25 feb 17, 14:47:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 148312 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #105 Dátum: 11 feb 23, 16:00:42 »

Ahogy tőlem megszokhattátok, egy arc végén összegzek egy kis véleményt. Most 469-nél járok, így Impel Down-arcról kicsit késve közlöm a véleményemet. Nagyon nem ilyenre számítottam. :) Ez részben pozitív, részben negatív. Én a nagy börtönre azt hittem, hogy sokkal keményebb hely. A foglyok részére persze az, de egy Luffy kaliberű behatolónak nem annyira. Első asszem 3 szintet gyakorlatilag nagyobb gond nélkül "teljesítette". A börtön egyetlen erős embere Magellan...(de ő nagyon :D). Hannyabalban csalódtam kicsit. Én biztos voltam benne, hogy ő is izmos és erőben csak némileg van lemaradva Magellan mögött. Ehhez képest Luffy egy ütéssel kiüti...nem túl al-igazgatóhoz méltó. Bár gondolom eddig még semmilyen erősebb ember nem támadta még meg Impel Down-t, mert Luffy, aki azért még nem egy top kalóz - igaz segítséggel - minden nehézség nélkül bejutott. Feketeszakáll volt még elég érdekes...Luffyt simán hagyta elsétálni maga mellett. Bár nem tudom, lehet erre később kapunk valami magyarázatot...de ezt most nagyon nem értettem. Gyakorlatilag semmi gondot nem okozott volna neki Luffy legyőzése. Aztán ahogy Magellan egy támadással az egész legénységét elsöpri...na mindegy, lehet csak azért csinálta, hogy a további ténykedései közben Magellan ne b*szogassa. Ivankovot kicsit erősebbnek képzeltem, de az, hogy meggyógyította kedvenc főhősünket, mindenképp pozitív volt. Magát a karakterét szinte pont ugyanígy képzeltem el az alapján a pár kép alapján, amit róla láttam. Még a hangját is. :D Nem rossz karakter, nekem szimpatikus. Bon Clay önfeláldozása is egy jó mozzanat volt, bár remélem, nem élte túl. Nem azért, mert nem kedvelném, hanem mert az már kicsit béna lenne. Így is olyan sérüléseket éltek már túl...ahogy láttuk, Magellan rendesen megfürdette őt. Luffy felgyógyulása is hatalmas csoda volt. Már leginkább szánalmas lenne, ha Bon-chan is megúszná. Mit tudnék még mondani...talán Jinbei és Crocodile. Kicsit fura volt látni, hogy Kroki Luffy oldalán harcol, de nekem tetszett. Örülök, hogy mostmár van haver a Shichibukaiból is. Mondjuk Jinbeit kicsit erősebbnek képzeltem (igaz, olyan sokat nem láttam az erejéből). Gondolom elsősorban azért lehetett Shichibukai, mert a Nap kalózoktól sokaknak volt tele a gatyájuk. De ő mindenképp egy szimpatikus karakter. Buggyról csak annyi, hogy az új hajviselete engem kifejezetten idegesít. :D Az, hogy a szökött rabok istenítik, nem rossz poén, de szerintem ennyi elég is belőle. :) Jelenleg több dolog nem jut eszembe Impel Downról.

Most pedig legfőbb híreink...akarom mondani, a háború eleje néhány mondatban: Fehérbajusz belépője méltó volt hozzá, nagyon bejött. Bár a személyiségét teljesen másnak képzeltem. Egyelőre, ahol tartok nem sok szerepe volt, a Moby Dickről irányítja a fiait. Ez a közte és a legénysége közt lévő "apa-fia" kapcsolat szerintem nagyon "aranyos", mindenképpen szimpatikus dolog. Szegény Garpot már sajnálom. :) Ráadásul ahogy látom, Luffyval is fog harcolni. Arra kíváncsi leszek. De előbb persze Luffy vs Smoker. Bár biztos, hogy Luffy (és Hancock?) leveri(k) őt, de mindenképp érdekes csata lesz. Kobyban meg szintén csalódtam. Azt hittem, most végre erős lesz és ő is egy viszonylag erősebb emberként fog részt venni a háborúban. Erre ott nyafizik...bár kétlem, hogy végig ezt fogja csinálni. Shichibukai...jó volt, hogy pont Mihawk, akire legkevésbé lehetett számítani, támadott közülük először. :) Bár azóta is csak ott rontja a levegőt. Remélem, fog még valamit csinálni. Ahogy látom, a hangja új lett. Ezt sajnálom, a régi jobban tetszett. Még akit kiemelnék, az Doflamingo. Szerintem hatalmas figura, a Shichibukaiból Mihawk mellett egyértelmű kedvencem. :D Az a nevetés annyira találó, hogy nekem is mindig mosolyt csal az arcomra. Az egész karakter, ahogy van, nagyszerű. :D Ráadásul a képessége is elég félelmetes. Oars lábát szépen lekapta. :D Fehérbajuszt, Marcot és Jozut várom, mikor lendülnek jobban akcióba. Marco ereje felkeltette az érdeklődésem, bár ahogy korábban mondtam, sajnos spoilereztem kicsit magam, így az erejét ismertem. De ő mindenképp a legszimpatikusabb a legénységből, Ace után és a kapitány, Fehérbajusz mellett.

Ez belőlem szerintem több is volt, mint elég. :D Ráadásul kutya sem fogja elolvasni az egészet. :D Vagy max 1-2 ember. Nem baj, bántotta a lelkiismeretem, hogy még nem írtam ide Amazon Lily óta. Gurararara
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 17:51:23 írta Krieg » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #106 Dátum: 11 feb 23, 17:00:21 »

A következő arc mármint a Haditengerészeti eléggé elnyújtott lesz, de sok mindenre választ kapsz majd azok közül amiket most leírtál.
Szerintem nézd végig és utána folytasd a mangaval, mert nem lehet leállni. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #107 Dátum: 11 feb 24, 00:28:58 »

Huhh...484-ig néztem egyelőre, tehát /Spoiler3:Ace meghalt/. Ilyenkor szidom magam méginkább, hogy miért kellett ezt lelőnöm magamnak előre. Ha ez teljesen váratlanul ért volna, kb. olyan helyzetbe kerültem volna, mint Luffy. xD Na nem baj...mostmár én is utálom Akainut Veletek együtt. :D Meg hát ugye befutott Zehaha is...csakhát róla is lelőttem magamnak a poént. Így az elkövetkezendő események 90%-át már tudom. Nem baj, Narutónál is úgy nézem a részeket, hogy mangát is olvasok. Mondtátok, hogy a háború el van nyújtva. Én ezt egyáltalán nem érzékeltem, gondolom azért, mert mangát nem olvasok. Ott biztos jobban pörgött. Mondjuk mikor hatodszor is bevágták, hogy Koby bizony Admirális akar lenni, a monitort kapartam. :D Mondjuk kérdem én: hol a 'csában van a Shichibukai? :D Egyszerre rárontanának Apára, ossannak sok esélye nem lenne...szegény eléggé megviselt. Bár lehet, erre is kapunk magyarázatot, miért tűntek el...azért legalább Crocodileról pár kép erejéig mutathatták volna, mi van. Sokat nem mond, hogy Doflamingoval akadt egy kis nézeteltérésük. Bár ezt biztos megtudjuk majd később. :D Ha minden igaz, akkor holnap be is érem az animét...enyhén rossz lesz napi 15 helyett heti 1 részt nézni. Mangát valahogy nem akarok olvasni. :D Ez így olyan jó, hogy nem tudom előre a történéseket. (kivéve a háborúnál, ott elég rendesen elbasszantottam)
Nagyjából ennyit akartam, /Spoiler3R.I.P., Ace/!
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #108 Dátum: 11 feb 25, 16:55:33 »

Nah, egy nap kihagyással végigértem az animén. Sajnos az Öreg halála nem lepett meg, mert azt pontosan ismertem. Ezt a 2-3 fejezetet (Fehérbajusz halála és Teach megjelenése) korábban elolvastam a mangából, így ezt pontosan ismertem. Amiről eddig nem tudtam, az Koby Mantrája és Shanks megjelenése. Nem hinném, hogy nagy csatája lesz, de mivel úgyis csak szökőévente látjuk egyszer, ennek is örültem. :) Bár Kobyt igazán hagyhatta volna meghalni. xD
Ahogy látom, most egy hét szünet van az animében. De rossz lesz innentől csak heti egy részt nézni... Mangát viszont úgy döntöttem, nem kezdem el olvasni (még). Ha esetleg egy hosszú filler saga várható (már pedig várható), akkor lehet, hogy mégis elkezdem.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #109 Dátum: 11 feb 25, 17:41:51 »

Nos, végignéztem én is a legendás One Piecet.
Annyira ellene voltam az elején, hogy alig hiszem el, hogy végül beadtam a derekam annak a 3 hülye osztálytársamnak, akik kb 2 hónapig fekete mágiával és wodoo-babákkal a tarsolyukban fenyegetőzve győzködtek az " HA EZT NEM NÉZED MEG AKKOR NEM IS VAGY SHOUNEN RAJONGÓ" feliratú zászlóval a kezükben. A végeredmény egyértelmű, hisz már msnen is állandóan erről beszéltek nekem, de az elején akkor is hitetlenkedve úgy álltam az egészhez, hogy 400+ rész amiben egy gumigyerek futkos..nah perszeee...majd belekukkantok, hogy legalább elhiggyék, hogy próbálkoztam.
...aztán, amire én nem számítottam, azt a 3 hülye már előre tudta...erről képtelenség leállni, ha egyszer ráálltál. Mint valami drog napokon keresztül izgatottan követtem végig a sorozatot, a szünetekben meg áradozva tartottam az élménybeszámolóimat a 3 hülyének, akik a " mi megmondtuk" mosolyukkal örömmel könyvelték el, hogy már 4en vannak. Igen most már én is a hülyék közé sorolom magam, mert elismerem, hogy az voltam, amiért hamarabb nem kezdtem neki a sorozatnak. Nevet
Kicsit nehéz lesz az elkövetkező pár nap - ezt mint olvasom többen is tapasztalgatják most - mivel nem könnyű a 15/napról átállni az 1/hétre...de majd jobb lesz. remélem. xD Egyben a mangát is befejeztem, mivel egyszerűen nem bírtam feldolgozni a sokkot, amit az egyik kedvenc karakterem okozott...egyszerűen tudnom kellett, hogy Luffyval mi lett a történtek után. Annyira boldog vagyok, mert az elkövetkezendő részek csak még jobbak lesznek majd - persze csak a fillerkedés után..gondolom.
Nah ideje lenne leállnom a dumálással..de egyszerűen csak leakartam írni, hogy ez az történet, ami minden bizonnyal csak most jár a felénél, valamint a megalkotója Oda akkorára nőt a szememben, hogy már most kijelenthetem, hogy ezt  a szintet már csak a megközelítő történeteknek respectet adok. Örök One Piece-fan lettem, és már most tudom, hogy ez lesz az a történet, amit az elkövetkezendő 10 évben is követni fogok. Oda zseni, és ennyi.
Naplózva
22Geri22
Újonc
*

« Válasz #110 Dátum: 11 feb 27, 14:46:21 »

Sziasztok
Az hanyadik rész ahol először feltűnik Moria és a rózsaszín hajú csaj? Ott hagytam abba és folytatni szeretném.
Előre is köszönöm.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #111 Dátum: 11 márc 02, 17:19:28 »

Feltételezem, most lett kész a felirat az aktuális részekig, ezért most naponta kapjuk a feliratözönt, mígnem kiadják a legújabb rész feliratát is. Én legalábbis ezt bírom elképzelni.
Mellesleg egy kicsit egyetértek veled, mert ez a nagy feliratözön is pont azután jön, miután beértem az aktuális részeket. :D
Naplózva
Yarkan
Újonc
*

« Válasz #112 Dátum: 11 márc 02, 19:17:48 »

én erre csak azt tom elképzelni hogy a team azért adta ki naponként a feliratokat, hogy többen járjanak az oldalra, okos ötlet, de közben ez nagy szemétség is, de szerintem nem kellett volna így csinálniuk, hiszen amúgy is sokan nézik az oldalt..."sok a rajongó"
Naplózva
brrrbrrr
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #113 Dátum: 11 márc 03, 18:55:33 »

má'mé' lenne szemétség  Gondolkozik smirksweat Ez... hülye
Naplózva

dr. brrr brrr
levike15
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #114 Dátum: 11 márc 04, 06:45:07 »

Szeretnék nagyon gratulálni a Naruto-Kun csapatának ilyen gyorsan ilyen jó munkát kevés animés oldal hajtott végre.
Örök hála srácok;)
Naplózva

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #115 Dátum: 11 márc 04, 07:35:01 »

Basszus, ha holnap kiteszitek a megmaradt 18 részhez illő feliratot, akkor bizony át kell alakítanom a hétvégére vonatkozó terveimet. Eredetileg úgy volt, hogy lenyomok 2 animét, de a One Piece mindent megelőz a rangsoromban smirksweat
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #116 Dátum: 11 márc 04, 18:47:09 »

enel az elsőszámú, hisz ha nem gumiból vagy zsipp-zsuppsz kinyír Pontosan
Megnézném mit csinálna Enel a lógó füleivel , ha Kurohige betámadná... :'D Illetve Enel mindenkit megrázott 3x kb. és senki nem halt meg , még Conis apja se. x'D Talán amikor Nami meglátja a szigetet és megtalálja a Dialt , akkor megöl egy közembert. De túl sok halottat nem láttam... :'D
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #117 Dátum: 11 márc 11, 22:40:46 »

Nem remélek túl sok választ, de egyszerűen nem bírok találni HD-s részeket 264-től 293-ig. Lehetőleg egybe, torrentként. Ha valaki tudna linkelni, vagy hasonló, megköszönném. :/
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #118 Dátum: 11 márc 12, 09:17:50 »

Krieg és te találtál 294-300 ig HD-t?Mert én amit találtam halott volt tehát meg dobhatnál valami linkel  bow Én is csak 301-350 ig találtam HD-s verziókat amit már le is tőltőttem de 300 le felé semmit sem találtam(vagy halott volt)
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #119 Dátum: 11 márc 12, 09:56:20 »

A gépen 294-től 300-ig HD van. Meg persze feljebb. Azokat a videókat egyesével töltögettem le. HDTV-s videók. Abból van 264-től is, csak mikor egyet elkezdtem letölteni, kiírta, hogy 7 óra 40 perc van hátra. Mondtam, köszi nem...ezért keresnék valami torrentes pakkot.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins