trunsel
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 szep 23, 19:18:59 » |
|
Hali!
Bocsi ha rossz topic ba írok de mikor lesz új One Piece feliat?
Kössz Gergő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kely94
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 szep 28, 06:10:10 » |
|
Hello
valakai tudna küldeni egy linke h honnan szedik??eredeti szinkronnal. mert nekem francia vagy spanyol ne istom mien de ugy nem jo:D és ha tudnátok feliratokat is pls:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 okt 17, 21:55:43 » |
|
Ahogy nézem most a 187. részt, feltűnt, hogy Norlandnak a szinkronhangja ugyanaz, mint a Narutóban Ero-Senniné. :) Calgara hangja pedig engem Sandaime szinkronhangjára emlékeztet, utánaolvasni lusta voltam, de gondoltam ide beírom, bár kétlem, hogy én vagyok az első, aki ezt észrevette. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 dec 28, 18:27:28 » |
|
Norlandnak szerintem is ugyanaz a hangja mint Jirajáé.Nekem még az tűnt fel hogy Narutonak nő a hangja és aszthiszem hogy Luffyé is az:D de ez nem biztos.^^ egy kis off:Sasuke hangja ugyanaz mint Ishidáé a Bleachból:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 dec 28, 20:18:46 » |
|
Jaja, jól tudod. Luffy szinkronhangja is egy nő, méghozzá ha jól tudom ugyanaz, mint aki Goku szinkronja. Ja és nekem még Kumadori hangja is emlékeztetett Ero-Sennin-re.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 dec 28, 20:41:37 » |
|
Meg maga a karakter is. :P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aignac
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 dec 29, 01:17:22 » |
|
De luffi hangja engem Kuirinre emlékesztet a dbz-ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 dec 29, 14:36:25 » |
|
Hamár szinkronok , akkor meg elég érdekes , hogy Usopp és L seiyuuja ugyanaz... :'D aignac meg igaza van. Kuririn és Yajirobe hangja Luffyé. ^^ Am. Goku hangja a One Pieceben Dr. Kurehaé!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 29, 14:38:25 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 dec 31, 18:52:16 » |
|
A démongyümölcs használata semmilyen tényezőhöz nincs kötve, mármint addig tudják használni míg el nem fáradnak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 20:07:56 írta Nitroglicerin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 11 jan 02, 23:46:08 » |
|
De van: a tengervíz elveszi az erejüket... Egyébként mire gondolsz, minek kéne befolyásolnia?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #56 Dátum: 11 jan 02, 23:55:20 » |
|
Gondolom úgy értette, mint pl. a Narutóban a chakra, tehát a jutsukat nem tudják korlátlanul használni, a chakrájuk mennyiségétől függ. És Ő gondolom erre gondolt, hogy a gyümi-használóknak van-e egy bizonyos korlát, ameddig használhatják a képességet. Pl. Ace, ha akarna, végtelen ideig tudna az ujjából tüzet lövöldözni, vagy kimerülne egy idő után? Szerintem ez lett volna, amit meg akar tudni. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 11 jan 03, 00:25:32 » |
|
Na igen, de ezt ő is írta már.
Ezen kívül: az IH arcban Luffy pisztolylövését befolyásolta, hogy a jeges szél elfújta a kezét. Califa szappanosítása nem működik esőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nitroglicerin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 11 jan 03, 09:43:13 » |
|
Arra gondoltam, amit Krieg mondott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 11 jan 03, 12:54:54 » |
|
Ha így gondolod akkor nincs határa meddig használhatják a képességüket, pontosabban amíg bírja a test és az akarat. Hátrányuk a tengervíz illetve tengeri kő. Ezek elszívják a gyümölcs használójának erejét, tehetetlen lesz. Persze itt is adott az ha másik gyümölcs használóval kell harcolni, hogy milyen gyümölcsel rendelkeznek a harcoló felek. Például Smoker és Ace teljesen hiába püfölik egymást. Az győzne aki jobban bírja mert a gyümölcsük képessége immúnis a másikéra. Itt a nagy beleszólást a hakit ismerők részéről következik be mert akik ismerik/használják ezt a képességet azok gyümölcs nélkül is eredményesen támadhatják a gyümölccsel rendelkezőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|