25 máj 06, 23:31:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 486580 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Miku-chan
Vendég
« Válasz #285 Dátum: 07 nov 21, 19:26:28 »

Melyik tanítóképző gyakorlója, és mi az a Refi?
Bocsi, de valszeg nem egyhelyen lakunk és ennyiből nekem nem világos.  :-X

A BME-t még vágom! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 21, 19:30:52 írta Miku-chan » Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #286 Dátum: 07 nov 21, 19:33:28 »

Hú nem gondoltam, h mást is érdekel.. takemitsu debreceni így ő biztos értette.

De akkor kiírom:
Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola Gyakorló Általános Iskolája
Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma

Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Miku-chan
Vendég
« Válasz #287 Dátum: 07 nov 21, 19:35:52 »

Értem, akkor okkal nem tom azt se, hogy mi a TÁG.  Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #288 Dátum: 07 nov 21, 19:37:44 »

Tóth Árpád Gimnázium

Nagyon profi leszel a debreceni sulikból.... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 21, 19:56:50 írta Kenshin » Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #289 Dátum: 07 nov 21, 19:43:36 »

Építészmérnök vagy Mérnök informatikus majd még elvállik.
Én miskolci vagyok és közvetlen szomszédomba a Miskolci Egyetem van vhogy nem akarok gyalog járni suliba Nyelvesít
Na jó nem amiatt nem akarok a miskolcira menni.
Az algebra tanárom a miskolcin is tanít egyrészt az ő óráit tudom hogy érdemes lenne felvenni.
Nah visszatérve ha még egy ott tanító tanár is azt mondja,hogyha vmit kezdeni akarsz magaddal a BME-re menj azért az jelent vmi.Meg sokmindennel tudom ,hogy ott többet tanítanak ott,mint itt.
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #290 Dátum: 07 nov 21, 19:51:45 »

Igen ismerős a szitu, én is ezért választottam inkább Bp.-t + vmikor el kellett szakadni itthonról is! Nevet
Építészmérnök? Elsőnek én is azt jelöltem be, de szerencsére elbuktam az alkalmasságin (rajz).., és így lettem építőmérnök, aminek már nagyon örülök! Jól rajzolsz? Bár ez nem sokat számít a felvételin.. ;D Ha tényleg az építészmérnökit választod, akkor érdemes eljárni az előkészítő tanfolyamra. Nem olcsó, de akik végigjárják azoknak van a legtöbb esélye bekerülni, nem szép, de itt is anyagi szempontokat nézik. Én igazából nem voltam vmi tehetséges rajzból, de az alkalmasságin olyanokat is kiszórnak, akit utána simán felvesznek a Képzőművészetire! (évfolyamtársam..)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 21, 19:55:45 írta Kenshin » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #291 Dátum: 07 nov 21, 19:54:16 »

Oh, én de szeretnék Képzőművészetire, vagy Iparművészetire bejutni egy szép napon Nevet

Jelenleg a Kézműipariba (Bp) járok grafikustanoncnak, szerencsére még van 2 évem az érettségiig, meg 1 év szakma, aztán szenvedhetek^^" Egyenlőre kétlem, h vagyok elég tehetséges, de nagyon szeretnék művész lenni:3 (általános 8.-ban elhatároztam, h vagy művészeti suliba megyek, vagy sehovaXD) Ha nem jön össze... hm... jó kérdés^^" Nyelvekkel is szívesen foglalkoznék, naon szeretek nyelveket tanulni Nevet
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #292 Dátum: 07 nov 21, 20:27:50 »

Hehe, az építészmérnök, meg a mérnökinformatikus nagyon nem ugyanaz ám. Ha mérnökinformatikusnak mész felkészülhetsz programozás elméletre, programozás c++-ban, java (asszem ott tanítanak azt is, de nem biztos), plusz még nem tom milyen nyelvek, ha fogalmad sincs az egészről kezdhetsz utánanézni az alapfogalmaknak (ciklus, elágazás, szekvencia) különben annyira sötétnek fogod érezni magad, hogy az valami hihetetlen (saját tapasztalat), jó sok matek - analízis, algoritmusok, algebra. Ja és kezdhetsz ismerkedni a konzolos képernyővel, mert nagyon furi lesz, elösszőr.
Hajrá!
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #293 Dátum: 07 nov 21, 20:40:00 »

Huh ****us, már akkor kezdhetem is sötétnek érezni magam? Nyelvesít Habár valami még rémlik, régebben sokat programoztam pascallal- amivel persze ma már semmit sem érek 8)-, de a C++-hoz már hozzászagolni sem tudok.

(már megint kicenzúráztak Nyelvesít)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 10:55:46 írta Der Teufel » Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #294 Dátum: 07 nov 21, 21:26:07 »

Az informatika érdekel,rajzolni szeretek és ha szívvel ülök le rajzolni és van kedvem hozzá egész tűrhető dolgokat művelek (általába magam is meglepem).(Elvileg pénteken felkerül egy rajzom a rajongói rajzok közé,kitudja..)Pascalt én is tanultam,de a C++ még egyáltalán nem ismerem.Most matek szakon vagyok,ugyérzem azzal nem lesz baj (10 matek egy héten).De majd még elvállik.A nyelvekkel ugy vagyok,ha jó a tanár imádom,meg persze ha van célom vele,egyébként senki nem bírna rávenni,hogy azt tanuljak  Nyelvesít
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #295 Dátum: 07 nov 21, 21:46:43 »

Hm azt hiszem nem vagy tisztában vele (és most nem elijeszteni akarlak!!!), de komolyan gondoltam, amit írtam... Van néhány építész ismerősöm + látom szerencsétleneket, ahogy a folyosón ülnek és gyakorolják a perspektívikus rajzolást.. (persze ez kb az első 1-2 hónap ujjgyakorlata..) durva amiket rajzolnak, mindig csak ámulok... Előtte azt gondoltam, h én is tudok rajzolni, de ebben alaposan tévedtem. Erre egy kicsit kiábrándító volt ráeszmélni az alkalmassági közben! Ha jól emlékszem egy széket tettek a terem közepére, rátettek vmi drapériát, meg még pár cuccot, és azokat kellett a szemszögedből lerajzolni + árnyékolás.. Közben egy tanár körbejárt és állandóan felhívta a figyelmünket, h nem is azt rajzoljuk, amit látunk.
   Na mindegy, esélyem se volt... de a gólyatáborban kiderült, h az építősök 70%-a először az éptészt jelölte be! Nevet Nevet Ja és az első félév után lehet esetleg átjelenkezni, de akkor már mindenki ismeri a szituációt, így kb. csak 10 próbálják meg ténylegesen, ja ebből átvesznek max. 4-t.. Nevet Na mindegy ezt csak azért írtam, mert általában mindenki az alkalmasságin bukik el és nem a pontok miatt!
   A mérnök informatikus alatt pedig nem tudom mit értesz.., csak informatikus van vagy a villamosmérnökin belül lehet még az informatikára szakosodni... Mindenestere bármelyiket nézed ki, jó dolgod lesz, hiszen ott a fiú-lány arány a fiúk javára kb 95% feletti..(szal lesz ki segítsen!  kacsint Nevet Nevet ), míg az építészen a lányok vannak többségben (60-70)  :Mosolyog. Na mindegy én imádtam odajárni!!!
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 21, 21:48:33 írta Kenshin » Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #296 Dátum: 07 nov 21, 22:18:05 »

Elhiszem hogy komolyan gondoltad,sztem decembertől rajz tanár és meglátjuk hogy megy.Ő biztosan megfogja tudni mondani,hogy van-e remény.
A fiu lány arány meg akármelyiken jobb mint egy bölcsészen  >Nevet
Én inkább építész mint építő.(feltéve ha bekerülök).Am előkészítőről meg asszem lemaradtam,nem volt ember aki felírjon listára.(eddig nem volt ismim onnan).És elírtam műszaki informatika.Sorry (mellesleg a gépem épp arra játszik mikor készíti ki az idegeimet... :-X jelentem jól halad  Szomorú )
a rossz helyesírás meg a pontatlanság,szétszórtság alapból jellemző rám  :-X
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #297 Dátum: 07 nov 21, 22:29:52 »

Amúgy tényleg van olyan, hogy mérnökinformatikus!
Nem poénból írtam amit írtam. Mondjuk én nem oda járok, hanem az ELTE-re, de van egy Szegedre járó mérnökinformatikus ismerősöm, és elég hasonló dolgokat tanulnak, mint mi proginfen. A fiú-lány arány itt tényleg fordított, gólyatáborban 200 emberkéből, kb 10-en voltunk lányok.
Viszont maga a szak tényleg nem egyszerű.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #298 Dátum: 07 nov 21, 23:07:03 »

Hé! Nálunk eléggé eloszlik!!! Úgy értem, BTK-n, a két nem aránya... kb. ugyanannyi lehet mindkettőből... sacc/kb.
És az jó, ha szeretsz nyelveket tanulni, de nagy kitartás kell hozzá (asszem :-X), no meg... hogy tényleg szívből jöjjön, hogy tanulni akard azt a nyelvet/azokat a nyelveket, de emellé még rendesen kell készülni is minden órára... (vagy legalább a zh-kra xD). Különben necces ;D (<< ELTE-BTK)
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #299 Dátum: 07 nov 21, 23:38:58 »

. megvolt  az  uccsó vizsga  nap és egyben  az  uccsó  suli nap  is  a  héten ..  :ohh: :jupije:
.. most  3  hónapig  megint  nyugi  van .. Nevet ..... az  eredmények.. hmm  csak  annyit  h   a  kövinek  jobban kellene  sikerülni  Nevet .... xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins