klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4095 Dátum: 14 júl 03, 02:47:22 » |
|
Az egészsége? Én úgy tudom, hogy elutazik Taiwanba. Amúgy, eszeveszettül örültem ezért az 5 db flashback képkockáért :'D Már régóta várok rá, szóval jó tudni, hogy közeledik. Engem vhogy nagyon felpörgetett. Meg Doffy utolsó képkockája nekem azt sugallja, hogy törődik vele. Valóban lenne vmi köteléke Lawal? Ez most olyasmi mint amikor megvédte Diamantet. Doffyin kiigazodni... Meg Luffy nagyon jól tűrte a vizet. Éppen hogy csak kinn van a feje búbja, de még Lawt is tarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4096 Dátum: 14 júl 03, 09:58:13 » |
|
nagyon jó volt az egész fejezet de különösképpen 2 dolgot találtam érdekesnek: Zoro 2 képkockáján nem úgy látni, hogy Pica nagy falat lenne neki vagy csak örül, hogy egy valamennyire erős emberrel harcolhat.Esetleg mind a 2 Következő arc-ban Oda remélem megmutatja, hogy mégis mekkora az ereje vagy legalább egy kicsit megizzad majd.Nem muszáj egy táp ellenfelet adni neki lehet neki sok gyengébbet is adni abból is legalább olyan jó harc jöhet össze, ha nem jobb. Dragon legerősebb embere admirális szint ez egyértelmű, de akkor milyen szinten van maga Dragon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4097 Dátum: 14 júl 03, 14:19:48 » |
|
Valószínű hogy dragon most a legerősebb ember, ha csak a családját nézem, mivel roger vérvonala meg fehérbajusz ugye nincs többé. Zoro szerintem csak nevet az ellenfelén, bár ez nem jellemző rá. Ilyen pika ellen nem hiszem hogy meg kéne izzadjon.
Vártam már én is a flashbacket, mekkora figura volt már Law gyereknek!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4098 Dátum: 14 júl 06, 19:47:16 » |
|
Szerintem Picán szószerint nevetne........ Ha Pica megszólal... Szerintem Dragon jobbkeze nem hinném, hogy admirális szintű. Mert annál nagyobb szintű.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 19:48:01 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4099 Dátum: 14 júl 07, 12:27:08 » |
|
Ha ismernétek Zorot, mindenkinek egyértelmű lenne, hogy azért mosolyog, mert élvezi a harcot, ellenfelére talált.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4100 Dátum: 14 júl 07, 13:43:44 » |
|
Ha ismernétek Zorot, mindenkinek egyértelmű lenne, hogy azért mosolyog, mert élvezi a harcot, ellenfelére talált.
Ezzel kezdtem Amúgy Sabo tuti nem erősebb az admirálisoknál.Egy szinten lehet velük de én tartom magam ahhoz, hogy egy hosszan elnyúló összecsapásban veszítene.Nem sokkal de veszítene.Úgy képzelném el mint az Akainu Aokiji harcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4101 Dátum: 14 júl 08, 15:41:41 » |
|
Gondolkodjunk, mi az erősebb. A gravitáció meg még talán valami más amit nem ismerünk, vagy a tűz, és Sabo karmai. Nos, feketeszakáll sötétséggel győzte le Acet. És a sötétség képességnek gravitáció is a része, tehát a Fujitora talán nyerne Sabo ellen. Bár Sabo karmai elég kemények, tehát én nálam a meccs egyenlő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 08, 15:42:51 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4102 Dátum: 14 júl 08, 17:22:40 » |
|
Kurohige azért tudta legyőzni Acet mert csak tűz ereje volt, mást nem igen használt. De mint ahogy láthattad a D blokkban, Sabo anélkül is remekül megállta a helyét. Amúgy ez a harc csak néhány képkockája tart és ennyiből elég nehéz megállapítani, hogy ki az erősebb. (Van egy satnya érzésem, hogy úgy sem fogjuk látni a végét, mert hirtelen majd mindenki elmegy a maga dolgára)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4103 Dátum: 14 júl 09, 10:04:13 » |
|
Az az idegesítő, hogy mostanában a harcokat darabokban látjuk, és Oda nem rendezi le őket egy részben, vagy két részben stb. Sőt, még csak képkockákat mutat. Lehet, hogy izgalmas, és szuper csata, epic karakterek vannak benne, erre egy-két képkocka?! Ahogy Doffynál... Lehet, hogy később fog Fujitora szerepelni nagyon, de azért egy picit idegesít. Titeket nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4104 Dátum: 14 júl 15, 14:35:04 » |
|
jó fejezet volt! de a gomu gomu no-t az angolok mióta fordítják gum gum-nak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4105 Dátum: 14 júl 15, 15:23:41 » |
|
Ha jól todum angolul a gum az a gumi, nem? A gomi gomu pedig az eredeti. Sztem ezt vmikor így, vmikor úgy fordítják. Új manga, ami a mostani keddről jött: http://www.mangareader.net/one-piece/753
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 15, 15:24:55 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #4106 Dátum: 14 júl 15, 16:49:11 » |
|
Itt nem a jelentése volt a lényeg, hanem az, hogy általában Gomunak hagyják. Amúgy, nem kell belinkelni azt amiről már elkezdtek beszélni Szegény Lawnak nagyon fog fájni a háta Egy picit már haladnak a dolgok A vége elég epicre sikerült, szóval az nagyon tetszett. Még több ilyen jeleneteket akarok A tontatták meg vhogy hidegen hagynak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 15, 16:53:51 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4107 Dátum: 14 júl 23, 10:42:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
asd
|
|
« Válasz #4108 Dátum: 14 júl 23, 10:57:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #4109 Dátum: 14 júl 23, 11:22:07 » |
|
Hát eddig még nem kommenteltem ide, de most muszáj. Azon gondolkodom, hogy most úgy komolyan, MILYEN ERŐSEK LETTEK EZEK? Luffy eddig meg sem izzadt, Zoro szintúgy. Sanjit láttuk, hogy egy erős aladmirális szintjén van. Zoro mindenesetre abban nem változott, hogy irgalmatlan badass. Kíváncsi vagyok, hogy meg fog-e egyáltalán izzadni ez ellen a tag ellen. A másik dolog, hogy Cavendishék hogyan fognak lemorzsolódni, mert abban nem kételkedem, hogy itt csak Luffy verheti szét Doffy seggét.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
|