25 feb 18, 23:12:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 329 330 [331] 332 333 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1145842 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4950 Dátum: 15 feb 19, 11:48:03 »

Én elvárom, hogy vágja félbe simán...
Csak azt nem értem eddig miért játszott vele. Végre azt hitem amúgy kinyitott a jobb szemét de mégse  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4951 Dátum: 15 feb 19, 11:54:48 »

Én is arra gondoltam, hogy az eddigi játszadozása szánalmas lesz ennek tükrében. Ha Pica is meg Trébol isone shot szinten lesz, akkor Doffitól se várok már semmit. Valszeg ő is csak egy szemét lesz, akit Luffy agyon fog verni egyből amint végre komolyan veszi a dolgot. Úgy látszik ez ilyen arc lett csak nem értem ezért miért kellett eddig húzni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #4952 Dátum: 15 feb 19, 12:12:45 »

Ettől féltem, Kyros vs Diamante volt a legszánalmasabb harc amit eddig láttam, jó persze pont telibe találta egy kilógó deszka, de b*szki egy főtisztről beszélünk.... na mindegy.... Gyáááá Gyáááá   Talán az anime majd kibővíti ezt a harcot, mert így mangán keresztül elég szánalmas.....

Ezek után nem is érdemes annyira komolyan venni a főtiszteket, elég egy komoly mozdulat és kivannak ütve (ezek szerint), Zoro meg mit szerencsétlenkedik már, vágja ketté a kalitkával együtt oszt jó napot....

Remélem Trebolt Luffy egy mozdulattal kiüti, ha már Kyros-nak sikerült, aztán koncentrálhat Doffy-ra, bár sztem ha komolyan veszi a harcot, akkor 2-3 fejezet alatt lerendezné őt is....
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 19, 12:30:51 írta jasek89 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4953 Dátum: 15 feb 19, 12:33:37 »

Az nem Rebecca anyjának a sírja volt? Visszaolvastam igen az az ő sírja. Kyros ezért érzékenyül el.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 19, 12:34:56 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #4954 Dátum: 15 feb 19, 13:20:59 »

Engem csak egy valami érdekel a résszel kapcsolatban. Most Sai-nak annyi is lett? Ostoba Zoro, szórakozik itt aztán ez lesz belőle.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4955 Dátum: 15 feb 19, 13:23:23 »

Oda nem a mészárlásról híres, szóval emiatt kár aggódni minden bizonnyal életben van.
Naplózva

Resi107
Újonc
*

« Válasz #4956 Dátum: 15 feb 19, 13:47:39 »

http://www.mangareader.net/one-piece/777/17 ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt és megkapod a választ
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4957 Dátum: 15 feb 19, 14:24:15 »

Elfelejtitek, hogy Pica egészen eddig bujkált a sziklafalak közt egy tetü nagy várerődítményen belül.
Zoro pedig miről híres? Hát nem arról, hogy ki tud igazodni akár egy szobában is.

Úgyhogy ne picsogjatok. Teljesen logikus volt minden.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #4958 Dátum: 15 feb 19, 14:39:03 »

Ha jól érzem Zoro új képességét fogjuk megismerni a következő részben, tehát az utolsó oldal miatt jó fejezet. Opens= talán a bal szemét nyitja ki? Fly through the sky= repülni? ez valami új vagy csak hasonló mint Sanjié? Várom a következő hetet..

Update: Bár a mangastreames verzión Opens helyett Snap, Fly through the sky helyett pedig Leap into the sky van, ami egy kicsit változtat a dolgokon.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 19, 14:42:15 írta oky » Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4959 Dátum: 15 feb 19, 14:44:01 »

Engem ami a legjobban felbosszantott, hogy Robin szerepe annyiból kiég, hogy meatshield lett? ...

Na ha Oda nem rakta bele ebbe a részbe, hogy Zoro lecsapja és még így fel is vezette, hogy mit fog vele csinálni akkor nagy dolgot várok a kövi részben.Attól a ponttól, hogy elmondta amit elmondott már nicns értelme ennek a harcnak.Pica is tudja, hogy nincs esélye ellene ezért csalta el onnan.Végre egy értelmes ember (Pica személyében) aki legalább taktikázik.

Zoro meg felkötötte a felkötni valót és kövi részben lehet tol egy olyat Dressrosával mint Law Shiruru laborjával ikszdé  Ördögi

Kyros az Kyros de Luffyéknak oda kell b*szni ha Yonkokkal akarnak harcolni és ha one shot lesz Pica attól még nem lesz szánalmas.

Az meg egy vicc, hogy Violet számolta Bellamyt is ikszdé

Bartolomeo szét fog esni szerintem a jövőhéten Nevet

Egyébként a szemet én is benéztem  smirksweat ikszdé
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4960 Dátum: 15 feb 19, 18:30:06 »

Szóval Diamantének már biztosan annyi. Ez tényleg gyors menet volt.

Zoro harcának elhúzódását szerintem meglehet érteni és teljesen logikus, nem úgy mint anno Franky-é. Ahogy Dani is írta, egyetértek vele. Zoro és Pica között azért nem volt folyamatosan harc mert Pica folyamatosan szívatta Zorot a bujkálással meg a meneküléssel, szerencsétlen Zoro meg sokszor azt se tudta, hogy merre rohanjon. Az már másik dolog, hogy ez ilyen hosszú távon idegesítő volt. ^^"

Ez kicsit felvezetés szagú volt, de már biztos, hogy ezek után a következő fejezetben Pica le lesz rendezve. Csak az a kérdés, hogy pár oldalban vagy egy egész fejezeten. Igazából nekem nem az számít, hogy mennyit szán a következő fejezetből a harcra, hanem, hogy hogyan fogja kivitelezni. Teljesen logikus lenne ha Zoro hamar legyőzné Picát, mivel jó kardforgató és haki használó, ami a legtöbb Logiának és köztük Picának is az egyik legnagyobb gyengéje. Na de mindegy nem ragozom tovább.

Mire visszatérünk Luffyhoz szerintem Bellamy már ki lesz ütve. Tréboltól se várok sokat, sőt... Aztán már csak Doflamingo van hátra. Remélem, hogy az a harc azért epic lesz és jól lesz kivitelezve, én legalábbis nagyon sokat várok tőle. Habár már nem hiszem, hogy Doflamingo sok új képességet tudna mutatni, ő azért már jó sok mindent ellőt a tarsolyából a Luffy elleni harc előtt.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4961 Dátum: 15 feb 19, 18:45:24 »

Pica logia? Én azt hittem paramecia.Az igazi testét ugyanúgy meg lehet vágni haki nélkül is nem?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4962 Dátum: 15 feb 19, 18:52:44 »

Kár, hogy már Pica is megmutatta magát, akkor le kellett volna rendezni, ha one shot lesz.

http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/749/13

Itt le kellett volna rendeznie Zoronak egy vágással. Feltéve, hogy most egy vágással letudjuk őt.

Pica Logia sztem.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4963 Dátum: 15 feb 19, 19:18:46 »

De ha Logia akkor minden általa mozgatott kő is a testrésze nem? ergo a szikláit ha hakival vágják meg akkor őt is megvágják nem?Mondjuk amikor a nagy szobrot vágta meg Zoro akkor elvileg Pica köpött valami vérszerűséget...Bár ezt még mindig meg lehet azzal magyarázni, hogy nem használt hakit mindenhol Zoro.

Meg a nagy testet picának belülről kellett irányítani és az nem az ő teste volt.Érdekes kérdés  Nyelvesít Gondolkozik
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #4964 Dátum: 15 feb 19, 20:21:51 »

No, Diamante pont annyit mutatott mint amennyit vártam. Zoro-tól mindenki sokat vár persze, de hát eddig még fujitora ellen is csak "hülyéskedett". Tudjuk h akkor veszi komolyan ha rajta van a kendő. Most kapunk egy PH jellegű egy vágásos kivégzést sztem, aztán haladhatunk Luffy-Law felé. Most h a történet teljes, gyorsan le lehet zavarni a harcokat. Aztán a Sanji, CP0 dologgal meg várok valami oylan váratlant, mint Thriller Bark-on Kuma. Ott is pár képkockát kaptunk egész arcban róla, de a vége nagyot ütött Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 329 330 [331] 332 333 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins