--Először is
Lesznek japán hangok is és angol hangok is, majd mindenki választja azt ami a szívéhez közelebb áll, de lesz olyan karakter akinek nem lesz angol hangja(hivatalos) mert még nincs Angol szinkronszinésze, ezt valószínűleg saját szinkronnal vagy feliratozással oldják meg. Akiknek még nincs Angol hangja a Pain arc végéig: Madara(Tobinak van) és Bee
(vagyis a mély Madarás gonosz hanghoz még nincs szinkronszinésze a Hülyegyerekeshez van)
---Másodszor
Mi ez a "
CSAK" a Naruto vs Pain harcig megy?. Ezt nem csak itt de egyre több helyen olvasom. Jézusom emberek, odáig legalább olyan hosszú a shippuden mint a sima Naruto, nemmellesleg a játékok az Animéhez igazodnak, igazségszerint örülnünk kéne, hogy nem csak Itachi haláláig megy mert még az anime sem is tart ott ameddig ajáték menni fog. Simán lehettek volna lusták és mondhatták volna, hogy ok akkor menjük Itachi haláláig és szevasz még akkor is ez lenne a leg up to date ebb Naruto játék. (Az accel 3 a Jiraya vs Pain harcig megy + saját agyszülemény kis ending), szerintem tök zsír, hogy még ezt is belekapjuk. Batai15 ezt nem neked mondom, ne érts férre, ezt úgy értem, hogy eleinte mindenki mondta, hát úgyis csak mittomén a Hidan-Kauzuig megy vagy a Jiraya Fight ig max, erre még 2 arc ot beletettek szerintem tök zsír, ne legyünk telhetetlenek
(azt hiszem ezt inkább magamnak mondom mint ide, afféle tükröződése a gondolataimnak amikor ilyet olvasokm ha lehet ne szedjetek szét érte-köszi)
Harmadjára
Én szerintem ha lesz a játékban tovább sztori akkor azt DLCkkel fogják megoldani, viszont ha egész új arc ok kerülnek bele, az tuti nem lesz ingyen. A másik lehetőség, hogy várnak még egy, vagy másfél évet és kijön egy kiegészítő játék vagy ilyesmi, de a CC et és a Namco Bandai-t ismerve valószínűleg pár ingyenes DLC re és egy UNS3 ra lehet majdan számítani, de azt már szerintem csak a Shippuden manga végén.
EDIT:Nade a rinyálásom után hoztam egy jó hírt is azoknak akik korábban olyanokat írtak ide, hogy "tök jó lenne egy konohai pálya" meg "legyen konohában is egy battle arena" meg hasonlókat (lelkiismeretesen elolvasok egyébként minden egyes hozzászólást és postot amit a threadre írtok) és akikkel egyébként én is egyetértek.
Hát íme
http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/naruto_storm2/blog/(igen ez a varázsütésre ma frissült weboldal, tök haszontalan infókkal)
Joggal tehetnétek fel a kérdést, hogy ezen mit is kell nézni? Hát (al nem kezdünk mondatot) fölűlről a 4. képet, azon is a monitort. A kép picit rossz, de jól látható a 2 Life bar a support karakter alatti piros kör és a felhasználható tárgyak kétoldalt ami indukálja, hogy ez valóban VS mód, vagy legalább is egy fight. A kivehetetlen karakterek helyett (sasuke vs ???) a lényeg a háttér, ami egy hangulatos kis Konohai pálya
--utólag is bocs a kisregény méretű postért