majeci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5070 Dátum: 15 márc 26, 09:33:21 » |
|
jó volt, de összességében egyhangú... pár badass támadás, aminek a végére kiderül hogy semmit sem értek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5071 Dátum: 15 márc 26, 09:36:09 » |
|
De ha ennel tobbet ertek volna akkor mar vege is lenne es nem lathatnank egy epic harcot. Igy meg azert van ra eselyunk es Law se ment pihenni egy utolso probalkozas nelkul, ergo amit tudott azt megtette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5072 Dátum: 15 márc 26, 11:11:53 » |
|
Ez egy hasonló pillanat a végén, mint mikor megfogta Arlong kardját, epikus!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5073 Dátum: 15 márc 26, 11:48:30 » |
|
YEAH! Tudtam h Law életben van, tuuudtam.... Viszont ez a Doffy miből van h még mindig talpra tud állni? Még el is hittem h Law végzett vele.... kivi leszek milyen harc lesz Luffy és Doffy közt... vajon jön egy új gear form Luffytól? Kicsit ledöbbentem milyen könnyedén elp*csázta Trebolt.... xD Doffy emberei tényleg semmire se valóak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 26, 11:49:51 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #5074 Dátum: 15 márc 26, 13:59:00 » |
|
Attól még, hogy arrébb rúgta Trébolt, még nem ütötte ki. Trébol él és virul. A fejezetről: Hű, Law nagyon kemény volt...komolyan, én már-már elhittem, hogy a sablontól eltérő befejezés lesz, és mittomén, Luffyt most tartalékolja Oda, mert majd hirtelen feltűnik egy Doflamingonál is keményebb ellenfél, akivel már tényleg Luffynak kell megküzdenie, akár nem is a szigeten, hanem miután elindulnak (admirálisok közül valamelyik, esetleg máris Kaidoék vagy Feketeszakáll...és Luffy elküldi a sérült csapatot, ő meg egyedül feltartja az ellenséget, még ha nem is győzi le. Ilyen gondolatok suhantak át hirtelen a fejemben ). De hát végülis maradunk a sablonnál (ami nem rossz egyáltalán, mondjuk most, hogy rendesen belegondoltam, kicsit bánom, hogy nem valami a fentiekhez hasonló lett végül ), mert Doffy még sokkal keményebb, mint Law. Amúgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de amikor Trébol azt mondta, hogy "ez az én királyom", amikor felemelkedett, és látni lehetett az árnyékát, akkor én is hirtelen arra gondoltam, hogy...ez tényleg egy badass ellenséghez, királyhoz méltó. És hát a vége. Merthogy Zoro kemény volt három hete, meg úgy mindig is az volt, Law is kemény már hónapok óta, Doffy mindig is kemény volt, de Luffy a legkeményebb ) .... Menő volt, na.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 26, 14:00:29 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5075 Dátum: 15 márc 26, 14:41:22 » |
|
Az előző kalózkirály beteg volt, s látta a jövőjét, tehát hagyta magát elfogatni a tengerészettel.
Szerintem nem lesz megjavítva az élet megrövidítés Luffy esetében, ezért azt hiszem, Luffyval is ez meg fog történni, s az oka pont ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5076 Dátum: 15 márc 26, 15:25:04 » |
|
Nem értem miért jön mindenki ezzel a sablon dumával.. Csak engem zavart volna, hogy ha Law ilyen könnyen legyőzte volna Doflamingot egy ilyen olcsó trükkel? Tényleg ennyire le van nézve Doffy? Komolyan jobb befejezés lett volna, ha Law, akinek a karját levágta Doffy és úgy szórakozott vele, ahogy akart és aki már kb. hulla legyőzte volna Doflamingot, aki az előző pár fejezetben annyira legyőzhetetlennek tűnt? Ez volt már a sokadik üzenet, hogy Law még ha az életét is áldozza, akkor sem képes legyőzni Doflamingot. A végén már tényleg kezdtem megijedni, hogy Law ilyen könnyen legyőzi Doffyt, mert az elég szánalmas lezárás lett volna egy olyan ellenfélnél mint Doflamingo. Ez a fejezet arra volt szánva, hogy Doflamingo kicsit le legyen gyengítve a végső harc előtt, mert (legalábbis számomra) az utóbbi pár fejezetben eléggé legyőzhetetlen ellenfélnek tűnt. Amúgy tetszett a fejezet és a végső rohadt epic volt. Azért Doflamingo se mosolygott, miután ilyen lazán megállította Luffy. Ja és igen remélem, hogy Sabo nem fog beleavatkozni a harcukba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 26, 15:25:37 írta kristofkristof »
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5077 Dátum: 15 márc 26, 15:30:30 » |
|
Azért eddig Law arcán sem láttunk kétségbeesést.Régóta tudhatta, hogy ezt a támadását még bevetheti.Ahogy ez besült már egyből elvesztette a reményét. Ez adta az alapot az utolsó kib*szottul epic jelenethez a takonyember meg röppályára lett állítva úgyhogy miatta nem kell aggódni szerintem Milyen lazán elrúgta már Luffy, imádtam Amennyire alulmúlták a múltheti fejezetek az elvárásaimat, az e hetiek annyival múlták felül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsandris1
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5078 Dátum: 15 márc 26, 17:39:36 » |
|
Jön a harc! Luffy nagyon király volt, még 2 percig nézegettem az utolsó oldalt az elolvasás után Eléggé húztam a számat, amikor úgy tűnt, Torao legyőzi Doffyt. Ezzel a közbejátszással kicsit sikerült sablonmentesíteni a Luffy vs boss harcot, így valamivel jobb. Nagyon várom már mit hoz ki ebből Oda, mert nagy potenciál van benne, de nagyon el is ronthatja, amit persze nem hiszek, de megeshet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5079 Dátum: 15 márc 26, 19:32:30 » |
|
Az utolsó oldalt látva Dofflamingo nem sok jóra számíthat kíváncsi vagyok megizzasztja-e Luffyt klegalább addig amíg rá jön az ereje nyitjára vagy egyből elverik mint a lovat. Tréból pedig valszeg csak kapni fogja a sallereket ha útban lesz azt ennyivel le tudjuk őt. Egyébként nagyon badass volt ahogy Luffy megállítja Mingot. Azért remélem, hogy szép lassan fog ráeszmélni mennyire nincs esélye a csúcsra jutni és saját tehetetlenségében csinál valami ordas hülyeséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 26, 19:34:05 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
csizi-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5080 Dátum: 15 márc 26, 20:54:48 » |
|
Én két lehetőséget látok Trebollal kapcsolatban. 1: Kispadmódban végignézi ahogy Luffy elpicsázza Mingót és amikor rájön hogy bajvan menekülőre fogja, de szembejön valaki és 2-3 képkockában a földbedöngölik. 2: Oda továbbhúzza és jön Sabo és fél fejezet alatt lerendezi. (ha jól emlékszem a nyálka amiből trebol van az tűzre robban) azt megnézném ahogy Sabo egy atomot csinál belőle xD De Luffy nagyon Badass. Remélem nemfog nagyon megizzadni. Ha már itt alig fogja tudni legyőzni Doffyt (mint anno CP Arc) akkor csalódott leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #5081 Dátum: 15 márc 27, 09:14:01 » |
|
Jó kis fejezet volt ez, de annnnyira kiszámítható... Ki az aki elhitte egy nanomásodpercig is, hogy Law meghalt? Mondtam hogy használni fogja a Shamblest (bár én nem pont erre a változatra gondoltam). A napnál is világosabb volt, hogy Torao még tervez valamit, de az is, hogy nem ő fogja legyőzni a lassan 3 éve tartó ív főbossát. (Már ha tényleg Dofi az). Szóval jah, elég sablonos volt Viszont nem volt még elég op Dofi, most még jobban felerősítette őt Oda Ez az ember nem fogy ki a szuflából?? Mennyi chakrája van, te jó ég Ezzel már 3 "gyógyító" gyümölcsünk van, bár Dofié nem teljesen az, ezt én is tudom, de azért mégis nagyon hasznos a varratokhoz. Viszont az utolsó 2 oldal: Az epik szó nem fejezi ki igazán, hogy mennyire is badass volt az egész A részemről ez egy 4/5, de csak a kiszámíthatósága miatt. Maga a fejezet érdekes volt, tartalmas és a végén még szuper hangulatos is Trébolt nem értem még én sem. A többi tiszttel ellenben, Oda miért hagyta őt még bent a játékban? Lehet Sabo fogja őt elverni, de szerintem nem ilyen egyszerű ez az egész, pláne a már korábban általam linkelt oldal miatt: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/767/4Jinbei története egyáltalán érdekel még valakit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5082 Dátum: 15 márc 28, 16:58:28 » |
|
Ezek a mini történetek helyett Oda csinálhatna egy "gondoltad volna-e"-t a a one piece szereplőivel vagy akármivel kapcsolatban mert attól, hogy minden manga rész "elé" rakja be szerintem olyan mintha filler lenne mert idáig nem nagyon volt köze semmihez Régebben írtátok páran, hogy most már csak szinte az számít kinek milyen és mennyire erős a hakija... azért igen durva volt Lawtól ez a képesség kb sztem bárkit ki tudott volna nyírni vele Luffy gyümije már kezd gyengének tünni szerintem.. A gear 2 nélkül a komolyabb ellenfelek ellen nem sok esélye lenne. Azt hittem régen is, hogy övé lesz a tűzgyümi.. Valaki linkelt egy külföldi oldalt amin olvastam, hogy akár később valószínű. hogy meg fog enni egy zoan típusú gyümit ( konkrétan majom formát adót) mivel csak az erejét növelné ahogy Lucci is mondta... véleményetek erről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csizi-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5083 Dátum: 15 márc 28, 17:07:48 » |
|
Hát véleményem szerint csak feketeszakáll-nak adatott meg hogy egyszerre két gyümit birtokoljon. Hiszen az ő képessége az hogy hatástalanítja a gyümiket. Gondolom így tudott egyszerre kettővel bírni. Gondolom olyan hogy egyszer az egyiket egyszer a másik gyümijét használja. Egyszerre még őt se láttuk használni. Bár ha utólag kiderülne hogy semmi köze ehhez csak egyszerűen az erős akaratúak vagy pont a D-k egyszerre kettőt is tudnak birtokolni akkor jah Luffynak jólálna a majomgyümi + ha télleg van benne lehetőség akkor hamarosan mivel Kaido ellen indulnak akinek tudjuk hogy Zoan-típusú gyümijei vannak. De ez még messze van ha egyáltalán lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5084 Dátum: 15 márc 29, 12:50:25 » |
|
Feketeszakáll akkor használta egyszerre amikor a háborúban megmutatta, hogy ellopta Fehérszakáll erejét egyik kezén a sötétség volt másikon meg a rengés gyümi szerintem is a D-k képesek használni több gyümit, vagy Luffy teste azért nem szakadna szét (mivel ez az átka ha 2 gyümit eszel) hogy gumiból van de sztem csak mivel D ezért fog tudni enni még egyet.. És tényleg benne van a pakliban mert ez az egyetlen módja, hogy erősödjön, úgy gondolom a képességei már tényleg maxon vannak esetleg ha lesz gear 4 bár sztem nem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|