24 nov 15, 05:55:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110696 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Fr33man
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2970 Dátum: 13 szep 07, 19:36:58 »

Ezekkel a trükkökkel már nem sokágig lessz menő hisz elég ha csak az egyik ágyúgolyó kairoseki bevonatú vagy egy olyan puskagolyóval találják el akkor baj van, s a végtagja megnyújtása se lessz hosszúéletű akár csak egy Zoro karibelű kardfogatóval talákozi de Mihawk szintű vagy az őt megközelítő már komoly gondot okozna neki ha nincs a közelben Zoro.
Kár is ezt tovább ragozni, hosszú út áll még előtte mire kalózkirály lessz!
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2971 Dátum: 13 szep 07, 19:53:18 »

Én eddig is azt vártam, mikor szívja meg valaki egy kairoseki töltény/ágyúgolyó miatt. Ha nem a Tengerészettől látunk először, akkor tuti Usopp rukkol elő egy pár ilyennel.
Amúgy Luffyék, amolyan kalandor kalózok.
Zoronak drága lenne tartalék kardot találni. Egy átlagos kard pár vágást bír ki a kezében.
Hidd el, boldogulni fognak. Még közel sem láttunk mindent a 2 év edzés után.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2972 Dátum: 13 szep 07, 20:06:30 »

Egy hakival felerősített golyó is megtenné. Nevet
De igaz, viszont a megfigyelés haki ezekre is jó lehet. Gear2ben pedig Luffy nagyon gyors. Láthattuk amikor Amazon Lilyn harcolt a tesvérpárral és hiába tyudott az egyik megfigyelés hakit használni, Luffy túl gyors volt. A gear 2 és a megfigyelés haki együtt igen ütős lehet.

Hát nem tudom, hogy nagyon hosszú út áll e a kalázkirállyá válásáig. Szerintem ha nem birkőzik meg könnyen a Burgess félékkel, akkor valóban hósszú az út, de ha megy neki akkor viszont közeledik az a nap.Nevet

És igen Luffyra talán, pont a kardorgatók veszélyesek, de pont ezért van neki egy legénysége és abban pedig egy kardforgató, aki azokkal fog majd foglalkozni. Nevet
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2973 Dátum: 13 szep 07, 20:07:00 »

Kétlem, hogy valakinek felajánlanák a Shichibukai rangot a Mugiwara csapatból. Erre csak annyit mondanék, hogy Enies Lobby és Tenryuubito eset(Sabaody-szigetvilág), nem hiszem hogy a világkormány védelme alá venné azt a csapatot, ami hivatalosan is hadat üzent nekik...

A Démongyümölcsöket illetően pedig... Szerintem is kettő a max, hisz a képességvadászat azt is takarhatja, hogy a csapata többi tagjának is szerez kettőt. Elég nevetséges lenne, ha 5 képességgel is bírna egy-egy fő gonosz. Ha belegondolunk, hogy még miféle gyümölcsök létezhetnek, akkor egy rossz vicc az egész... Egy ember könnyedén elpusztítaná az összes tengerészt, ha úgy akarja.
Mondjátok el véleményetek egy ilyen képességekkel bíró karakterről:
Marco Főnix gyümölcse, Diamond Jozu Gyémánt gyümölcse, Shirohige Rengésgyümölcse és Kurohige Sötétséggyümölcse.
Látjátok, hogy nevetséges lenne?
-Rögtön gyógyul
-Képtelenség megsebezni(ha azt mondjátok, hogy nagyonerős Hakival meglehet, akkor ott a Főnixgyümi
-Nem hatnak rá az Ördöggyümölcs képességek
-Hihetetlen pusztítóerő  
Teljesen esélytelen lenne az ellene való harc, és ha még jól bánik az érzékelő hakival akkor lehetetlenség legyőzni(a Kairoseki miatt kell a megfigyelésszíne).
-Egyetlen dolog erősebb nála.... a TENGER.

Ha tévednék, és tényleg (ne adj Isten) 2-nél többet is magáénak mondhatnának a Kurohige kalózok, akkor Luffyék Igen *köhög* IGEN durva Haki használók lesznek... Addigra  a Király Akaratától már az Altengernagyok is feküdni fognak. Szóval ott már kicsit a DB-re emlékeztetne az erejük miatt.

Ami a tartalék kardokat illeti Zoronak, szerintem a következő megállóban(Wanoország) szerez magának egy Saijou Oowaza Mono-t (a Shodai Kitetsu-t tippelném meg, illene egy olyan Fenevadhoz, mint Zoro  Ördögi)
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/097/14 Itt megemlítik, hogy a Kitetsu-kat senki nem meri használni Nevet ez pluszpont a kardnak ikszdé

Szerk:
Azt se felejtsd el, hogy Ace se volt gyenge, de mégis Kurohige kezei közt végezte, mostanra már biztos hozzászokott az új lopott erejéhez is és a hakit is képes már használni(illő lenne). Szóval... Shirohige pedig... vele csak Rogert merem egy lapon említeni (talán még Dragon is elférne, de nem sokat láttunk tőle)
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 20:25:17 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2974 Dátum: 13 szep 07, 20:15:15 »

Addig a bizonyos Marinfordban történt eseményig olyanról sem tudtak, hogy valaki 2 gyümölcsöt képes használni. Lehet tud többet, de én örülnék, ha 2 lenne a max.
Amúgy kétlem, hogy Marco és Jozu gyümölcsét képesek lennének megszerezni. Még Ace és Shirohige (plusz akik odavesztek a háborúban) nélkül is az egyik legerősebb kalózcsapat a világon. Már, ha nem oszlottak fel, amit erősen kétlek.
Naplózva

- Karinthy Frigyes
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2975 Dátum: 13 szep 07, 21:14:15 »

Kurohige nem csak magának tud adni extra gyümölcsöt? Ezt nem is tudtam. Akkor igen csak veszélyesek lehetnek a többiek. Amúgy ez megmagyarázná azt is, hogy miért bízik meg ennyire Bugessben, mert sok erős kalóz van itt, akik Burgesst kiüthetnék, de ha ő is rendelkezik 2 gyümölccsel, akkor már más...

Tashigi említette még, hogy '' miféle edzéseken estetek keresztül?... '' mikor Zoro haki nélkül tette harcképtelenné még Mone-t. Szóval igen...ki tudja milyen edzéseken mentek keresztül...
Én sem hiszem, hogy Zoro pl végig azzal az óriás majommal harcolt, vagy sanji 2 éven keresztül menekült. Szerintem amit luffy-tól láttunk eddig, azt Rayleigh is ismeri, tehát még biztos rejteget valamit Luffy ( mint pl enies lobby-s gear 2 + 3 eset ) amit az utolsó fél évben tanult meg.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2976 Dátum: 13 szep 07, 21:33:53 »

Azt írtad nem csak egy lehet hanem 4-5. TÖk mindegy benne a lehet vagy nem, luffyt akkor sem találná el semmi kővé változtatás. Én emlékszem a régi skypiára, amikor a kövér senkiházi pap tudta előre a kis szintű érzékelés hakival hogy luffy keze emgnyúl. Akkor luffy ne jönne rá erre, aki kicsit komolyabban üzi már ezt az ipart?

A két éves edzést sokkal jobban növelte meg az erejüket mint azt sokan gondolnák eddig, majd lesznek itt még szájtátások azt hiszem.

Lehet hogy kitudja nyerni a gyümölcsöket fekete szakáll, de nyilván összefüggésben van a sajátjával meg a sok "hps" szívós D-s testével hogy ő kibírt 2t. Hosszútávon (Új világ) már nem is ez számít hanem a haki, lásd Garp, Rayleigh.

AMúgy zoro azzal a majommal nem is harcolt hivatalaosan, hanem midnen majmot legyőzött mire segítséget kért. Jobb is szeritnem hogy nem volt a mangában.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2977 Dátum: 13 szep 08, 07:48:32 »

Ha jobban megnézzük, akkor feketeszaki gyümije mindent eltüntet. Ez által Fehébajszi gyümijét is elszívta. A másik meg ay, hogy Dragon gyümölcs az idôjárás gyümölcs. Luffyt megmentette az álványon a villámmal, oszt majd smokertöl. A viharrar.     Mobillal írtam...
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2978 Dátum: 13 szep 08, 08:18:22 »

Ne kezeld tényként azt, amiről semmit sem tudunk! Oda még sosem tisztázta sehol sem, hogy ott és akkor mi is történt pontosan. Valamint Dragonról sem tudunk semmi konkrétat. Köszönöm!
Naplózva

Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2979 Dátum: 13 szep 08, 08:20:26 »

Honnan tudod biztosra, hogy Dragonnak olyan gyümölcse van? (Lehet, hogy tényleg az, de nem kéne így kijelenteni semmit, ami koránt sem biztos).
Emlékezz csak vissza, Arabastán volt az a por amivel esőt tudtak csinálni. Nem kizárt, hogy van a felkelőknek is hasonló anyaguk, csak egy sokkal erősebb a hatása.
Naplózva

- Karinthy Frigyes
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2980 Dátum: 13 szep 08, 09:16:06 »

Emberek megint annyit kérek ne beszéljün hülyeségeket. A logiát nem lehet megérinteni Hakival, mert megéget? Marhaság! Tisztán láttuk, hogy egy mezei kardal Shanks megállította Akainu támadását. A haki semlegesíti a démongyümölcs hatását ezáltal sebezhetővé téve azt. Illetve bocsánat feltehetőleg nem semlegesíti egyszerűen figyelmen kívül hagyja azt. Mivel Akainunak megmaradt a láva képessége miután találkozik Shanks kardjával és Marco meg Kizaru sem vesztette el a Főnix és csillám formát az összecsapásuknál pedig mindegyik betalált a fegyverzet színével. Szóval a képessége megmarad, de a haki használóra az nincs hatással és ezáltal képes megsebezni az anyagtalan testet is.
Szóval, ha Akainu találkozik Luffy öklével akkor valszeg összefogja sz*rni magát. Ha nem lesz erősebb hakija Luffynál. Nyugodtan kijelentem, hogy a logia képesség innentől egyáltalán nem lesz olyan inba mint eddig ellenben a jó fajta parameciák ütnek majd mindent. Luffy képessége meg harmad rangú Kurohigéhez képest? Nos a rengés gyümölcs szép dolog. Viszont a rezgésnek van egy nagy ellensége egy anyag ami képes elnyelni a rezgés ez pedig a gumi. A sötétség gyümi önmagában semmit nem ér nem védi meg Kurohigét, mert hiába fogja meg Luffy támadását vagy szívja magához Luffyt, ha bevonja magát Hakival valszeg nem lesz rá hatással. Ergo Luffynak minden a kezében van ahhoz, hogy felvegye vele a harcot. Akár már most is.
Túl sokat képzeltek Kurohigéről aki buta mint a föld és csak a képességekben hisz. Az embere is agyhalott szerintem Usopp legyőzi majd azt a buta pankrátort.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 08, 09:17:44 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
OnePieceComment
Gennin
*

« Válasz #2981 Dátum: 13 szep 08, 12:10:46 »

Akkor vegyük úgy, hogy ez egy feltételezés, aminek van bizonyítéka. Ennyi erővel a szél gyümölcs sem lehet biztos.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 08, 12:11:35 írta OnePieceComment » Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2982 Dátum: 13 szep 10, 11:38:21 »

Kinn van az új rész:
http://www.mangareader.net/one-piece/721/3

Kis múltidézés, pár kérdés megválaszolása. És jövőhéten megint szünet ha jól értem, ejj...
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2983 Dátum: 13 szep 10, 11:40:52 »

Hát nem nagyon voltam kiváncsi Rebecca storyjára így nekem nem jött be ez a rész pár érdekes infó kivételéve. Most akkor a MR. soldier az apja? A végén nem tetszett az üzenet egy kis szünet? 44. héten jön vissza a manga a folytatással? Jól értettem? Most van a 37. hét akkor jó "kis" szünet lesz ez nem mintha nem lett volna elég szünet ezelőtt... kicsit felidegesített a rész is meg a végén lévő üzenet is.. GRRRR

Szerk.: Nagyapja volt a király most olvastam újra. Félre értettem egy kicsit...
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 11:49:55 írta chaoslord3 » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2984 Dátum: 13 szep 10, 11:52:44 »

Nekem tetszett. Főként a vége. Már látom is szemeim előtt animében. Végigfogom sírni az egészet.
Nekem szimpatikus Rebecca. Remélem hosszútávú karakter lesz belőle.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins