soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #75 Dátum: 11 jan 09, 10:14:21 » |
|
Na most egy kérdés evel a csoportos dologgal, mondjuk szerintem ide tartozik mert valamenyire one piece kérdés, sőt az is . Ezentúl csak a www.onepiecefan.hu fog megjelenni a one piece felirat vagy http://naruto-kun.hu itt is fel lesz tüntetve? Na Hiei, nekem lelőttél egy poént (inkább gyász), hogy meghal egy remek szereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 jan 09, 12:48:00 » |
|
Erről nemsokára beszámolunk az összes oldalon, hogy hogyan fog működni a Naruto-Kun Csoport. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 jan 15, 23:28:13 » |
|
Én amúgy nagy Naruto Fan voltam és amikor olvastam a Naruto-kunon hogy ezt az Animét többen nézték meg mint a Narutott akkor kiakadtam hogy ezt a sza...t aztán elkezdtem nézni akkor az volt bennem h nem is olyan rossz most már meg hogy mikor jön a következő rész Naruto már annyira nem érdekel mert szerintem lapos lett :S Mert azt várja mindenki hogy Naruto milyet fog harcolni meg minden de ha jól megnézzük akkor naruto alig tud valamit a többihez képest. És az One Piece meg épp azért tetszik mert itt is vann sok nagyon erős ember de nem olyanok hogy minden 100milliárdadik ember tudja csak legyőzni akinek van különleges ereje hanem sima emberek is lásd pl Sanji vagy Zoro-t akik csupán csak a fizikai erejükkel is rettenetesen erősek mondjuk Zorronak ott a kard de semmit nem érne vele ha nem lenne erő a kezébe
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 jan 17, 19:34:49 » |
|
Még régen egy számomra furcsa dologra lettem figyelmes. Az animének x-edik részében mutatják Luffy múltját. Ül Shanksékkal a kocsmában. Az asztalon ott a Gumigyümölcs. Elkezdi enni, de Shanks félbeszakítja. Láthatóan csak a gyűminek kb. a felét ette meg, a képességet mégis megkapta. Filozofikus kérdés: ha valaki megeszi a másik felét, ő is gumiemberré válik? Vagy esetleg ez csak az animések hülyesége, és a mangában nem így volt? Esetleg a későbbiekben kapunk erre magyarázatot? Ezek merültek fel bennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Johnny08Piccolo
Újonc
Nem elérhető
Jr.
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 jan 17, 20:13:45 » |
|
Ha valaki beleharapott egy gyümölcsbe, akkor megkapja a képességet, a gyümölcs pedig közönséges gyümölcs lesz ezután. Szóval hiába eszik utána más belőle, nem kapja már meg a képességet.
|
|
|
Naplózva
|
"If you die, I'll kill you!" by Zoro.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 jan 17, 20:34:20 » |
|
Na, ezt nem tudtam. ^^ Erről majd később kapunk infót, vagy csak figyelmetlen voltam? :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #81 Dátum: 11 jan 20, 14:18:11 » |
|
2 kérdésem lenne. A 408. résznél tartok. SPOILER: 1; Hányadik részben egyesül újra a Mugiwara kalózcsapat? 2; Mit súgott Kuma a annak a Kalózkirály volt alkapitányának? 3; Erősebb lesz Luffy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 11 jan 20, 15:27:46 » |
|
Ez három kérdés. Válasz. 1-602. manga rész után 2-Megakarom menteni őket 3-Sokkal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 20, 15:31:38 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 11 jan 20, 15:59:37 » |
|
Spoiler:
Nemá már Amazon Lily-nél szét váll a csapat? (áhh itt a rengeteg vidi szinte az aktuális részekig, csak a felirat. Jó jön jön szépen szorgosan, de áááááááááááá már így is alig bírom megállni, hogy Thriller Bark utáni részeket ne nézzem meg.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 20, 16:02:09 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #84 Dátum: 11 jan 20, 17:32:40 » |
|
Ezzel nem vagy egyedül...én is alig bírom meg álni hogy ne nézzek bele a következő részekbe Mióta olvastam a hakirol meg hogy mien események lesznek a közeljövőbe,azóta készvagyok és teljesen rá vagyok álva a(z) One Piece-re x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 11 jan 27, 22:10:44 » |
|
Hali! Nemrég kezdtem el nézni a ván píszt, egy olyan kérésem lenne felétek, hogy kérlek leírnátok a filler epizódok számait? Nem szeretném őket megnézni, csak a sztori linet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #86 Dátum: 11 jan 27, 22:23:13 » |
|
http://arlongpark.net/Anime/EpisodesItten fent vannak. Igaz, csak a 441. részig vannak fent, de azután a tudtommal nincs filler (max elszórtan 1-2 rész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #87 Dátum: 11 jan 27, 23:10:11 » |
|
De azt tudnod kell, hogy itt a fillérek nem olyanok mint a Naruban vagy a Blech ben hozzák az Anime színvonalát.
De ha nem is nézed meg mindet a G-8-t minden féle kép. Ez nagyon jól sikeredett és a Davy Back Fight-ot ( ami "eredeti") 100x alázza kérdezz meg bárkit. Ha nézed azt fogod hinni, hogy a G8 az eredeti sztori alapján megy a Davy Back Fight meg filler (őszintén szólva az úgy sz@r ahogy megalkották)
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #88 Dátum: 11 jan 27, 23:36:54 » |
|
Én még ezt tudnám ajánlani a fillerek kiküszöböléséhez: http://razielsdomain.forumotion.net/t10321-list-of-filler-episodes-for-one-pieceValamint kér(d)és: honnan tudnék letölteni HD-s OP részeket? Raw, vagy angol feliratos, mindegy. Mivel NKW-n nem HD van (ha jól emlékszem, hogy a gyengébb masinával rendelkezők is tudják nézni). Amit még nemtomhol Tapion linkelt ( http://one-piece-anime-megaupload.blogspot.com/) már kilőve, mert napok óta rossz az összes link. Köszöntem. Szerk.: jah, és lehetőleg nem torrentes letöltést keresnék, de végső esetben jöhet az is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 28, 00:36:28 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető