgálták a vének és ha alkalmatlannak találták a Spártai életre, akkor levetették arról az oromról (bah...persze, hogy msot nem jut eszembe a neve)
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #251 Dátum: 07 nov 16, 12:13:37 » |
|
Azért mondjuk a nőknek is erősnek kellett lenni meg harcolni meg miegyéb... vlmi ilyen is rémlik... ... NEM! Akkor sem fogom előkeresni a választ! Inkább tanulnom kéne orosz ZH-raˇˇ" T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #252 Dátum: 07 nov 16, 12:14:54 » |
|
No igen...akik már az egyetem padját koptatják... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #253 Dátum: 07 nov 16, 13:03:18 » |
|
Inkább a pad koptat engem xD Ja... ja, megyek már tanulni... igen... mindjárt... majd... megyek ám... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #254 Dátum: 07 nov 16, 13:24:52 » |
|
És konkrétan milyen szakon vagy? Mert azt látom, hogy japán irányba orientálódtál...de azt nemtom sehova sem tenni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|