24 nov 14, 18:37:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 156 157 [158] 159 160 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109780 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2355 Dátum: 13 ápr 18, 16:26:31 »

Ez egy remek felvezető volt. Mosolyog
Jó volt látni ki melyik blokkba került. A B-blokk-ból bartolomeo-t jósolom győztesnek, mivel nem ismerjük és bellamy-t igen. Ez nem jelent semmi, de nem lenne értelme bartolomeo behozatala, ha ki is ütik egyből. smirksweat Legfeljebb megnézhetünk egy jó harcot bellamy-tól is és kész. C-blokk-ból én Luffy-t jósolom meg győztesnek. Ha használná a képességét akkor 30 mp maximum. Ha nem akkor nehéz lehet a dolga neki, de arra van neki a haki, mert az szabályos. Mosolyog
D-blokk-ból kicsit fura elképzeléseim vannak. Én azt látom, hogy Cavendish jön ki győztesen, de rebecca ellen és ők maradnak a végén a blokkba. Ezek után akármi is lesz, az tuti hogy nem kispályás harcok.

Jesus burgess vérdiját mennyire saccoljátok? Nem erőmérésnek, hanem csak úgy. Én ilyen 450-500-ra saccolom. Gondolkozik
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2356 Dátum: 13 ápr 18, 17:34:40 »

..nem lenne értelme bartolomeo behozatala, ha ki is ütik egyből. smirksweat

Köhöm. Az előző fejezetben behozott Maynard is elég kemény fazonnak lett beállítva (még a fejezet címét is megkapta), mégis ki lett ütve az utsó oldalon. Szóval ez a lehető legrosszabb érv volt. Pojén De persze, ettől függetlenül egyetértek veled.^^

Burgessnek 500? Ugyan már. Ace volt a legmagasabb vérdíjú fazon az 550 milliójával. Burgess meg "csak" egy csicskás Kurohige oldalán. Jóóóval alacsonyabban van az a vérdíj. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #2357 Dátum: 13 ápr 18, 18:02:58 »

Burgesst így képesség és erő ismeret nélkül 400-450 millióra de csak mert feketeszakál legénységének a tagja. Ha az erejére kellene tippelnem akkor 300 millió körülire taksálom.
Szerintem bellamy fog győzni a blokkjában. A d blokkban Rebeka győzne de Cavendis valami piszkos trükköt fog használni.
Miután meglettek a blokk győztesek csoportos bunyó lesz dofy családjával, majd aki végül talponmarad megküzdhet mr. dynamittal. A győztes elvileg megkapná a láng gyümit, de doffynak nem tetszik éppen cselekedni akarna de befut a tengerészet.
Ui: a gyümi vagy elpusztul vagy a szalmakalaposok fogják megszerezni.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2358 Dátum: 13 ápr 18, 18:38:36 »

Elég irreális elképzeléseitek vannak Burgess vérdíját illetően. Szerintem 200-250 milla közé helyezném maximum ennél jelenleg többet nem érdemel... még hogy 500?

Krulszeme: Bellamyban nem vagyok biztos hogy győzne szerintem Baltromeo fogy győzni. A D blocknál igazad lesz  én is erre tippelek, hogy Cavendish bevett minden piszkos trükköt és úgy fog nyerni...
Ahogy én gondolom Luffy csoportjában lesz: hódító haki-->talpon marad pár ember-->azokat meg szépen meghessegeti és kész is megnyerte a C blockot! Nevet (bár Luffy ismerve a nehezebb utat választja és elugra-bugrál míg a többiek megritkítják egymást) De kitudja 2-3 rész múlva reméljük meg tudjuk Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2359 Dátum: 13 ápr 18, 19:52:03 »

Szeretem is túlzás az 500 milliór vérdíj Burgessnek. Vérdíjat nem csak az alapján osztogatnak, hogy ki mennyire erős, hanem mennyire balhés dolgokat művelt le. Pl, anno Sabaody-n is elmondták, hogy Kid-nak azért van nagyobb vérdíja, mert ő ártatlanokat is bántott, nem azért mert erősebb, mint Luffy.
Ha meg Kurohige csapatával csinál valami balhét, akkor a vérdíja nem neki, hanem Kurohigének fog emelkedni.
Én max 200 milliót adnék neki.

Amúgy én annyira nem voltam hasra esve a fejezettől.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2360 Dátum: 13 ápr 18, 19:56:51 »

Nos, abból kiindulva, hogy feketeszakállnak 0 beli volt a vérdíja amikor shichibukai lett, nem hinném hogy Burge túl nagy vérdíjjal büszkélkedhet.  Attól, hogy Marinford-ban harcolt attól mondjuk lehet 150 millió max. Azóta, hogy mit csinált, azt meg nem tudjuk. Ha vki erejéről beszéltek, akkor meg inkább CP9 mércét, vagy vmi mást használjatok, mert a vérdíj semmit nem jelent.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2361 Dátum: 13 ápr 18, 21:30:32 »

Cím / rank vagy Kinek hogy tetszik...na ez alapján is lehet vérdijat adni. Kurohige mivel yonkou, ezért sokan félhetnek tőle. Egy yonkou titulussal nem dobálóznak csak úgy. Burgess a yonkou kurohige kalózok 1. Tisztje ( ha jól értelmeztem ). Biztos kap kis összeget. Sokat mondhattam de oka is lenne miért annyi. Mindegy. Legyen 250.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 19, 06:03:32 írta Szabika » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2362 Dátum: 13 ápr 19, 13:42:45 »

Burges nem elsőtiszt, hanem az első flotta parancsnoka, legalábbis én így értelmeztem. Viszont számomra ebből az derült ki, hogy a Kurohige kalózok létszáma igencsak felszökött, ha már flottákra kell osztani. Bár gondolom, hogy a yonkou névvel járó nagyobb terület miatt is szükséges szétszórni a csapatokat, hogy minden területen legyen valaki, aki védeni tudja.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2363 Dátum: 13 ápr 19, 19:05:50 »

Szerintem pedig bőven lehet több a vérdíja mint 250. Ace-é azért tűnik soknak/de számomra inkább kevésnek, mert a többi nagyobb kutyáét nem tudtuk, ennyi.
Pl marcoé simán lehet ennek a duplája (1100), fehérbajuszé meg lehetett akár a tízszerese is fénykorában.

Luffy haki nélkül úgy, hogy 0 eséllyel indult bármilyen erősebb logia ellen (pl admirálisok) kapott 400at, akkor így ha fél isten szintre emelete magát hakival (mind a hárommal ez fontos), verdeshetné az ezret.

Beeng, szerintem több szupernova is erősebb mint kid, 2 minimum: Law és Zoro.
Nyilván ő csak az új világig vigéckedett, de itt már oda kellett figyelnie, kiket feszít keresztre. A 470 alig több mint a két éves 400, nem tartom sokra.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 19, 20:48:49 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2364 Dátum: 13 ápr 19, 20:41:10 »

Luffy után szerintem Kid a legerősebb szupernóva és úgy, hogy elég sok balhéba benne volt meg szabadon növelhette a vérdíját 2 évig 470 milla. Megfelelő hasonlítási alap Pekoms aki egy Yonko fő beosztottja és neki van 330 millió...Szóval én a vérdíját 350 és 200 közé sorolnám.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2365 Dátum: 13 ápr 19, 22:11:20 »

Azért Pekoms inkább az alacsonyabb főbeoszottak közé tartozik. Apo képessége Hakival szerintem ütős lenne. Hawkins, ha jól forgatja azt a kardot akkor az ő képessége is erős. Ezek ellenére szerintem a legerősebb közülük Law.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2366 Dátum: 13 ápr 20, 09:37:10 »

Egyetértek Hiei-el. Szerintem azonban Law legerősebb mint a főhősünk. Luffyt is felszabdalnál az Ope-ope (operációs) gyümijével pillanatok alatt. Vergot is felhasogatta pedig teljes testes hakit használt és az már nem kis teljesítmény. Tudni illik Vergo nem volt gyenge mivel teljes testén tudta használ hakit ez a legnehezebb a fegyverzet hakiban (mert csak karra és vagy lábra koncentrálni az a könnyebb). Apoo-nak tényleg ütős lenne hakival a képessége "Scratch!" Nevet Amúgy majd Dressrosa után 500 fölött lesz a mi Luffyink és a csapaté is fog nőni remélem és össz vérdíj majd eléri a 1,000,000,000 Belit Nevet
Másrészt ezek a vérdíjak nem mérvadóak ez csak a Tengerészet és a Világkormánynak irányadó, hogy mennyire veszélyes rájuk nézve...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 09:52:59 írta chaoslord3 » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2367 Dátum: 13 ápr 20, 12:37:31 »

Továbbra is azt mondom, hogy az ilyen 500 milliós és hasonló vérdíjaknak csak akkor van értelme, ha bemutatnak nekünk olyan fejvadászt, aki le is tudja vadászni az ilyen kaliberű embereket. A vérdíj önmagában erőt nem hordoz, csak a fenyegetés mértékét. Ha viszont nem látunk ilyen embert aki le tudná vadászni őket, akkor nincs értelme a vérdíjaknak.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2368 Dátum: 13 ápr 20, 15:04:04 »

Nem elég,hogy Kurohige levadászta az 550 millás Ace-t? Nevet Más kérdés, hogy megkapta-e az érte járó fejpénzt, vagy "csak" a shichibukai rangot, amit szeretett is volna. Az sem lehetetlen, hogy a yonkou-k akár közvetítők útján fognak el kalózokat, akiket átadnak a tengerészetnek. Az értük járó fejpénz miatt azt se tartom kizártnak, hogy amikor a pénzt kellene átadni, a tengerészet inkább megölné az adott fejvadászt, hiszen egy ilyen erős és szabadon ténykedő ember bizony potenciális veszélyforrás az "igazságra" nézve. Erre is láthattunk egy példaszerűséget, szintén Kurohige, aki a tengerészetnek átadta volna Bonney-t, cserébe egy csatahajót kért volna (nyilván a tengerészet még így is jobban járt volna, mint kicsengetni 140 millát). Kurohige meg is kapta a csatahajót, csak éppen Akainuval a fedélzeten.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2369 Dátum: 13 ápr 20, 15:34:09 »

Igen, azt tudjuk már, hogy a vérdíj nem erőt határoz, de azt se kell elfelejteni, hogy milyen ember is rendelkezik azzal. Ki tudja doflamingo 340,000,000 milliós vérdíja mikor lett neki adva ( kb 5-10 év körül tippelek vagy nem tudom ) és mostanra már ilyen vérdíjjal is súrolja az admirális szintet. Kuma 296,000,000 milliója is nevetséges. A csapatnak valami olyat kell elkövessen, ami miatt tényleg megemelkedik nekik. Nem emlékszem hol lett megemlítve az, hogy 400 felett már lassan növekszik ( linket ha lehet ). Trafalgar 100 kalóz szívét adta a tengerészetnek és csak 440,000,000 beli a vérdíja. Kid vajon mit követett el ami trafalgar-énál is nagyobb? Nevet
Ez az arc egy nagyon jó lehetőség a csapatnak, hogy megugorjon.
Luffy ( lehetősége neki az arénában való teljesitmény + doflamingo legyőzése hozhat + milliókat. Szinte biztos vagyok benne, hogy az admirális fujitora-val is meg fog küzdeni, ugyanis nekik volt már egy párbeszédük és a '' jobb a te és az én érdekemben '' való kijelentés is erre utalhat. Nem hiszem, hogy letudná győzni, de megismernénk az erejét, miszerint miért ilyen bátor és szállna szembe mind a 3 yonko-val és még a '' 4. ''-el is. A bátyja régi vérdiját megkaphatná: 550m ).
Zoro és sanji 250-300-at simán megérdemelne már és sanji egy normális arcot persze. ikszdé
Chopper-ét emeljék 50m-re franky-ét meg 140-150m-re és ez elég is. Chopper-nek jól állna. Nevet Franky lézer technológiája, ami teljesen olyan mint vegapunk-é. Magasabb vérdíj is járhatna neki szerintem, hisz ennyi erővel ő is gyárthat pacifistákat ami azért veszélyes fegyver lenne egy kalóznál.

A 11 szupernova közül szerintem is law a legerősebb, de luffy-t nem tudná legyőzni, azzal a kitartással ami neki van, egyébként gear2 és cső. A hakija erősebb is mint vergo-é luffy-nak ( szerintem...).

Naplózva
Oldalak: 1 ... 156 157 [158] 159 160 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins