samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2385 Dátum: 13 ápr 21, 22:01:28 » |
|
Ha már mások leírták, akkor én is leírom a saját véleményem a csoportok végkimeneteléről. Tehát: A 'B' csoport számomra a legérdekesebb lesz. Mivel két olyan egyén is benne van abban a csoportban, akikre érdemes odafigyelni, még talán Luffy-nak is. Habár Bellamy és Bartolomeo nem sok vérdíjjal jelentkeznek, de ez sose jelentett semmit, nem volt meghatározó a One Piece-ben, csak körülbelüli értéket adott. Sanjinak és Zorónak nevetséges a vérdíja az erejükhöz képest. Na mindegy, szóval én a 'B' csoportban Bellamy vs. Bartolomeo harcot jósolok a végén A 'C' csoportban egyértelmű, hogy Luffy győzelmét jóslom, nincs senki olyan "eget rengető" alak, aki jelentős fenyegetést jelentene Luffy számára. Még Bellamy vagy Bartolomeo se került be ugyanoda, ahova ő... Pedig megnéztem volna egy végső harcot a 'C' csoportban Luffy vs. Bellamy vagy Luffy vs. Bartolomeo közt A 'D' csoportban a Cavington srácot én is utáltam így első benyomásra, mert eléggé nyálas, bár vicces volt látni, amikor kiakadt, ha nem figyeltek rá miközben magyarázott Viszont szerintem Ő fog maradni, meg Rebecca, szóval a kettejük döntőjét fogjuk nézni a végén szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2386 Dátum: 13 ápr 23, 12:10:21 » |
|
707: NA úgy tűnik, eddig tartott az álca Az öreg sem lehet gyenge, ha Garp-al harcolászott régen. Van néhány érdekes arc ebben a csoportban is. Bár a két terroristát nem tudom komolyan venni. Baltromeo meg nagyon nagy arc Amire még kíváncsi vagyok az a gyojin emberke, hogy mi köze van Jinbei-hez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2387 Dátum: 13 ápr 23, 13:00:03 » |
|
Érdekes dolgok történtek ebben a 707-es fejezetben. Gyojin csávó elég erősnek néz ki elég érdekes lesz ezek a harcok Hát az öreg jó kis belépőt tartott rögtön felfedte Luffy kilétét Amúgy az öreg elég keménynek néz ki ha már Grap papával is harcolt... esetleg haki használó? mert akkor elég érdekes kis meccs elé fog nézni a mi kis Luffy-k. Cavendish-nek majd leesett az álla... Kíváncsi vagyok megakarja e majd támadni Luffy-t vagy visszafogja magát mert akkor kizárhatják ha harcot kezdeményez... Nem tudom hogy most már felesleges lesz-e az álca vagy addig húzza amíg lehet, bár Luffy-t ismerve ő nem tököl ilyeneken leveszi az álcáját oszt szétszed mindenkit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 13:11:57 írta chaoslord3 »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2388 Dátum: 13 ápr 23, 13:59:18 » |
|
Tiszta Marineford. Tök idegen arcok gyepálják egymást. Ez nekem személy szerint nagyon tetszik. Na vajon ki győz ebben a blokkban? Az arabok és őfősége nem, ez nyilvánvaló. A halember valahogy túl semlegesnek tűnik, nem hiszem, hogy sokat tudna adni a győzelmével a történetnek. Bellamy szerinten amolyan érdekes fordulatként került képbe, ő sem hiszem, hogy sokáig húzza. Maradt az emberevő és a spártai szamuráj. Utóbbi marad talpon a végén szerintem, bár az előbbi eddig szimpatikusabb. Ja, kifelejtettem a hosszilábút, na ő sem fog győzni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 14:28:13 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2389 Dátum: 13 ápr 23, 17:54:10 » |
|
gyet értek veled a top 2 terén. Az a gladiátor, talán a szobor maga, vagy esetleg az ő tanítványa/fia. Ez a díszpinty cawendish eddig merészkedett, most jött a el az a pont hogy lemond a versenyről és elkullog. Megnyeri az a gladiátor csaj és rájön a döntőben hogy ez az ő apja. (aki a b-ben szerepel). A kannibál nem a díjra hajt szerintem, átengedi a győzelmet. (ő csak egy nagy buliban akart bekerülni). Az öregnek epdig nincs esélye luffy ellen, rossz csoportba került
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2390 Dátum: 13 ápr 23, 19:59:48 » |
|
Szerintem a héten a legrosszabb fejezetet torony magasan a One Piece vitte. Ezt még lenyeltem volna az újvilág előtt , de a kutyát nem érdekli pár hirtelen elő kapott senki akiket az égegyadta földön senki nem ismer. Legalább ismerné fel őket a közönség és hörögne, hogy huh blabla mint Burgestnél ,de így komolytalan. Az öregről gondoltam, hogy erős mondtam is Chakráéknak, hogy vele lesznek érdekes dolgok. A többi reménytelen. Bartalomeo is mi a rákot akar nekem már ne tűnjenek fel ilyen újoncok... Luffynak az ilyet úgy el kell intéznie ahogy Aokiji elrendezte őket. Remélem jön még pár nagy név vagy tényleg híres fejvadász akikre majd mondják, hogy ő kapta el a Yonkou egyik tisztjét esetleg valami magas vérdíjas májsztrot, mert addig nem lehet komolyan venni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #2391 Dátum: 13 ápr 23, 20:38:51 » |
|
Nekem nagyon bejött a rész Mondjuk nagy valószínűséggel azért, mert nagyon szeretem az aréna harcokat és a gladiátorosdit. Továbbra is azt mondom, hogy a B blokkot Bellamy fogja vinni. Bartolomeo(?) max annyiért lett beletéve, hogy érdekesebb lehessen a vég kifejlett. Mondjuk a Gyojin harcos is érdekesnek tűnt. Ami azt illeti, ha a "Kannibál" jutna tovább és kellene harcolnia Luffy ellen, akkor ez lenne a vége: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/650/13Luffy ellen nehogy már egy amatőr nyerjen. Az öreg erős lehet, de öreg... Ha viszont elterjed a hír Lucy kardforgató valódi kilétéről nem hiszem, hogy sokan állnak ki majd ellene... Az öreg ezzel megásná magának a sírt, mert akkor nem kellene Luffynak visszafogni magát. Cementdízel pedig úgy néz ki, hogy megbánta azt a kijelentését, hogy megölné Szalmakalapos Luffyt... Abban viszont teljes mértékben egyetértek, hogy jobb lett volna mutatni Sanjit vagy Zorot is, mert ők most igen érdekes szituációba keveredtek. Még mindig arról ábrándozok, hogy Zoro felkaszabolja a várost a S.A.D-al együtt. Amit azzal egészítenék ki, hogy Sanji pedig Dressrosa egyik legveszélyesebb emberét készül kiiktatni a hölgy érdekében... Amit viszont biztosra veszek, hogy az Arc és az év végére új plakátot kap az egész csapat(kb. 1.5 milliárd vérdíj lesz a csapaton)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 20:42:40 írta Toshin Raizen »
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2392 Dátum: 13 ápr 23, 22:13:46 » |
|
Toshin Raizen: Hát a Sanji szál annyira nem érdekel inkább a többieké sokkal érdekesebb. Az a baj hogy nem tudjuk mit akar ebből kihozni Oda lehet hogy a többiek úgy felforgatják a szigetet hogy félbemarad vagy vmi ez a kis colosseumos párbaj... Zoro szála érdekel kíváncsi vagyok mivel/kivel találkozott, meg a a hajón lévőkre is hogy ki a titokzatos idegen a hajón CC-t szállító csapat is ígéretesnek néz ki, ha majd belelendülnek, de még a Franky-kis katona duo is izgalmasabb Sanji szálánál... de ez csak az én meglátásom erre a dologra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2393 Dátum: 13 ápr 24, 19:03:34 » |
|
A Narutos hegyibeszédnél és a Blícses rinyálásnál azért csak jobb volt ez....
Bartolomeot én egy olyan figurának képzelem, aki még nem igazán mutatta ki a foga fehérjét. Épp abban a stádiumban van, hogy napról napra nő a vérdíja és még nem álapodott meg ott, ahol lennie kéne érdem szerint. Olyan tehetség, mint a szupernovák voltak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 24, 19:10:49 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2394 Dátum: 13 ápr 24, 21:34:02 » |
|
jó fejezet volt az eheti is, ahogy azt már megszoktam:) egyre inkább úgy vélem Elizabello II fogja megnyerni a b blockot. sok érdekes új karaktert láthattunk, de azért ilyen jól felkonferálva egyik sem volt... gondoljunk csak bele, ha dagama nem hazudott nekünk és Elizabello II tényleg képes 1 ütéssel kiütni egy yonkout, akkor itt luffytől kezdve burgessig mindenki számára veszélyt jelenthet. bartolomeo és nagyon jó karakter, csak nem veszi komolyan a versenyt és szerintem tapasztalatlan még, luffynek nem okozhat egyenlőre gondot, habár okozhat meglepetéseket még bőven, akár a ringen kívül is bellamy meg sokat fejlődött személyiségben és szerintem erőben is, de luffy ellen így is kevés 1 v 1-ben, tehát ha ő nyerné meg, akkor abba nem lenne semmi poén a továbbiakban, de félre ne értsetek, bírom a karakterét, de van egy olyan érzésem, hogy róla a colosseumos arc után is hallani fogunk, főleg, hogy Oda tartozik 1 magyarázattal felőle, hogy mi történt skypieán. ez a véleményem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2395 Dátum: 13 ápr 24, 22:10:51 » |
|
Ez melyik részben van hogy ki tudna ütni egyet? Mert én erről lemaradtam kérnék egy linket Amúgy sem üthetne ki egyet sem megfelelő fizikai erővel sem, mivel rendelkeznek az észlelés hakival...
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2396 Dátum: 13 ápr 25, 13:41:20 » |
|
nézd meg wikian:D csak úgy unalomból kattingattam a szereplők között és nála volt ez írva :It is rumored that one of his punches could even overpower a Yonko. " azért én inkább ennek hiszek, mint a mangareadernek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2397 Dátum: 13 ápr 25, 16:39:16 » |
|
"nézd meg wikian" innentől el is vesztette hitelességét ez az információ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2399 Dátum: 13 ápr 25, 16:59:57 » |
|
Igen, talán ki tudna ütni vele egy yonkou-t, ha az teljesen mozdulatlan marad, és tiszta is a találat. Csak egy baj van: ahhoz, hogy el tudjon sütni egy ilyen ütést 1 órás bemelegítés kell. Az ilyen tömeges csatákban jól jöhet ez az erő, ha vannak akik eközben fedezik. Amúgy ha kitérnek az ütése elől (amire Gear 2 Luffy simán képes), akkor ott a vége. Kb. ez olyan erő, mint Bleachben Soifon bankai-a. Jó nagyot szól, de csak egylövetű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|