24 nov 15, 02:34:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 253 254 [255] 256 257 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110204 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3810 Dátum: 14 ápr 03, 12:15:58 »

Azért azt tedd hozzá, hogy az Égi Sárkány cím semmit nem ad az erőhöz. Ezt már korábban láthattuk mikor Luffy szétkapta az egyiket. Doffynak az égadta világon semmi baja nincs. Köszöni és jól van. Úgyis kiderül a turpisság, hogy mi történt. Annyi biztos, hogy Dressrosán nem tudják megvetni többé a lábukat és van egy olyan érzésem, hogy a tengerészet is kergetni fogja. Nem lennék meglepve ha valamikor Kaido oldalán bukkanna fel az embereivel akiknek sikerül meglógniuk.

Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3811 Dátum: 14 ápr 03, 14:40:26 »

Ha már picsogás akkor szerintem lassan ideje lenne abbahagyni mindenkinek. Ez az Usopp téma már hetek óta tart, de magához az aktuális fejezethez sok hsz nem is kapcsolódik. Kicsit sok az OFF.

Az eheti fejezet nem volt annyira rossz. Bár annyira nem érdekelt a játékok visszaváltozása és ezt eléggé elhúzták.
Sabo szépen szétcsapta a ringet és Burgess is milyen meglepődött fejet vágott már. Nevet
Doffy tuti nem ennyi lesz, de ez a halál illene hozzá. Nagyon megérdemelné.

Én arra vagyok kíváncsi, hogy Doffy bukása után mi lesz. Nem vagyok benne biztos, hogy csak úgy visszaveszi a trónt a Riku család és boldogság, öröm, béke. Azért mégiscsak egy Schicibukai és egy Égi Sárkány egyszerre Doffy. Nem vagyok benne biztos, hogy a Kormány vagy a Tengerészet engedné egyáltalán kitudódni az ügyet. Lehet egy Buster Call-al vagy valami támadással Desrossa-t is eltörlik a föld színéről?  Gondolkozik

Usopp éppen aktuális téma, mivel az elmúlt két mangában reflektor fénybe került.
A forradalmárok jelen vannak ráadásul számtalan erős kalóz is a szigeten tartózkodik.  Itt nem menne olyan könnyen a dolog. Tíz altengernagy meg se kottyanna az itt jelenlévőknek. Viszont abban egyetértek veled, hogy a kormány nem hagyja, hagyhatja szónélkül a dolgokat bármi is legyen a vége. Viszont Dressrosa most a világkormány tagja vagy sem? Régen nem lépett be, de azóta mi lett vele azt nem tudom.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3812 Dátum: 14 ápr 03, 15:17:38 »

Hát azért nem mindegy melyik altengernagy...ha Garp megjelenik akkor azért páran betojnak, még ha már öreg is..Nevet
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Rain
Gennin
*

« Válasz #3813 Dátum: 14 ápr 03, 15:30:07 »

Garp lemondott. Elméletileg pedig nincsen admirális szintű al-admirális.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3814 Dátum: 14 ápr 03, 15:43:34 »

Az nincsen szerintem sem, de azért 10 altengernagy már eléggé meglepné az itt lévőket. Ilyen Onigumo vagy Momonga szintű emberkék főleg.

Én úgy gondolom, hogy látni fogunk még néhányat, most hogy hívtak erősítést a tengerészek.

Ill. itt van a CP0 is ők mindhárman legalább altengernagy szinten vannak, mivel erősebbek mint a CP9
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3815 Dátum: 14 ápr 03, 15:48:00 »

Garp lemondott?:o ez nekem kiesett, valaki egy manga oldalt ha dobna azt megköszönném.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Rain
Gennin
*

« Válasz #3816 Dátum: 14 ápr 03, 16:06:28 »

A Marineford arc után, Sengokuval együtt mondott le, ha érdekel, ott keresd.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3817 Dátum: 14 ápr 03, 20:01:15 »

Én pedig kétlem, hogy altengernagyok sok vizet zavarnának. Elég csak Luffyékra gondolni és a 10 altengernagyból máris kiszorul 3-4 fő. Akik most a ringben harcolnak szintén kikapcsolnak ennyit. Doffyék szintén kiemelik a maradékot és azokat akik most változtak vissza nem is említettük. Szóval, édeskevés még egy admirálissal együtt is. A többi "gyenge" pedig simán lehet erősebb mint a közkatonák, kisebb tisztek. Szóval úgy gondolom, hogy itt most nem ajánlatos a tengerészetnek belekötni a dolgokba. Néhány kivételes célpont persze támadható de nem mindenki.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 03, 20:06:17 írta rini67 » Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3818 Dátum: 14 ápr 03, 20:58:53 »

nem tudom, valahogy úgy veszem észre, hogy az op világában nincsenek túl nagy erőkülönbségek... (most vegyük ki az admirálisokat és a yonkoukat)

de luffy hány embert győzött le úgy, hogy teljesen egyoldalú volt a győzelme? még egy caesar is 4 kötetbe került, hogy elkapja... ha olyan durván erős lenne, akkor király akaratával kifektette volna, hiába zárkózott be a kis laborjába...

szerintem gondot okoznának az aladmirálisok.
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3819 Dátum: 14 ápr 03, 21:59:05 »

vaniliaspudinglover

Aladmirális mint pl Smoker, aki csúfosan kikapott Vergotól, attól a Vergotól akit Law egy mozdulattal legyőzött....

Luffy meg kb Law szintjén van, vagy még nála is erősebb, Zoro is szintén....

Szalmakalaposok körében Luffy és Zoro erősebb, Sanji meg kb Aladmirális szintjén lehet.... bár az is lehet h Franky, Brook és Chopper is elboldogulna még egy aladmirálissal, majd kiderül...
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 03, 22:02:16 írta jasek89 » Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #3820 Dátum: 14 ápr 04, 09:04:32 »

Ez csak az én véleményem, de én úgy gondolom, hogy erő alapján inkább kategóriák vannak, pl. a legfelső a Yonkouk, admirálisok, meg a többi legerősebb kalóz és tisztviselő (Marco, Doflamingo, Mihawk, Magellan, Dragon)
Mindenki mást gyorsan lerendeznek, egymással viszont kemény csatákat vívnának, úgy, hogy pl. Big Mom biztos erősebb mondjuk Mihawknál, mégis nehéz lenne legyőznie.

Ez alatt vannak a legerősebb aladmirálisok, Luffy, Law, Burgess és a többi nagyon erős, de nem TOP karakter.

Ha Luffy legyőzné Doflamingo, akkor kerülne az elsőbe, szvsz.
Naplózva

alig33
Chuunin
*

« Válasz #3821 Dátum: 14 ápr 04, 09:10:29 »

Nem rossz fejezet az biztos de szerintem igazán epic a következő lesz.

Az első fele arra szolgált hogy bemutassa milyen nagy probléma Sugar erejének elvesztése, nem volt túl badass meg el is lett húzva, de végülis ez megérdemelt pároldalt. Hirtelen nagyon is Luffyék oldalára dőlt a mérleg nyelve. Annyira sok ember változott vissza hogy Doffy csapata nem ér sokat, sztem inkább elmenekülnek egy nagyobb csata után.

Aki gondot okozhat a támadóknak az Pica aki otthagyta Zorót nyilván azért hogy megállítsa a lázadást. A gyümölcse révén egyedül is harcolhat a város több pontján egyszerre.

Kyros visszaváltozása jól sikerült, bár kizárt hogy a Fő Boss így haljon meg, akármilyen erős is legyen a gladiátor barátunk. Ja és Pica eltűnéséről annyit hogy lehet odament Doffyhoz, kőből csinált egy klónt és Kyros annak a fejét vágta le (Mekkora Naruto feeling xD). Nem mellesleg az se lehet véletlen hogy Law és Kyros egy szobába került hisz Law az egyetlen aki visszaadhatná a lábát.

A tetőpont ami a legjobban tetszett az Sabo... Mekkora badass ütést nyomott már a végén... Még Burgessnek is tátva maradt a szája. Ez nyilván egy nagyobb terv része ami gondolom a gyár ellen lett kitalálva (Szegény gyárnak nincs sok esélye a túlélésre xD).

Na de várjuk a kövi fejezetet. Végre eljött a nagyobb harcok ideje

Szerk.: Amit kihagytam. A másik elmélet Doffy túlélésére az Law akinek a levágás előtt bevillant az arca. Nem tudom mi okból de ő képes lenne úgy leválasztani Doffy fejét még Kyros vágása előtt hogy túlélhesse. Magán bosszú vagy csak felelősségre vonás vagy bármi okból.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 04, 09:19:58 írta alig33 » Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3822 Dátum: 14 ápr 04, 09:18:18 »

nem arra értettem az erőkülönbséget

csak olyan jó lenne egy olyan jelenetet látni a magnában egy olyan jelenetet, hogy luffy csak úgy kiüti az egyik ellenfelét és nem cécózik vele...

kb 3 képkockából állna a jelenet és az ellenfele a földön feküdne.

Naplózva
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3823 Dátum: 14 ápr 04, 10:15:23 »

alig33:

Szerintem tettek Law-ra Kairoseki bilincset, bár most így hirtelen nem emlékszek rá. Gondolkozik De egyébként a ez a Law-os ötleted jobban tetszik, mint a Pica féle kőklón.  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 04, 10:16:16 írta sasukeuchiha17 » Naplózva

iiHALA MADRID!!
Rain
Gennin
*

« Válasz #3824 Dátum: 14 ápr 04, 12:15:59 »

Amiket írtál, azok szerintem megállják a helyét. Nevet
bár kizárt hogy a Fő Boss így haljon meg
Lehet, hogy így halt meg. Mi van, ha nem Doffy a Fő Boss? Ha Luffy nagyon le akarta volna csapni még Namiék sem állítják meg, nemhogy Violet, meg Sol-san. Nevet

vaniliaspudinglover:
Nekem is mindig ez jár a fejemben..
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 04, 12:16:55 írta Rain » Naplózva
Oldalak: 1 ... 253 254 [255] 256 257 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins