Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4080 Dátum: 14 jún 18, 15:53:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4081 Dátum: 14 jún 18, 18:41:54 » |
|
Nem mondom hogy rossz volt, de ennyit várni a kevésre az húzós.
A rész pozitívuma volt Démon-Vascső-Sabo, aki egyedül feltartja a tengerészetet Fuitorával, plusz vice-admirálisokkal együtt. Senior Pink csak engem idegesít? Franky szétporlaszthatná a padlót maga körül.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4082 Dátum: 14 jún 18, 18:58:39 » |
|
Sabo badass Mi lesz ha a világkormány és a tengerészet megtudja, hogy Luffy még a forradalmár sereg egyik első emberének is a testvére? Oda általában mindenkit mutat a helyszínen pláne ha így fel is térképezi.Zorot kihagyta.Persze mutatta a tartózkodási helyüket a térképen de ennyi.Lehet ennek oka van vagy csak már nem tudta besűríteni? elvárásaim: Franky a sz*rt is kiveri abból a valamiből.A general nélkül is kéne mutatnia valamit. Robin: Amit már biztosan tudok, hogy a világon a 2 legstrapabíróbb dolog az Luffy papucsa és Usopp Usopp minden arcban sz*rrá van verve akár többször is Water 7ben majdnem bele is halt kb. meg most is de már megint jól van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4083 Dátum: 14 jún 18, 21:44:22 » |
|
Nekem nem tetszett egyáltalán ez a fejezet. Nem mutatott semmi ujjat a fejezet. Tényleg az egyetlen értékelhető jelenet a mangában Sabo megjelenése a lángoló vascsővel. Na az, jó jelenet volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4084 Dátum: 14 jún 19, 01:16:03 » |
|
Az a poén, hogy ha Sabo mondja h Luffy bátyja, a tengerészet simán bekajálhatja, hogy vér szerinti, mert A háború előttig, még azt sem tudták h Dragonnak van gyereke. Miért ne lehetne 2? Jó persze Garp tudja, h Sabo mint "span" volt velük még annó, de akkor is. A rész egy tökéletes felvezető a végkimenetelre. Alakul, hogy ki kivel fog harcolni. Zoro és Franky már megvannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby777
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4085 Dátum: 14 jún 25, 09:36:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4086 Dátum: 14 jún 25, 10:31:45 » |
|
Sabo jelenetei zseniálisak voltak, pedig féltem, hogy így már majd csak a gyümi erejével fog villogni még akkor is ha nem tudja rendesen használni de szerencsére nem így lett ezért kifogástalan volt. A többi se lett volna rossz de a felesleges jelenetek miatt az lett.Egyedül a beszélgetés Luffy és Robin között ért valamit a második felében Doffy meg leugrott eléjük? Érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4087 Dátum: 14 jún 25, 11:29:50 » |
|
Amikor Bobby segített nekik, hogy tud egy rövidebb utat (gyanús volt, hát de mondom oké, tök jó), akkor örültem, hogy na, ő is jó arc, segít meg minden... ...erre szinte egyből megutáltam, mert csak segített csapdába csalni szalmakalapost. Ehh... Na de legalább az is váratlan volt! Kíváncsi vagyok mi lesz így.. Lawnak szó szerint meg vannak kötve a kezei. Nem hinném, hogy itt fog eldőlni a harc. Vagy elkapja Luffyékat, vagy ez is egy báb, vagy valahol máshol folytatódik majd a harc valahogyan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4088 Dátum: 14 jún 25, 11:31:24 » |
|
Ne hogy az legyen hogy Dolfi egyezkedni akar, aztán Law még ráveszi Luffyt a békére...Odától még ez is kitelik, csak Luffytól nem. De végre kiderülhet Law múltja, bár az elveszett évszázad és a tenryuubito morzsáknak jobban örülnék.
Sabo meg jóarc, mint régen is volt ~~
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4089 Dátum: 14 jún 25, 17:14:21 » |
|
Ennek a rövidebb útnak én nagyon megörültem. Én animét hamarabb néztem mint mangát és minden arc fináléjában egy szenvedés volt ez a fel kell érnünk a legfelső szintre miután leestünk onnan dolog, ezt megtoldva az anime időhúzásával.Szóval örültem, hogy a szintek most kimaradnak.De nem jövőhéten meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4090 Dátum: 14 jún 25, 17:49:52 » |
|
Azért szerintem ez csak egy báb lesz. Doffi minek menne oda? Akkor nincs semmi értelme a kalitka effektusnak. Ráadásul ő monda, hogy nem becsüli le a szalmakalapos csapatot. A helyébe kifárasztanám Luffyékat és csak az után mutatkoznék meg.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4091 Dátum: 14 jún 26, 08:17:05 » |
|
Szerintem a barlangnak van valami köze ahhoz, hogy Doffy leugorjon érte. (A kifárasztás, és utána lerohanás csúnya dolog. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4092 Dátum: 14 jún 26, 11:49:39 » |
|
Nem, nem csúnya dolog. Egyszerűen taktika és kész. Mindenből előnyt kell kovácsolni ha győzni akarsz. Egyébként megint egy olyan rész amely igazából nem mutat semmit de legalább mutat valami irányt, hogy merre tartanak a dolgok. Ez a hét úgy érzem, hogy a mangakák pihentető hete volt. Egyik sem erőltette meg magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #4093 Dátum: 14 jún 26, 19:20:25 » |
|
Jó fejezet volt. Sabo ereje nagyon tetszik. Elég kemény, Vice Admiralokat eszik reggelire. Luffyék csapdába csalása lehet nem is olyan nagy átverés. Lefárasztani Luffy-t? Mivel? Sabo lefoglalta a tengerészetet. A legerősebb tisztje éppen Zoroval van elfoglalva. A többi tiszt meg nem sokat érne ellene szerintem. Az óriás Pica fejét is egy pillanat alatt leütötte. Nem mellesleg a többi tiszt sem érne sokat mivel az aréna harcosai lefoglalnák őket. Szerintem a csapdába csalás a legcélravezetőbb. Max annyit tudok elképzelni, hogy még kicsit beljebb csalja Luffyéket Doffy vagy ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sanyicsi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4094 Dátum: 14 júl 02, 22:58:31 » |
|
Looks like Oda isn't in the best of health as of late, OP will be on hiatus again next week... "MangaStream"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|