kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 jan 03, 15:04:53 » |
|
Igen luffy hangja egy nő bár én úgy tudtam hogy valamelyik részeket valamien férfi szinkronizálja de most nézzétek mien vidit találtam http://www.youtube.com/watch?v=1hz9VUqD2wM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 jan 03, 16:10:58 » |
|
Ez egy nagyon jó kis videó Ha már szinkronhangok. Enishida (Amazon Lily szigetén Hancock "házvezetőnőjének") hangja nem ugyanaz mint Chopperke hangja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 03, 23:20:40 írta Orph D.eus »
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 jan 04, 09:17:51 » |
|
De igen az övé és ha már,nem csak csoppernek még Enishidának kölcsönzi a hangját OP-ben hanem kis Sanji hangja is ő volt a vissza emlékezések alatt amikor Sanji-t megmentette a vén trotty és a szigeten gubbasztottak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 jan 04, 15:29:43 » |
|
Bon Clay és Franky hangját is ugyanaz a színész adja. Ráadásul tök ugyanúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 jan 05, 19:08:00 » |
|
Jango hangját is ő adja. Sőt Ha más anime is nézünk Yoki hangja Franky hangja Fma Broodtherhoodban. Akainu Kenpaxhi és Sloth fma br-ben. Miles-Zoro szintén FMA. Hohenhaim-Kizaru Fma. Ezt egyszer a blogon ki elemezten elég hosszan amúgy:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 jan 06, 19:00:10 » |
|
Iden 20 eves lesz a One Piece hi-hi tok profi.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 jan 06, 19:29:07 » |
|
Ennek nézz utána szeritnem nincs 20 éves. 15 maximum. Nem 97-ben indult?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 jan 06, 19:35:45 » |
|
Manga 97. aug. 4. óta, anime 99. okt. 20. óta van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 jan 07, 15:45:36 » |
|
Hiei olvastam a elemzésed a szinkronhangokról nagyon jó csak várok egy másik részt is bebőle ha nem gond mivel a kedvencemet még pedig Zorót nem láttam hogy ott lenne de lehet csak én néztem félre És ez elég hihetetlen hogy 2 év elteltével hogy el kezdődött a manga el kezdték a animét is és még indíg nem érték utol sőt nincs is agyon fillerezve mint a bleach vagy naruto,ez engem nagyon meg lepett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 jan 07, 16:12:39 » |
|
Ráadásul a fillerek is egész jók! Egyet bánok, hogy mire vége lesz a sorozatnak, már a gyerekem is nézni fogja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 jan 07, 16:20:29 » |
|
Hm, a drága Zoro! Ezért Hieit jól fenékbe rúgjuk Egyébként a hangját Kazuya Nakai adja, aki -hogy ne legyen teljes hiányunk míg Zoro edz-, az Impel Downban a kis Saldeth-en keresztül is megcsillogtatja hangját. Egyébként rengeteg, nálunk is ismert/ebb animében van szerepe. A teljesség igénye nélkül: Gintama (Toshiro Hijikata), xxx HOLiC (Shizuka Doumeki), Samurai Champloo (Mugen), Naruto (Furido), Death Note (Kanzo Mogi), Bleach (Kokuto), 07-Ghost (Katsuragi kapitány), D.Gray-man (Gozu), Hellsing (Jan Valentine), Pokemon (Morio), Gun x Sword (Domingo), Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Miles), Trinity Blood (Tres Iqus), Nodame Cantabile (Kouzou Etou), a Sailor Moon utolsó sztorijában a Sailor Starsban (Ittou Asanuma), ésaz Asu no Yoichiben (Ryou Washizu).
numen, legalább lesz közös témátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 jan 07, 19:13:34 » |
|
Egyet bánok, hogy mire vége lesz a sorozatnak, már a gyerekem is nézni fogja... Igazad van, az jobb lenne, ha akkor lenne vége mikor már az unokám is nézi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 jan 09, 00:58:33 » |
|
Nahh megírom Én is utolsó hozzászólásomat az NKWT fórumján! Összességben a One Piece lett a kedvenc Shounnen animém , de egy valami nem változott bennem! A világ legjobb Shounnen Arcja az a Bleach Soul Societys arcja marad! Sok jót kívánok és jobbnál jobb One Piece részeket. Nem csak a Naruto-kun.hu-tól kell nagy búcsút venni , hanem az egyik legjobb OP karaktertől is az animében...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 jan 09, 01:10:12 » |
|
Mai anime részben hal meg Ace igaz? Alig várom a részt tuti faja lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 jan 09, 10:01:04 » |
|
Hiei, ezért a mondatodért meghalsz! Hiába húztad át. jó, nem mintha nem tudtam volna, hogy ez lesz, mert mangában már megvolt, de animében még nem tartok ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|