blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #300 Dátum: 10 júl 05, 20:59:06 » |
|
Exkirion videójában. Shikamaru - Asuma meg még mittom kik voltak ott, és úgy ütöttek. Nézd meg a vidit a vége felé kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #301 Dátum: 10 júl 05, 21:02:30 » |
|
Egy olyat látok a végén, hogy Hidan Kakuzu és Naruto Yamato páros. Egyértelműen Support.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 05, 21:04:00 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #302 Dátum: 10 júl 05, 21:12:29 » |
|
Hát figy egyszerre 6 karakter lehet a pályán az 1 ben, szóval szerintem sem olyan meglepő a 2-3 és a supportoknak is vannak kombóik nem feltétlenül Ninjutsuval támadnak. Azért így belegondolva, milyen vicces lenne ha Pain awakeningje tényleg az lenne, hogy lejön mind 1x-re, még lehozni mellé a 2 supportot 8vs3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #303 Dátum: 10 júl 05, 21:19:47 » |
|
Egy olyat látok a végén, hogy Hidan Kakuzu és Naruto Yamato páros. Egyértelműen Support.
Lehet, hogy neked egyértelmű, de nekem nem! Most lett amúgy ez az újítás a PSP-nél, h egyszerre 4 karakter lehet. Ha megnézed van alattuk vmi kör féle is. Nemtom. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #304 Dátum: 10 júl 05, 21:38:42 » |
|
Jogos, de az szerintem ott azért van, hogy mutassa kire célzol, és mivel az 1 ben nem volt olyan cucc a supportok alatt én is először azt hittem 4 player is lesz, persze akár még lehet is, hiszen nincs megerősítve sem cáfolva. De szerintem itt más funkciója lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #305 Dátum: 10 júl 05, 21:43:50 » |
|
Ha erröl van szó a pálya méretek biztos változóak lesznek.Amugy én is reménykedek ebben érdekes lenne 2 player egy pályán vagy supportok helyet élő ember!(ez talán elképzelhetöb mert ha 2 player plusz még 4 support karakter az ugy sok tömeg verekedés )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #306 Dátum: 10 júl 05, 23:07:27 » |
|
Csak csukjátok be a szemetek, és képzeljétek el ezt: 4farkú Kyuubi Naruto (vagy akár 6, ahogy lesz) V.S. Yamato + Kakashi (megállítani) Azért, eléggé durva lenne. Bár szerintem a legjobb harc akkor is az Ino V.S. Sakura. xD Erről jut eszembe. Ino pls ne virágokat dobáljon, hanem használja már az egyetlen képességét amit örökölt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #307 Dátum: 10 júl 06, 10:14:55 » |
|
Jó, dehát mi ezt nem tudjuk befolyásolni, hogy miket csináljon ×D Mondjuk mivel én egyik naruto játékban sem játszottam inoval fogalmam sincs mit tudott, de azért remélem tényleg nem a virág dobálás lesz a fő harci képessége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #308 Dátum: 10 júl 06, 10:20:56 » |
|
No hát igen, a virágdobálás Ino részéről eléggé nevetséges,azt is meg lehetne csinálni úgy,hogy jól nézzen ki. Persze a lélekátvitelnek kéne fő képességének lennie,mivel azt örökölte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #309 Dátum: 10 júl 06, 10:29:51 » |
|
Jaja, és éppen ezért lenne nagyon gyenge 1v1-ben. Csapattársak nélkül nem olyan könnyű elkapnia valakit. Jóformán bárki az ellenfele, csak kikapna... Ezért találtak ki neki vmi támadást. (Gondolom én...) Ma érkezik a demó srácok? :o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 10:31:04 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #310 Dátum: 10 júl 06, 10:53:43 » |
|
én nem tom,boxon nincs live-om :S vagyis van,de nincs pont és nemtom kipróbálni :Smax a trailereket tom nézegetni Majd töltsetek fel videókat h mien
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #311 Dátum: 10 júl 06, 11:02:31 » |
|
Letöltöd, kiírod DVD-re. Majd futtatod a demót xbox360-on. Nem kell hozzá LIVE! Remélem mi nem ezt a Kakashi boss fightot kapjuk. A legjobb az lenne, ha lenne egy sima vs mód. 3 karakter-t meg adnának. És akkor így... pl.: Naruto, Sakura, meg egy Akatsukis...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 11:18:51 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #312 Dátum: 10 júl 06, 11:25:26 » |
|
Off: Nincs kiflashelve a boxom On: megadják Inot Sakurat meg Chouji-t xD Mindenki hogy lázadna ... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #313 Dátum: 10 júl 06, 11:41:26 » |
|
Húúú, te! Ne is mond! Tutira balhé lenne... Sasuke,Naruto,Hachibi. Ezzel ki is egyeznék valahogy... Am ha van igazság, akk nem az E3-as demót kapjuk meg! :@
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 11:42:47 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
kyoukun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #314 Dátum: 10 júl 06, 11:56:07 » |
|
Igazság ide vagy oda, benne van a pakliban. Én egy Jiraya Pein Hinata Trioval egyeznék ki Esetleg egy Naruto-Sasuke-Tsunade ^^ Legrosszabb esetben Sakura - Sasori - Shikamaru És hát igen a botrányos hármas lenne a Naruto-kakashi-sakura amit már(demót) vagy 6-7szer megnéztem E3 ne kisérts minket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|