Azt a rohadt!! Ez tényleg suuuuuupeeeer jó fejezet lett!
Ahogy azt 99%-ig sejteni lehetett, megkaptuk az utolsó tiszt harcot Senior Pink személyében. Valami kegyetlen jó és férfias harcot láthattunk!!! (még Elfman is megirigyelné a FT-ből
). Nem hittem volna, hogy Pink öltözködésének egy komoly és durva háttér indoka van. Nagyon megsajnáltam szegényt és már nem tudom kinevetni. Nem semmi mit hozott össze ezzel Oda
Az eddigi egyetlen olyan ellenséges szereplő, akinek meghatott a múltja, de nagyon! Azért nem volt semmi, hogy ennyire összeillik Franky-vel, mindketten tartották magukat a szavukhoz
Mint ahogy az utolsó képkockán is volt, ha máshogy találkoznak tuti öribarik lennének
Egyébként ugyanezen a képkockán Franky arca nagyon Zoro-s lett
Respect
Akárhogy is nézem ez egy
tökéletes 5/5 lett! Az előző fejezetben nem értettem, hogy miért nem Jora legyőzését hagyja utoljára, de így már minden világos
Oda a legvégére tartogatta a legütősebb nem főtiszt harcot!
Egyébként a borítókép is nagyon tetszetős lett
Ja és kiderült, hogy a gyógyítógyümölcs tárgyakon is mükszik, ez azért nem semmi
De lecsökkenti a használójának élettartamát, mondjuk ez is sejthető volt.
Jövőhéten meg nem lesz fejezet :'( Bár most kaptunk egy nagyon jót, na meg legközelebb már főtisztek lesznek, szóval teljesen meg tudom érteni a kihagyás okát. Btw, szerintetek a Zoro vs Pica, vagy Kyros vs Diamante lesz hamarabb? Mert amelyiket előbb mutatja Oda, azt tartja kevésbé fontosnak. Zoro az egyik főszereplő, Pica meg tuti erősebb Diamanténél, de én úgy érzem, akkor is őket fogjuk most látni, hisz Kyros harca fontosabb magában a Dressrosa ívben.
Úgy érzem most lesz talán 1-2 ilyen átvezető fejezet, aztán minden főtisztet legyaknak 2 fejezet alatt. Trébol tuti a végére marad, hisz az már Doflamingo helyszíne.