25 júl 27, 11:03:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece duma téma (ami máshová nem fér)  (Megtekintve 169830 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
kristian1112
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 11 feb 14, 12:13:45 »

Ez elég meglepő hogy mennyilyen olvassák 50 év felett is de viszont annyira mégse az mivel Japánban 6-tól 60 éves korig mindenki olvas mangát (ezt valahol olvastam Nevet ) De az nem meg lepő aki 20-40 hisz 12éve fut asszem a manga tehát aki 18 évesen kezdte az most 30 Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #91 Dátum: 11 feb 16, 01:27:25 »

Szerintem e rövid véleménynek ez a legjobb hely. Nézem tovább a részeket folyamatosan. Mikor Duval levette a maszkját, besírtam. xD Hogy lehet ilyet kitalálni...? xD Óriási. :D Én mielőtt levette a maszkot, mindent elképzeltem már...ki a rák lehet ez...Don Krieg volt az egyik tippem, de megfordult a fejemben először Morgan is, de mivel neki Sanjival nincs dolga, ő kilőve. Erre ez... xD
De amúgy egyelőre nem fogott meg ez a Sabaody Archipelago-arc...némely részt kifejezetten untam. Ásítoztam közben...ez nem gyakori jelenség. :D De végére biztos jobb lesz, majd kiderül.
Bonnüi'!
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 01:29:00 írta Krieg » Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #92 Dátum: 11 feb 16, 17:03:54 »

a Sabaody Archipelago-arc nálam se volt az elején valami nagy szám de hidd el sokkal jobb lessz  Mosolyog Duval ténleg nagy volt,én is mindvégig azt hittem hogy Krieg lessz az  Nevet Én mongyuk a mangát is olvasom de abban is most olyan uncsi az egész  Gondolkozik Várom már hogy legyen fight  Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #93 Dátum: 11 feb 16, 22:34:15 »

Na, most, hogy elértek Sabaodyba, már tetszik. xD Engem megfogott ez a fák alkotta sziget, ráadásul beletekertem egy részbe, nem voltam benne biztos, hogy filler-e vagy sem...két helyre tekertem el...egyiken Rayleigh volt, másikon Kuma tér ki Luffy ütése elől. xD Szal, elég szép spoiler. :D De nem baj, így csak még kíváncsibb vagyok. :)
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #94 Dátum: 11 feb 16, 23:47:29 »

Sabondyban nekem azt tetszett mikor Hachi mondja, hogy a Tenryuubikat tilos megütni. Na ott már tudtam miről fog szólni a történet:D.
Mikor Luffy sétál a Tenry felé az az anime egyik legjobb jelenete. A zene és minden el lett találva. Pedig egy egyszerű ütés...Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 16, 23:48:09 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #95 Dátum: 11 feb 17, 16:41:37 »

nem tudjátok melyik részben van amikor Zoro meg indul és majdnem le is szedi a Tenryuu-t csak az a csajszi meg álítja? Tudom hogy 390től400ig valamelyikben csak nemtom pontossan  Gondolkozik
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #96 Dátum: 11 feb 17, 17:49:18 »

Uuu, azt pont tegnap este néztem...393. rész.
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #97 Dátum: 11 feb 17, 22:38:23 »

Köszi,m=ar el is felejtettem hogy is volt,jót röhögtem amikor Zorot le cseszte az a csaj  ikszdé Most asszem egy igazi one piece fan-nak hívőn éjjelig animézek  >.<# Nem baj egy kis memória frissítés sose roszz Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #98 Dátum: 11 feb 17, 23:57:32 »

Alább igencsak nagy spoilerek lelhetők fel azoknak, akik nem néztek még előre az animében.

Ez igen! Valóban egyre jobb ez az arc. :D Rayleigh-ra nagyon kíváncsi voltam eddig is, most egyből megkedveltem. Eustass Kid-et teljesen másnak képzeltem el. Biztos voltam benne, hogy Luffy ellensége lesz, de nagyon tetszik, ahogy Law, Eustass és Luffy együtt harcolnak. (bár később lehet nem lesznek majd haverok :D) Remek képességek, gyűlő ellenfelek! Kizaru közeleg! Nagyon jó, ha belegondolok is bizsergek! Nagyon rég vártam már, hogy valami nagyobb személy is feltűnjön. Azt tudom, hogy majd Fehérbajusz háborúja hemzsegni fog tőlük...eddig kicsit hiányoltam őket. Moriában csalódtam, mint Shichibukai...de most itt van Kuma, A 11 Szupernova és Kizaru is. Le vagyok nyűgözve. :)) És ez még csak a kezdet. :)
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #99 Dátum: 11 feb 19, 00:03:03 »

Azt a mindenit...ez aztán enyhén durvára sikeredett. Csak lestem...nem gondoltam, hogy ilyen hamar szétválnak, azt hittem még Amazon Lilyn meg Impel Downban együtt lesznek... Hát ez epic volt...szavakat sem találok. :D A végén, mikor felidézik kicsit, ki hogy csatlakozott, meg ilyesmi, szabályosan bekönnyeztem. Többet nem is nagyon tudok mondani, ez tényleg elképesztő volt. :))
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #100 Dátum: 11 feb 19, 15:45:37 »

Mivel látom, hogy szereted Sanjit és olvastam a hozzászólásod ajánlom neked ezt a képet:
http://fc00.deviantart.net/fs37/f/2008/258/0/b/Sanji__s_Far_Flung_Adventure_by_G0069.jpg
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #101 Dátum: 11 feb 19, 17:10:24 »

Az Angol még mindig nem megy, de a kép így is magáért beszél   ikszdé

Ez nagyon nagy Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:10:58 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #102 Dátum: 11 feb 19, 23:44:47 »

Megér egy ikszdét. xD Nagyon pihent. :D
Amúgy Kuma karaktere nekem olyan furcsa...igaz, ahol én járok, nem túl régóta szerepel (420. rész). Valahogy úgy szeretem is meg nem is... . Először, mikor elkezdte eltüntetni "Gomuningen" társait, azt hittem, segít nekik meglépni onnan. Aztán láttam, hogy kétségbe esik mindenki...:D De mivel még itt járok, nem tudom, mi lesz, így erről többet nem nagyon akarok/tudok mondani.
Amazon Lily-t most fejeztem be. Ismét egy sz*rul kezdődő, de egész jól végződő arc lett belőle. Hancock majdnem belehalt a szerelembe... én meg a röhögésbe. :D Bár erről bespoilereztem magam még korábban (mármint, hogy Hancock szerelmes lesz Luffyba), de így nézni nagyon jó volt. :D Hancock "orgazmusa", mikor Luffy feljebb mászott rajta...kész. xD Impel Down-t kíváncsian várom, a háború miatt pedig kifejezetten izgulok. :) Bár, újabb negatív tényező, hogy én marha arról is benyeltem pár spoilert, így tudom, hogy Ace és az Öreg is életét fogja veszteni. :( Meg, hogy Feketeszakáll megszerzi Fehérbajusz gyümijének erejét. Ennek ellenére, biztos lesz rengeteg olyan, nagy dolog, ami nekem is teljesen új lesz, így nagyon várom.
Naplózva
Dittkee
Újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #103 Dátum: 11 feb 22, 19:33:33 »

Tényleg jó kép Nevet
Am én tegnap fejeztem be, most értem el az aktuális részhez.  Szóval, szenvedhetek a heti egy résztől...Am olvastam valahol egy fórumon, hogy valaki irta, hogy a Thiller Bark nagyon unalmas, hosszúra nyúlt arc, (pedig sztem az volt eddig legjobb) erre a modi, meg visszaírta, hogy a Marinefordi csatában fel fogja vágni az ereit... És mivel megnézem, majdnem igaza lett, annak a modinak, jó, de borzasztóan elnyújtott.......
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #104 Dátum: 11 feb 22, 20:26:03 »

Ennek az elnyújtott harcnak  is megvan/volt az oka. Vagy szívesebben néztél volna filler történeteket. A manga már csak 37 résszel megy az anime előtt. Így szét kellett volna vágni egy fillerrel sztorival az egész háborút. Na az lett volna csak a baromság. Vigyék végig a sagát és csak utána tegyék be a fillereket. Így is néhány rész múlva az lesz. Remélem az anime készítői nem állnak le néhány hétre mint Oda a mangák kiadásával.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins