24 nov 15, 05:33:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110612 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
sordoran
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5055 Dátum: 15 márc 19, 15:03:24 »

Nem azért, de Ace már meghalt...

My bad. Sabo-ra gondoltam természetesen, de valamiért Ace-t írtam. smirksweat
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5056 Dátum: 15 márc 19, 15:26:54 »

Sanji, ő de!
Nincs korlátozás logiára, hanem semlegesíti a gyümölcsöt elvileg.

Egyszer lenne dupla fejezet, kiugranék az ablakon de szerintem time skip után se volt  ikszdé
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5057 Dátum: 15 márc 19, 17:16:54 »

Ez igaz lenne, de Doffi nem magán használta a gyümölcsöt. Attól még nem szűnik meg a képesség, de illett volna átszakadnia. Ezek szerint erősebb volt a képesség mint Luffy támadása. Azért, mert van Hakid nem váltod meg a világot. Ez igaz a démongyümölcsökre is. Lehet Animében látjuk majd, hogy nyúlik a háló és csak szép fokozatosan elnyeli a támadás energiáját. Ebből ne vonjuk le semmit.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5058 Dátum: 15 márc 19, 17:46:04 »

Hát elég rövid fejezet volt, de jó párszor volt már 14 oldalas fejezet, sőt nem is olyan rég 12 oldalas is. Idegesítő, főleg, hogy nem tudjuk, hogy miért van ez, de ha köze van még Oda betegségéhez akkor nem szóltam.

Tetszett, hogy még így a végjátékban is Doflamingo ennyire nyeregben van, de legalább így majd nagyobbat puffan.  Nevet ikszdé

Pedig olvasva a fejezetet tényleg azt hittem, hogy Law meghalt, de a vége nagyon azt sejteti, hogy nem. Fogalmam sincs, hogy hogy ússza meg most Law, de már rég halottnak kellene lennie ennyi után. Nem hinném, hogy ez a szövegbuborék egy visszaemlékezés része, hanem inkább egy üzenet, hogy él és valami csapdát akar állítani Doflamingonak. Ha Law tényleg életben van, akkor remélem valami jó indokot talál ki Oda.

A fejezetről most csak ennyi, nem sok minden történt, főleg, hogy kevesebb oldalt kaptunk.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Janda-g
Újonc
*

« Válasz #5059 Dátum: 15 márc 19, 17:48:33 »

Nem tudom miért de nekem nagyon úgy tűnik hogy Luffy támadása el sem éri a hálót. Ezért is lepődik meg Doflamingo.
Mondjuk ez csak saját vélemény.  Mosolyog
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #5060 Dátum: 15 márc 19, 20:25:23 »

Nos ez a fejezet annyira rövid volt, hogy az nem igaz. ikszdé (Igen én is tudom, hogy lehet ennek Oda betegségéhez van köze.)

Igazából most először érzem azt, hogy már idegel az, hogy nem haladunk a harccal. Pedig a One Piece esetében ez mindig így volt de valamiért nem zavart. Egyszerűen már csak túl hosszú ez az arc és szeretném ha pontot tennének a végére.
Ami kérdéses, hogy hogyan fog megtörténni, mert Luffy eddig egyszer tudott behúzni Donflamingonak és akkor is Law segítségével. Ráadásul nézzünk szembe a tényekkel. Donflamingo képessége tökéletes támadásra és védekezésre is. Rendelkezik a Király akaratával és a hakija is olyan erős ha nem erősebb, mint Luffyé. Emellett nem riad vissza az aljas módszerektől. Most először érzem azt, hogy Luffynak egyedül nincs esélye a főboss ellen. Igen lehet, hogy ez csak pillanatnyi bizonytalanság számomra, de jelenleg így látom valamiért. Na de meglátjuk mi kerekedik még ki ebből.  Mosolyog Meg most ezt a véleményt úgy írtam le, hogy totál fáradt vagyok és simán lehet, hogy valami kiment a fejemből szóval javítsatok ki nyugodtan. Mosolyog
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5061 Dátum: 15 márc 19, 20:30:45 »

Nem tudom miért de nekem nagyon úgy tűnik hogy Luffy támadása el sem éri a hálót. Ezért is lepődik meg Doflamingo.
Mondjuk ez csak saját vélemény.  Mosolyog

Igazad lehet mintha tényleg nem ütöttem volna meg ráadásul mintha Dofi is Hakival húzta fel a hálót.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Shi
Újonc
*

« Válasz #5062 Dátum: 15 márc 20, 00:01:09 »

Úgy látom nem ütötte meg a hálót, hanem a másik kezével megfogja az egyik húrját és átcsusszan rajta, vagy felette(?) ahol ritkább.  Gondolkozik A Gear 3 csak trükk volt.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #5063 Dátum: 15 márc 20, 06:59:43 »

Másik irányba üt, hogy ott fejtse ki az erejét, azzal Doffy fölé kerülve VAGY szimplán leereszti a karjában lévő levegőt. Az a "shwip" is arra utalhat. Ezért lepődött meg Mongo előtte. 
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #5064 Dátum: 15 márc 20, 08:39:11 »

15 oldal édeskevés 2 hét után, főleg, hogy szinte semmivel sem vitte előrébb a történetet  Szomorú
A Jinbei sztori már nem érdekel jó ideje, de sajnos Dressrosa is túl hosszúra nőtt, inkább már mindenki azt várja, hogy vége legyen, pedig még csak most jönne a nagy epik bossfight.
Law megint kapta a golyókat, de tuti nem hal meg, ki az aki egyáltalán elhiszi? Lehet megfog, de nem ma! ikszdé Vagyis most. A kaidou ellenes háborúban viszont már bőven benne lehet a pakliban az elpusztulása.
Szerintem amúgy használta a Heart Shambles képességét Trébolon és testet cserélt vele, legalábbis ez egy jó húzás lenne, úgyse használta még, csak a szalmakalaposokon meg Smokeréken. Trébol döbbent feje is erre utal nekem: http://mangafox.me/manga/one_piece/vTBD/c780/9.html
De még ha nem is, akkor is megússza a gyümije és Manshelly hercegnő gyümijének kombójával.
Luffy megkezdte a harcát Dofi ellen, ami egyenlőre elég lapos. Viszont az érdekes, hogy a kalitka kezd összemenni. Vajon direkt így akarja Dofi, vagy csak fogy az ereje a kalitka fenntartásához  Gondolkozik Mondjuk a "time for this game to end" kijelentésével talán az előbbire hajaz inkább.
A részemről 3/5, kicsit csalódás ez 2 hét után Szomorú De remélem már nem lesz több szünet Dressrosában.
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 20, 08:41:28 írta Csabi28 » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5065 Dátum: 15 márc 20, 12:45:10 »

És tényleg  bow

hogy a Law szöveghez hozzászóljak ez szerintem idézet a múltból (azt hiszem azokat jelölte így a sensei)
ami most majd segít neki g4-be menni  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5066 Dátum: 15 márc 21, 10:50:07 »

Lawnak elég jó gyümije van szóval szerintem vmi operation-t hajtott végre magán, kiműtötte a golyókat v vmi. Én 99%-ban úgy gondolom hogy most nem hal meg. Ez csak Luffynak egy boost hogy kicsit összekapja magát de valószínűleg egyedül kevés lesz Dofla ellen. Mindenképpen számítok Sabo megjelenésére. Dofi képessége meg olyasmi lehet mint Bartóé, nem tud végtelen mennyiségű string-et használni ergo ahhoz hogy harcolni is tudjon el kell vennie kicsit a birdcage-ből, én így gondolom. Arra meg kíváncsi lennék mi történt Burgess-sel, elbújt? elmenekült? harcol valakivel? Meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 21, 11:14:16 írta Lchangetheworld » Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5067 Dátum: 15 márc 22, 11:14:18 »

Ahelyett, hogy leírom mennyire alulmúlta az elvárásaimat a fejezet úgy döntöttem, hogy inkább leírom az összes jó pontot amit találtam benne:

Law badass volt.
Naplózva
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #5068 Dátum: 15 márc 26, 08:57:16 »

http://www.mangareader.net/one-piece/781 epic Mosolyog
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5069 Dátum: 15 márc 26, 09:31:06 »

Azt gittem hogy mar vege, ennyi volt, nem is latjuk Luffyt mert Law megoldotta de szerencsere Doff elegge badass ahhoz hogy egy harcot lathassunk mar vegre.

Egy gear 4 jo lenne. Nevet
Annak orulnek ha Law a halhatatlansagot odaadna Luffynak mert igy akkor tuti nem hal meg egeszsegugyi problemak miatt. Mar pedig azok vannak, kapasbol kb 20 evvel elobb hal. :/

Am egesz jo fejezet volt, csak Sabo siessen oda es vigye mar el azt a takonyembert mert csak zavar. Nevet
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins