Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2985 Dátum: 13 szep 10, 11:53:44 » |
|
Szerintem talán az egyik legszomorúbb flashback volt. Meg kíváncsi is voltam Rebbeca történetére. Egyébként a nagyapja volt a király, aki szerintem Barto csoportjában vesztett a hosszú lábú ellen. Meg egyre jobban kezdem megutálni Doffit és nem csak Doffit hanem Dinamonot is. Ez egy jó ok lesz Luffynak, hogy szétverje. De biztos vagyok benne, hogy Rebbecával fog történni valami...amitől Luffy még mérgesebb lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 12:40:37 írta Beeng »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2986 Dátum: 13 szep 10, 13:51:51 » |
|
Imádkoztam a fejezet elején, hogy nehogy flashback dömpinget kapjunk. Ezek szerint rosszul raktam össze a tenyereimet... Ez a Rebecca nagggggyon nem érdekel. Mégis nagy bennem a félelem, hogy hozzákerül a lánggyümölcs, és ezáltal új tag lesz. Ez a HÉT hetes kimaradás meg ugye csak vicc??????
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2987 Dátum: 13 szep 10, 14:10:20 » |
|
Nekem az jött le, hogy megint 1 hét szünet lesz. Amúgy nekem is az az érzésem, hogy megismertük az új tagot a lánggyümölcsel:(. Nincs bajom Rebeccaval, de nem szimpatikus állandóan sír, irritál. Olyan mint Vivi. Viszont van egy olyan érzésem, hogy Luffy ideges lett és akik megakarják ölni Rebeccát a király akaratának áldozatai lesznek. Nem lepődnék meg, ha Cavendis is csak nagy nehezen maradna talpon és mindenki mást kifektetne Luffy.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2988 Dátum: 13 szep 10, 16:02:50 » |
|
Hosszú hetek óta egy fejezet ami igazán tetszett Na végre. Bár Bartolomeo is nagyon nagy poén volt és ráadásul az egyik kedvenc arcomra utalt vissza. Az egy hetes szünet meg tényleg van akit még meglep? És még a Bleachet anyázták nyáron...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2989 Dátum: 13 szep 10, 16:17:52 » |
|
Sziasztok! A régebbi kötetekből mikorra várható friss? (Bocsi, ha már a közelmúltban feltették a kérdést.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2990 Dátum: 13 szep 10, 19:06:49 » |
|
Szerintem is egy kicsit érzelmes volt az eheti fejezet, de nem is baj, mert legalább ( vagyis remélem ) letudtuk Rebecca múltját. Valamilyen szinten sajnálom is meg nem is, mert azért neki szerencséjére ott volt Mr. soldier. A D-blokkot szerintem vagy luffy miatt fújják le ( közbeavatkozás...) vagy befejezik Cavendish győzelmével, aki DIREKT fogja kiütni Rebeccát, hogy luffy figyelme rá is terelődjön. Szerintem az utóbbit nem fogja szegény bitch túlélni. Doflamingo vajon hány éves már? 35?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2991 Dátum: 13 szep 10, 19:38:25 » |
|
Nekem a flashback-kel nem volt bajom. A One Piece-es visszaemlékezések nekem mindig is bejöttek. Oda mindig jól kifejezi az érzelmeket bennük. Lehet, hogy ezért sokan megköveznek, de remélem a következő fejezetbe visszatérünk Robinékhoz és elkezdik mesélni Dressrosa történetét. Engem már nagyon érdekel, főleg, hogy Doflamingo múltjából is akartam látni. Az újabb szünet nem lep meg, de annál jobban idegesít. Egyre nehezebb nekem kivárni ezeket a szüneteket.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2992 Dátum: 13 szep 10, 19:51:03 » |
|
Hosszabb flashback-et én sem akartam, de ez a kis rövid fejezet pont jó volt. Én is úgy vélem, hogy Ricky a gladiátor Rebecca apja, bár érdekes, hogy akkor miért nem ő vigyázott Rebeccára. Nekem nem úgy tűnt mintha őt is fogva tartanák. Ja és Doflamingo 41 éves. Amúgy szerintem a küzdelmek végén a Donquixote család pofátlanul egyszerre fognak Luffy-ra támadni és majd Chinjao, Bartolomeo meg Rebecca fognak neki segíteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 19:53:44 írta mohric »
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2993 Dátum: 13 szep 13, 21:34:30 » |
|
Nos, nem igazán örülök a röbid FlashBacknak, mivel Namié több fejezetes, ez meg csak... Minél hosszabb, annál szomorúbb. Ez a véleményem erről. Én igazából valami szomorúbb múltra számítottam volna. Nos, úgy látszik, hogy nem arra számítottunk. Na de mindegy, Zoroé ennél rövidebb is volt, tehát mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2994 Dátum: 13 szep 14, 13:40:19 » |
|
Imádkoztam a fejezet elején, hogy nehogy flashback dömpinget kapjunk. Ezek szerint rosszul raktam össze a tenyereimet... Ez a Rebecca nagggggyon nem érdekel. Mégis nagy bennem a félelem, hogy hozzákerül a lánggyümölcs, és ezáltal új tag lesz. Ez a HÉT hetes kimaradás meg ugye csak vicc?????? Nem tudom mi a bajod ezzel a fejezettel. Nekem kifejezetten tetszett, még ha amolyan jól meg alapozott és már előre lerágott csontszerű flashback lenne. Szerintem jó volt benne az átvezetés, a vége nagyon király volt (főleg Luffy feje ). És kezdhetsz félni, mert egyre jobban beigazolódik, amit gondoltam, h Ő lesz az új tag, meg a lánggyümölcs erejét is lehet megkapja, de ez még odébb van. Hiei: Nekem szimpatikus ez a Rebecca csaj, még ha a múltja ilyen szomorú és amiatt sírhat ennyit, mert eléggé fájdalmas volt. Őszintén, én már egy új csajt várnék a bagázsba
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2995 Dátum: 13 szep 14, 13:49:45 » |
|
Egy a baj Rebeccával. Hogy normális. Minden Mugiwara csapattagnak van egy kis debil beütése. Rebecca ezzel ellentétben egy szürke kis egér. Totál nem illik a csapatba.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2996 Dátum: 13 szep 14, 13:51:44 » |
|
Nem ö lesz az új tag. Ö Vivi 2. Mikor Luffy lezuza homi flamot kel valaki aki vezeti az országot. Ki erre a leg alkalmasab mint a volt király lánya. Ui : bocs a helyesirásért mobilal nyomom szokatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2997 Dátum: 13 szep 14, 15:01:33 » |
|
Na és Robinnak mi a beütése, heee?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2998 Dátum: 13 szep 14, 15:18:54 » |
|
Robin negativ nő. Bárki eltünik mindig a legroszabra gondol ( ki ís mondja amit gondol Usopp be ís szokot emiat reszelni ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
OnePieceComment
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2999 Dátum: 13 szep 14, 16:18:01 » |
|
Nos Rebeccát még nem ismerjük annyira, bízzunk Odában, Robinon se láttuk először a negatívitását. Egyelőre türelem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|