24 nov 27, 15:21:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 327 328 [329] 330 331 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117258 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4920 Dátum: 15 feb 08, 20:42:29 »

Ezt fejtsd már ki bővebben. Mert igen, ennél sokkal nagyobb dolgok vannak készülőben, de nem látok rá esélyt, hogy azonnal jöjjenek.
Az ünneplés Sanjiék miatt hülyeség.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Crowley
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

King of Hell

« Válasz #4921 Dátum: 15 feb 08, 21:33:05 »

Nagy valószínűséggel nem lesz nagy bulizás két okból: 1. A csapat fele máshol van. 2. A tengerészet egy admirálissal a szigeten van. Oké, hogy most Fujitora pihenő üzemmódban van és várja, hogy Luffy seggbe rúgja Doffyt, de nem hiszem, hogy miután megtörténik azt mondja, hogy nyugattan bulizzatok egyet, vagy mégjobb: beszáll ő is.  ikszdé Tuti, hogy azonnal Sanjiék után mennek, bár az kérdés, hogy hogyan? Az tényleg elképzelhető, hogy Barto elfuvarozza őket (vagy Kanjurou rajzol egy hajót Nevet.)
Azt viszont végképp nem hiszem, hogy a Sunny csapatnak emelkedne a vérdíjja, hiszen ők úgymond nem hívták fel magukra a figyelmet, mint azok akik a csillagos halállistán szerepelnek. A tengerészet szerintem nem is tudta róluk, hogy ott voltak. Ellenben azt várom, hogy Luffyék vérdijja drasztikusan nőjön. Luffynak 500 millió biztos lesz (hisz Doffyt és Don Chinjout is legyőzi/te), és a többieknek is megnőhet, de ami nagyon érdekel az God Usopp! Neki még tulajdonképpen "nincs" vérdijja és miatta alakult ki ez a ramazuri, plusz eléggé a középpontba került, így nagyot néznék, ha kapna egy 100 millát neadjisten(usopp ikszdé) 200-at. Képzeljétek el a döbbent fejeket szerte a világban mikor megtudják ezt, Kayaékat, az óriásokat, Yasoppot ( a Godfathert ikszdé). Meg majd Sanjit, aki már akkor is a padlón volt, mikor Luffy megkapta az első plakátját és Usopp is rajta volt, mi történne ha még nagyobb vérdijjat is kapna nála?
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 08, 22:41:32 írta Crowley » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4922 Dátum: 15 feb 08, 23:17:47 »

Azért ne feledd, hogy Fujitora is most tudta meg, hogy rengeteg tengerész és kormány ügynök volt játék. Luffyék őket is megmentették és Fujitora nem tűnik hálátlan embernek.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4923 Dátum: 15 feb 08, 23:24:34 »

Még anno talán a CP9 ív után is volt egy buli és Aokiji is odament körülnézni, de nem tett semmit, csak mondott valamit Robinnak, bár Fujitora más figura, de szerintem simán csak lelépne a szigetről, mint aki jól végezte dogát, mintsem Luffyékat szekálná.

A Sunny csapatnak biztos nem fog nőni a vérdíja, hiszen nem csináltak semmit.

A Zou rövid ív nekem is tetszene, hosszú ez a Dressrosa, jó lenne egy kis könnyedség, és ez megadná azt.

Egy valamitől félek: Oda behozza Buffalot még, ahogy Jorával is tette, bár nem hiszem, de, ha húzni akarja az időt, akkor simán meg fogja csinálni. E helyett azonban jöhetne végre Diamante, aztán sorban mindenki más.
Naplózva
Crowley
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

King of Hell

« Válasz #4924 Dátum: 15 feb 09, 12:33:55 »

Az arc elején Luffy segített Fujitorának a bárban szerencsejátékkal, késöbb azonban Fujitora bármennyire is hálás volt ezért, mint admirális kötelessége volt megtámadni őket. De még, ha a harcok végeztével mégsem támadja meg Luffyékat, Sanjiék miatt mindenképpen továbbállnak.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4925 Dátum: 15 feb 09, 21:45:13 »

Azért az a hála nem mérhető ehhez Nevet
És mi van ha a harcok után Sanjiék értesítik őket, hogy ja amúgy mi is szét vertük a hajót csak azt vártuk, hogy ti is végezzetek?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #4926 Dátum: 15 feb 10, 00:40:26 »

Ha csak Peckoms és Teáscsésze van Big Mom hajójának fedélzetének az erősebb tisztjei között, akkor lehet Sanjiéknak esélye, hisz ott van Caesar is, aki szintén nem akar hozzájuk kerülni és lehet megint kihasználják az erejét, hisz az ellenségem ellensége a barátom, csak kérdés, hogy ezt kire vetítjük ikszdé De amilyen b#szott nagy az a hajó, szerintem nem ilyen sima a helyzet.
Inkább valami olyanra számítok, hogy lesz egy Lola is a fedélzeten, aki hazament az Újvilágba az anyjához (tuti Big Mom lesz az!) és meglátja őket a hajóról, aztán fegyverszünetet tartanak és diplomáciai úton rendezik a dolgaikat. Szerintem ez a logikusabb elmélet is, hisz túl nagy falat lenne rögtön 2 nagy yonkou, Kaido és Big Mom, na meg ha hozzávesszük Kurohigét is...  smirksweat
Nem tudom ki írta, de az az ötlet nekem is tetszik, hogy ez a szál fogja tovább vinni a történetet.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4927 Dátum: 15 feb 10, 12:50:07 »

Ugyan-ugyan Nevet
Sanji szétveri őket, figyeljétek meg.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4928 Dátum: 15 feb 10, 14:52:34 »

Ejtsük a témát, mert már unalmas, Úgy is kiderül, hogy lesz-e buli vagy sem. Ahogy az is, hogy Sanjiéknak milyen sorsot szán Oda. Remélhetőleg hamarosan, mert már nem lehet sok ebben az arcban.
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #4929 Dátum: 15 feb 12, 11:21:39 »

Itt az új rész, de az oldalak össze-vissza vannak itt (bár mióta elolvastam megint más a sorrend, szerintem hamar sorrendbe teszik):
http://www.mangareader.net/one-piece/776
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4930 Dátum: 15 feb 12, 12:44:17 »

Túl sok volt a pofázás és kevés a harc. Eddig is utáltam ezt a lobogó sz*rházit, de hogy még harcolni se tud. Doffi nem tudom minek tette főtisztnek. Szánalmas volt. Mondjuk Kyros egy lábas szerencsétlenkedése se volt jobb. Remélem ezzel vége van itt a dolognak, mert még egy részt nem akarok ebből látni.
Várom a folytatást, de sajnos Trébol és Pica se néz ki jobb ellenfélnek.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 12, 12:44:58 írta Hiei D. Legend » Naplózva

oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #4931 Dátum: 15 feb 12, 17:49:44 »

Hát erről a fejezetről is a legjobb amit mondhatok, hogy vége. Még az előző harc is epicebb volt, Diamentéban csalódtam, Kyrosban csalódtam, Robin ismét nem mutatott semmit. Csak remélni merem, hogy Zoro mutat valami epicet a kőfejtő ellen, és a záróharc meg akárhogyan is sikerül biztosan epic lesz a befejezése miatt.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4932 Dátum: 15 feb 12, 18:01:51 »

Hát érdekes volt. Nem tudom, hogy jó volt-e, vagy nem. Tényleg nem, olyan átlagosnak mondanám.
Egyrészt tényleg sok volt a duma, ami most nem volt több dumánál. Kyrosnak voltak jó, badass pillanatai. Diamantéval nincs bajom (a személyiségével legalábbis, meg az erejével sem), de én sokkal többet vártam tőle. Egy vágást kapott. Remélem, hogy nem dőlt még ki, mert ez így elég szánalmas volt akkor.
Abból meg eléggé elegem van, hogy a sima ellenségek (tehát nem a Doflamingo félék, esetleg még erősebbek esetében) kikapnak egy ütéstől, vagy vágástól, vagy robbanástól, miközben a "jó fiú" a vérében úszva marad talpon.
Ne értsetek félre, most nem azzal volt a bajom, hogy Kyros kibírta azokat a tüskés vas nemtommiket, az szerintem még bőven a menő-kemény-badass kategóriába tartozott, nem a szánalmasba. Az is tök logikus, hogy kettétörte Diamante kardját, még is csak ő Kyros. Csak ne essen már ki Diamanta egy vágásból... Ezért remélem, hogy még a jövőhéten is ők lesznek (bár kis esélyt látok rá). Azért Doffy egyik főtisztje mutasson már valamit. Amúgy meg miért nem használta többet a pisztolyt? Főleg amikor már látta, hogy szorult helyzetben van.
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4933 Dátum: 15 feb 12, 18:05:38 »

Két hét után végre új fejezet. Kicsit felüdülés volt ez, mert én azt hittem, hogy elmegy még vagy fél fejezet mire kiürítik a gyárat.

Ahogy számítani lehetett rá, Diamante harca következett. Nem mondom azt, hogy annyira rossz volt, de én másra számítottam, és ahogy Hiei mondta túl sok volt benne a pofázás és kevés a harc. Bár elvégre ez érthető, hisz Diamante elég nagy szájhős és Oda csak még jobban megmutatta milyen gyáva és sunyi Diamante. Nem gondoltam volna, hogy egy fejezet alatt levágja. Gondolom már nem húzza ezt se sokáig, innetől már Kyrosé a terep, ezek után nem lesz már nehéz dolga. Gondolom ezek után Pica jön és csak a végső harc előtt lesz lenyomva Trébol. Még a végső harc előtt lesz szerintem a gyár elpusztítása is, remélem azt nem húzza sokáig. És még külön megjegyzem: Köszönöm Oda, hogy Rebeccának semmi köze nem volt a harchoz! bow Pedig már féltem Robin megérkezésénél, hogy majd azt akarja kihozni, hogy a két csaj nyomja le Diamantét.  smirksweat

A fejezetben jól ábrázolta, amikor a várost mutatta, hogy ez már nagyon a végjáték, a tengerészek urai a helyzetnek, nincs öldöklés a vadállatok is befogva. Szerintem Zoro is lenyomja egy fejezet alatt Picát, mert már eleget kóstolták egymást. Trébolról meg ne is beszéljünk, szerintem pár lap alatt ki lesz ütve, főleg, ha Luffy üti ki.

Arra leszek kíváncsi, hogy hogy fognak lelépni Dressrosáról. Fujitora hagyni fogja őket meglépni például a túlerőre hivatkozva, vagy megpróbálja őket megállítani. Vagy például a kalitka megszűnése után vendégek érkeznek pl. Kaidou néhány embere? Igaz kicsit ellentmondásos, de nem szeretném, ha nagyon ellenne húzva, de azt se, hogy csak úgy egyszerűen lelépjenek.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4934 Dátum: 15 feb 12, 18:37:20 »

Ez a Diamante valami szánalmas, csak úgy mint a fejezet.Ha már Oda ennyit mutat az ezerszer látott flashbackből akkor mennyit fog majd az ezt feldolgozó anime rész  Lehánylak Egyébként meg benne van szinte minden részben ikszdé

Franky most akkor kidőlt mielőtt lerombolta volna a gyárat?

Én Trébolt meg Picát bírtam, Diamanténak inkább a szinkronszínészét valamiért de nagyon gyenge.Össze sem lehet mérni Picával se Trébollal, sőt lehet még a beosztottak közt is lenne erősebb.

Remélem ezzel vége ennek és Diamante megmurdel (nem fog) és Kyros Rebeccával megy a kispadra leváltva Robint aki már x száz fejezete ott van.Multkor elkezdett melegíteni a pálya szélén, de utána vissza ült a kispadra. Oda: Faceg

Pica is érdekes lehetne még, ha már nem lett volna legyőzve x fejezet óta de ezt inkább hagyjuk leírtuk elégszer.Trébol nem tudom, hogy tud-e még mutatni valamit neki annyiban másabb a szerepe, hogy Doffy mellett van.

Meglátjuk. 4/10.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 327 328 [329] 330 331 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins