klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4110 Dátum: 14 júl 23, 11:33:47 » |
|
Az első felének mondhatni nem örülök, mert kb csak húzásnak tűnik (hiába került elő Kanjurou), de legalább volt benne egy kis humor. Luffy fejei nálam még mindig tarolnak. Azok a babák felkeltették az érdeklődésemet. Zoro meg egy rohadt nagy badass. Egy szép epic befejezéssel. Örülök, hogy már nem kell ezzel a cselekmény szállal majd foglalkozni. Még egy apró pozitívum. Harcok~ Fuck yeah.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4111 Dátum: 14 júl 23, 11:45:38 » |
|
Nem hiába Zoro a kedvencem a OP-ben Ahhoz képest, hogy egy csomó szalmakalapostól csalódás ért minket a TS után erre Zoro megkapja Doffy legerősebb emberét és körberöhögi.Zoro bármit tesz az BADASS.Ezt sosem lehet megunni. Remélem az animések azt az utolsó oldalt nem rontják el mert az valami k*rva nagy jelenet lesz. És örülök, hogy most Zoro monológját hallottuk és nem Luffytól, hogy én leszek a kalózkirály. És Bartolomeo orgazmusa is adta Azon gondolkodom, hogy most úgy komolyan, MILYEN ERŐSEK LETTEK EZEK?
én is ezen gondolkozom..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 23, 11:46:58 írta Asasino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4112 Dátum: 14 júl 23, 18:17:44 » |
|
Nekem még az tetszik, hogy mennyire bírják és elismerik egymást. A múltkor még Luffynak dagadt a mája, amikor Isten Usoppot dícsérték, most meg Zoro is őt emlegeti, aminek láthatóan Robin is örült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4113 Dátum: 14 júl 23, 21:34:42 » |
|
Ja dicsérhetik usoppot, de semmit sem bírt mutatni, lecsapták mint a vakpoharat... A szörny hármas lehet más szinten van mint az ellenfelek; de a többiek nem. Nekem nem jött át annyira, hogy bad ass lett volna, csak kijelentett egy nyilvánvalót
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4114 Dátum: 14 júl 23, 21:58:59 » |
|
Nekem se ütött olyan nagyot. Ez a pika egy nyomorult, ahogy az összes többi is. Usopp még megveri Trébolt. Kénytelen lesz, mert eddig a fejlődése nulla. Mondjuk én elképzelni nem tudom Luffy, hogyan harcol majd Doffival. Kíváncsian várom, ha egyáltalán ő harcol majd vele. Azért ne aggódjatok nem hiszem, hogy Zoro ilyen könnyen nyert volna. Ha igen kár volt ennyi időt szánni erre az arcra:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4115 Dátum: 14 júl 23, 22:55:08 » |
|
Én nagyon is letudom képzelni, hogy hogyan fogja leverni Doflamingot. Pontosabban el sem tudom képzelni, hogy ne verje meg. Olyan lazán tolta eddig Luffy (ahogy Zoro is), hogy éppen ideje, hogy megizzadjanak. Gondolom megfognak, sőt Luffy valszeg szenvedni fog Doffyval, de ha Yonkout akar verni, akkor egy shichibukai ne állítsa meg, az első komolyabb harcában.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #4116 Dátum: 14 júl 24, 00:02:26 » |
|
Azért Shichibukai-Shichibukai között is van különbség..pl. Crocodilet meg a legelején arabastan csapta le..mondjuk elotte 2x majdnem meg is murdelt Luffy, de aztán megtalálta a gyengepontját, és így már annyira nem is erős. Meg ott van Moria is, aki szerintem a leggyengébb Shichibukai.. Azért hozzájuk képest DD elég komoly ellenfél, sőt a Mugiwara teamnek még nem volt ilyen erős ellenfele.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4117 Dátum: 14 júl 24, 01:06:53 » |
|
Persze hogy van különbség. Nem is azt mondtam. Miért az Arabastai, és a mai Luffy között nincs különbség? Ma már nem jelentene nagy gondot Crocodile. Bár fel fog még ő tűnni, és szerintem erősödni is fog. De Doflamingo nem ellenfél egy Yonkounak, legalábbis Law tervéből ez jött le. Luffy meg szét akarja csapni a Yonkout (ráadásul, mind a négyet , bár kétlem, hogy Shanksal fog harcolni. Addig Shankssal történik valami, nem hiszem, hogy ők fognak harcolni. De ez nem ide tartozik.) Szóval persze, Doflamingo az eddigi legerősebb, lehet, hogy Mihawk után a legerősebb shichibukai, de én Luffyt az eddig látottak alapján erősebbnek tartom. Szerk.: De ebbe kár bele menni. Luffy előbb-utóbb úgy is mindenkinek szét fogja rúgni a seggét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 01:07:58 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #4118 Dátum: 14 júl 24, 09:43:54 » |
|
Tetszett a fejezet Hát Kanjuro is egy elég érdekes jelenség. Az a rajztechnika meg áh. (Amúgy nekem egyből Sai ugrott be a Narutóból, ahogy életre kelt a rajza meg előtte ahogy a kezét tartotta, mint aki chakrát koncentrál.) Egyedül engem idegesít ez a kis senkiházi Dellinger? Valaki csapja már le. Luffy meg laza volt nem is az ellenség felé néz de küldi nekik a támadást. Zoro jelenete meg nagyon nagyon epic lett. Peeka is csak lesett, hogy mi a fene van. Nem akarom elhinni, hogy Peeka ezek után fog "bekeményíteni". Szerintem Zoronak nem lesz akkor sem olyan ellenfél, hogy komoly kihívást jelentsen. A végén pedig ami tökéletes lezárás volt. Dorotenpaaaaai.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 10:06:21 írta hagabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4119 Dátum: 14 júl 24, 11:24:01 » |
|
az az utolsó oldal lett az egyik kedvenc oldalam az egész mangából Bár nem hiszem, hogy Pika még sokáig húzza mivel eddig ha Zoro azt mondta az ellenfélnek, hogy nem vagy a szintemen vagy messze vagy tőle akkor azok mind benézték mondjuk azok is akiknek nem mondta Legalább már az ő támadásai is igen nagy hatótávúak és eléggé nagy területen pusztítanak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 11:24:41 írta Asasino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4120 Dátum: 14 júl 24, 13:09:47 » |
|
Nekem se ütött olyan nagyot. Ez a pika egy nyomorult, ahogy az összes többi is. Usopp még megveri Trébolt. Kénytelen lesz, mert eddig a fejlődése nulla.
Pika mitől nyomorult? Azért, mert elméletileg vékony hangja van? Az csak egy tipikus One Piece-es jellemvonás, hogy megmaradjon a humor faktor. Vagy azért nyomorult, mert Zoro megvagdosta (abban egyetértek veled, hogy ezzel még messze nincs vége a harcnak)? Mert ha nem így történt volna, akkor meg Zoron menne az elégedetlenkedés, hogy nem fejlődött semmit. Egyszóval Pika messze nem nyomorult. Azért csak nem hiába egy klasszikus Shichibukai legerősebb embere. Aki nem mellesleg szikla-gyümölcs képességgel operál.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4121 Dátum: 14 júl 24, 13:21:21 » |
|
Ne haragudj de akinek van egy ilyen gyümölcse az mi a ráknak mutatja meg magát? Zoro nap hosszat kereshetné és kergethetné őt. Erre ő fogja és megmutatja magát. Ha a helyébe lennék egész nap szívatnám Zorot amíg éhen szomjan nem döglik vagy el nem fárad. Nem tudom megérteni, hogy miért kell lebecsülni az ellenfelet. Ha tudom, hogy gyengébb nálam, akkor biztosra mennék nem overplayelnék. Ezért nyomorult. Tuti rohangáltam volna a falban és szívattam volna a népet ezerrel.
Diamante zászló gyümölcse pedig no komment. Egyszerűen szánalmas.
Amúgy Zoro csak egy nagy halom kavicsot aprított meg. Picát még nem vágta meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 13:22:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4122 Dátum: 14 júl 24, 19:18:00 » |
|
de ha nem vágja meg azt a halom kavicsot akkor meg már 2 Szalmakalapossal és a fanboyukkal szegényebbek lennénk Meg ennyi erővel ha anno én lettem volna Akainu akkor amikor Ace-n átment az öklöm még lövök belőle magmát és Luffy insta kill.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4123 Dátum: 14 júl 25, 10:26:08 » |
|
Amúgy Zoro csak egy nagy halom kavicsot aprított meg. Picát még nem vágta meg.
Biztos csak poénból köpött vért.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4124 Dátum: 14 júl 25, 12:21:03 » |
|
https://www.youtube.com/watch?v=4J7K3yacig4Ezt az OST-t várni fogom majd ha idejut az anime. Mondjuk inkább úgy ütne ha a vágás után nyomják be amikor jön a monológ és nem előtte kezdik el Nem akarom alábecsülni a OP animátorait, de ezt még ők se ronthatják el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|