24 nov 15, 05:44:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110651 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3000 Dátum: 13 szep 14, 18:17:21 »

Nekem is tetszik Rebecca, de olyan "furcsa" még, hisz nem sokat láthattuk.
Személy szerint abban reménykedek, hogy nem ő lesz az új csapattag... De ki tudja. Oda most felkínált több potenciális csapattagot is, és már szövetségest is szerzett a Happou tengerészet személyében.
Lehetséges tagok:
-Violet (Sanji megkérte, hogy tartson velük, vagy valami ilyesmi)
-Bellamy (Utóbbi időben szimpatizálni elkezdett Luffyval)
-Rebecca (Már kezdettől fogva nagy figyelmet szentelt rá a mester, és az is gyorsan kiderült, hogy nem csípi Doffyt. A mostani visszaemlékezés a múltjáról még inkább az ő csatlakozását erősíti meg)
-Barolomeo (Egy barom ikszdé Valami hatalmas arc, én biztos nevetnék rajta egyfolytában Nevet "Bekönnyeztem, basszus!"  Belegondolni abba, hogy a hajón lenne... szerintem mindig neki adná az összes kajáját ikszdé Chopperrel jól kijönne... ^^")
De nem árulom el, hogy kit látnék szívesen a hajón... pártatlan maradok, "basszus" Mosolyog

Igen... Szerintem is sokan eszméletlen(jó?) harcot fognak nézni... kicsit bepöccent Szalmakalapos-Senpai.
Várom már a következő számot, remélhetőleg Zoro kardjai már nem fognak tovább remegni egy jó harcért  Ördögi
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3001 Dátum: 13 szep 14, 20:11:28 »

Ha Bartolomeo a hajón lenne megkapnánk Sanji 2-t csak ő épp nem a lányokért rajongana. Nevet
Violet az én fejembe is megfordult.
Bellamy... hát... nem hiszem. Inkább akkor valamelyik töpe.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3002 Dátum: 13 szep 17, 12:21:46 »

Oda annyira sok szünetet tart idén, hogy már azon gondolkozom nem akar-e ennek az arcnak a zárására egy hosszabb mangát kiadni ami vagy 40-50 oldal. Gyanús ez a sok szünet...
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3003 Dátum: 13 szep 17, 15:25:22 »

Ha ezt a sok szünetet, ezzel indokolná, hogy ő egy arc-záró fejezetet 40-50 oldalasra csinál, akkor én rosszul leszek. Valljuk be hogy az nem sok. 3 fejezetnyi oldal fér el benne normálisan. Ki tudja, hogy még mennyi szünet lesz és az arc vége is messzi van még.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3004 Dátum: 13 szep 17, 16:23:21 »

Nem lehet már olyan messze az arc vége. Mindenki megindult már. Hátha Hieinek van igaza és 3 napos One Piece fesztivált tarthatunk a gépünk előtt annyi oldal lesz.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #3005 Dátum: 13 szep 17, 16:51:33 »

Azon tűnődöm, hogy vajon mi lesz az úticéljuk Wano ország után, hisz az lenne ha jól tudom a következő sziget Dressrosa utána, nem?
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3006 Dátum: 13 szep 17, 17:26:28 »

Hát ha Wano ország úgy jönne, mint a Gyojin sziget akkor az még messze van. ikszdé
Ha előbb oda mennek ahol Law legénysége van és még valami lesz Kaidoval akkor tényleg el fog húzódni az oda utazás.
Utána mondjuk én örülnék, ha a log szerint választanának következő szigetet.
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3007 Dátum: 13 szep 17, 18:50:03 »

Oda annyira sok szünetet tart idén, hogy már azon gondolkozom nem akar-e ennek az arcnak a zárására egy hosszabb mangát kiadni ami vagy 40-50 oldal. Gyanús ez a sok szünet...

Szerintem meg egyszerűen még mindig nem épült fel teljesen abból a júniusi műtétből vagy miből és szándékosan kérik Oda-t, hogy tartson szüneteket, nehogy összeessen vagy valami.

Nem tudom, miért gondolja mindenki, hogy pont most fog bárki is csatlakozni Luffy csapatába, amikor lehet, hogy csak a következő Arc-ban fog megtörténni.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3008 Dátum: 13 szep 17, 19:27:06 »

Igen, lehet hogy csak a következőben lesz, de attól még izgatottak vagyunk és úgy érezzük lassan, sok-sok év után, itt az ideje egy új tagnak. Ráadásul nagyon sok olyan karaktert felvonultatott most Oda, aki nagyon beleillene szalmakalapos brigádba.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #3009 Dátum: 13 szep 20, 21:38:11 »

Érdekes dolog jutott az eszembe miközben a régebbi fejezeteket olvasgattam. Rebeka valószínűleg nem fog csatlakozni a szalma kalaposokhoz. Ezt arra alapozom, hogy először Vivi volt az esélyes hogy csapattag legyen de hát ő Alabasta őrőkőse (alabasta tagja a világkormánynak, Wapol/dalton emlékei ), Drumsziget itt úgye "mr tanuki" csatlakozott de az a lényeg hogy drum is tagja a világkormánynak de hálásak a szalma kalaposoknak (wapol /dalton emlékei). Erősen gyanítom dresrosa is tagja a világkormánynak (chiperpol és doffy miatt ). Rebeka http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/718/9 és http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/721/20 ezek alátámasszák hogy Rebeka nem lesz a csapat tagja gyanítom az lesz mint vivinél....... gyanítom a világ kormány bukásának részben az lesz az oka hogy a tagállamok jelentős része nem fog a szalmakalaposok ellen tenni. Persze dragon apuka is tenni fog érte hogy megbukjon a világkormány de valahogy nem hinném hogy a munka oroszlán részét a lázadók (dragonnal együtt) végeznék majd.
Naplózva
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #3010 Dátum: 13 szep 21, 20:05:44 »

Szerintem Oda nem ismételné meg ugyanazt százszor. Vivinek nem volt "normális" múltja. Szerintem minden Mugiwara csapatnak van múltja, tehát.. Még nem húzom át Rebeccát a lehetős taglistán.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3011 Dátum: 13 szep 21, 20:51:22 »

Mindig vannak váratlan dolgok, de Vivi célja az volt, hogy megmentse a királyságát. Rebecca meg csak a pótpapáját akarja megmenteni. Ráadásul a hercegnő visszamegy uralkodni poént már tényleg lelőtték.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3012 Dátum: 13 szep 21, 21:34:22 »

Akkor a katona bábu fogg uralkodni Rebeccával. Lehet, hogy ö Rebecca apja vagy bátya. Rebecca nem elég erös a csapatba. Amugy melékesen honnan jön az, hogy lesz 1 új tag?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3013 Dátum: 13 szep 21, 22:53:21 »

Mivel már a manga első fejezetében elmondta Luffy, h kell neki egy jó hajó, és tíz tag, így gondolom innen jön Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3014 Dátum: 13 szep 21, 23:10:23 »

Én azért nem feltétlen várom, hogy új tagot vennének magukhoz. Tudom, hogy mondott ilyet de már olyan sok mindent mondtak, hogy nem kell készpénznek venni. Alapvetően van így is egy tiszteletbeli tagjuk Vivi személyében és vagy egy aki azonnal taggá válik ha megjelenik Jinbei személyében. Rá, szerintem amúgy is mindegyikük teljes jogú tagként tekintenek, még ha nincs is velük. Le is fogadnám, hogy csatlakozni fog hozzájuk idővel és pont olyankor amikor nagyon nagy szükségük lesz rá.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins