24 nov 24, 00:39:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1115572 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5085 Dátum: 15 márc 29, 16:15:36 »

A D.-ket ismerik páran szóval nem mondta volna a Gorosei, hogy ez eddig példátlan, ha ők képesek lettek volna rá. Így ez valszeg Feketeszakáll adottsága ahogy Marco is mondta.
Egyébként nagyon helyesen innentől a Haki lesz a domináns nem pedig egy random szerzett képesség így a te érdemed lesz, hogy a csúcsra jutsz nem egy gyümölcsé. Persze az sem elhanyagolható.

u.i. megjegyzem Enel is a gyümölcsével fejlesztette tökéletesre a hakiját. Ráadásul ő a saját arcára formálta. Nem a harcban inkább egy egész sziget megfigyelésére hegyezte ki. Luffy találkozásig ez ki is fizetődött neki:D.
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 29, 16:31:13 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5086 Dátum: 15 márc 30, 18:11:19 »

Ez igaz nem tudom már melyik szereplő mondta, hogy Teachnek más a dns szerkezete  Gondolkozik

De mindenesetre elképzelőnek tartam, hogy Luffy meg fog enni egy majom gyümölcsöt, illik hozzá nem "veszi" el a híres gumi erejét csak dobna rajta..  majd kiderül Nyelvesít

Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5087 Dátum: 15 márc 30, 23:09:48 »

Arra, hogy Luffy megeszi a majom gyümölcsöt, annyi az esély, mint hogy Zoro megeszi a moha gyümölcsöt.

700+ fejezet után nagyon erőltetett lenne egy teljesen új irányzatú képesség a főszereplőnek.  Hümm-hümm
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Janda-g
Újonc
*

« Válasz #5088 Dátum: 15 márc 31, 13:23:22 »

A neten kutakodva találtam egy érdekes utalást a jinbeies történeteszálra. Az utolso három alkalommal gyerekek játszanak vele és az egyik gyerek pólóján megfigyelhető a 10-es szám. Jó tudom, hogy eddig is nyílt titok volt, hogy Jinbei lesz az új tag de azért elgondolkodtató, hogyha ennek a 10-esnek van jelentősége. Mert lehet úgy értelmezni, hogy Jinbei a 10. tag, de lehet úgy is, hogy Luffy 10. társa vagyis Jinbei papa előtt fog még valaki társulni... Bár ezzel kapcsolatban szerintem már mindenki kifejtette a véleményét itt a fórumon Mosolyog
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5089 Dátum: 15 márc 31, 15:07:13 »

Ez igaz nem tudom már melyik szereplő mondta, hogy Teachnek más a dns szerkezete  Gondolkozik

De mindenesetre elképzelőnek tartam, hogy Luffy meg fog enni egy majom gyümölcsöt, illik hozzá nem "veszi" el a híres gumi erejét csak dobna rajta..  majd kiderül Nyelvesít

Egy majom gyümölcs? Most komolyan... egy MAJOM gyümi? Remélem viccelsz.... Nevet

Sztem nem kell még egy gyümi, ahogy Hiei mondta, innentől a Haki lesz a döntő, hiába lesz valakinek akármilyen erős gyümije, ha nincs hakija akkor nem ér semmit az egész, lásd Trebolt.....
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5090 Dátum: 15 ápr 02, 11:36:07 »

Valaki tudja, hogy miért nincs manga?
Naplózva
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #5091 Dátum: 15 ápr 02, 11:41:57 »

van/lesz ma manga, viszont eddig csak kínai rawot raktak fel pár oldalra
Naplózva
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5092 Dátum: 15 ápr 02, 11:43:56 »

http://www.mangapanda.com/one-piece/782

Itt van! Nem szóltam Nevet Csak megijedtem, hogy nincs ma.

Na ezen nagyon meglepődtem, kiderült, hogy Trébol nem is logia.  Ohh My God Nagyon más nem mondható el a fejezetről, de ez ütött! A flashback érdekes volt, végre azt a szálat is lezártuk. A következő fejezetben vége a ragacsnak és megkapjuk a tiszta Doffy-Luffy harcot.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 02, 12:03:37 írta zsandris1 » Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #5093 Dátum: 15 ápr 02, 12:21:23 »

Nem volt nagy előre lépés de a harc nagyon adta.
Biztos vagyok benne, hogy Sabo megérkezett és ő állította meg a tüzet.
Jól láttam? Nem lesz szünet? ╲(。◕‿◕。)╱
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #5094 Dátum: 15 ápr 02, 12:50:00 »

Nem volt ez rossz fejezet, csak ugye már mindenki rákészült a Luffy vs Doffyra...erre még behozta komolyabban Trébolt. Jó volt ez, csak tagadhatatlan, hogy már mindenki a befejezést várja.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5095 Dátum: 15 ápr 02, 13:08:14 »

Nem biztos, hogy értettem a lényeget... De akkor most Trevor Paramecia és nem Logia? Ugye Traffi konkrétan lehámozta róla a ragacs réteget, és alatta normális ember.
Így utólag kiderül, hogy Usoppnak mégis csak bőven lett volna esélye Trevor ellen. Kúl
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5096 Dátum: 15 ápr 02, 13:10:28 »

Tényleg az volt a baj, hogy mindenki Luffyra meg Doffyra ( ikszdé ) készült rá.Ez még önmagában nem is lett volna baj, de ezt meg is kaptuk a fejezet felében és onnan váltottunk.Így még nagyobbat estünk.Ez így is egy 5/5 fejezet, de mégsem érződött annak  Neeem Hmm?
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #5097 Dátum: 15 ápr 02, 13:36:34 »

Amúgy ez a Law nagyon kemény, de tényleg. Kétszer harcol Doflamingo ellen, kétszer halt meg majdnem, ráadásul utoljára elég komolyan megsebesítette, és most még egy ujjmozdulattal elintézi Trébolt. Kicsit túl sokat csinált nem? Nevet

A tüzet szerintem is Sabo fogja elintézni, és akkor már tényleg csak Luffy és Doffy maradt.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #5098 Dátum: 15 ápr 02, 13:38:08 »

Na ezt most nem értem, ha Trebol nem logia, akkor h élte túl Usopp támadását, amikor konkrétan kettévágta?

Viszont mégse lesz azért olyan könnyű dolga Luffy-nak, mert Doffy valszeg jobban ismeri és erősebb is a hakija.....
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #5099 Dátum: 15 ápr 02, 14:46:57 »

Fhú na ez fura érzés. Egyszerre volt nagyon jó a fejezet és mégis tök idegesen álltam fel előle. Miért? Mert Luffy megint alig tudott tenni valamit. Tudom én, hogy Új Világ meg minden csak fura, hogy Luffy kb egész végig másodhegedűs az egész arc alatt. Ezt pedig nehéz megszokni. VISZONT. Ha úgy nézzük ez az arc igazából végig Law-ról szólt és onnan nézve kifogástalan. Megismertük az egész karaktert, a múltját mindenét. Ezért szerintem ő életben is marad és Luffyék egyik legerősebb és legnagyobb szövetségese lesz.

Itt jön az, hogy tényleg kétes érzéssel álltam fel előle, mert a harcok is nagyon jók voltak. Mikor összecsapott Luffy és Doffy hakija nagyon epic volt. Végre behúzott Luffy néhányat Doffynak. Bár a rajzolás miatt néha alig tudtam kivenni ki van fölényben. Nyelvesít Viszont eléggé kiéleződik, hogy Luffy pusztakezes harcstílusa éppen hogy csak elég Doffy ellen. Viszont érthető is. Doffy egy olyan karakter, aki tényleg kiskora óta használja és gyakorolja a hakit, ami elég nagy előny számára.
A végén pedig Trebol taknya robbant fel nem?
Összességében jó volt csak ... LUFFY kapd már össze magad. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins