24 nov 14, 07:27:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109185 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2370 Dátum: 13 ápr 20, 15:36:01 »

Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? Attól függetlenül hogy LEHETŐSÉGképpen felsoroltál néhány dolgot, ugyan úgy nem lettek TÉNYszerűen bemutatva, hogy vannak ilyenek. Teachnek sem az volt a lényeg, hogy 300-400-500 milás vagy nagyobbat kapjon el, hanem h 100 feletti legyen. Véletlen egybeesés volt hogy Ace meghallotta, hogy Luffyra vadászik, ezért harcoltak.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2371 Dátum: 13 ápr 20, 16:05:32 »

Én nálam a vérdíj egy fontos tényező. Minél előrébb haladnak annál jobban elvárom, hogy nagyobb vérdíjuk legyen. smirksweat
Mindegy Teach-é mennyi. Yonkou és kész. Nem szükséges neki vérdíj. Yonko-ként ismerik és ez már elég.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2372 Dátum: 13 ápr 20, 16:24:15 »

Szerintem pedig bőven lehet több a vérdíja mint 250. Ace-é azért tűnik soknak/de számomra inkább kevésnek, mert a többi nagyobb kutyáét nem tudtuk, ennyi.
Pl marcoé simán lehet ennek a duplája (1100), fehérbajuszé meg lehetett akár a tízszerese is fénykorában.

1100 millió beli??? Van fogalmad róla, az mekkora összeg??? Azért ez már több, mint nevetséges kijelentés. Nevet Oda is konkrétan kimondta, hogy Ace-é volt a legnagyobb vérdíj. Ami érthető is... Hiszen a nagy Kalózkirály (aki gyakorlatilag minden kalóz példaképe) fiánál kinek a feje érne többet a jelenben?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2373 Dátum: 13 ápr 20, 16:49:28 »

Szabika: Hát én még nem vagyok benne biztos hogy Luffy hakija erősebb Vergo-énál! Gondolj bele Rayleigh azt mondta, hogy ezt az ember fejleszti/fejlődik és attól is függ milyen erős akaratú (Luffynak ebből van bőven de ez még nem mérvadó) Mondjuk igaz még nem láttuk Luffyt teljes erőből harcolni úgy igazából, de az eddigiekből teljes testes hakit nem villantott még és még olyan hódító hakit sem amitől a környezetében lévő dolgok roncsolódnak és ha fenntartja ezt akkor a nála gyengébbek hullanak el (pl: az a rész amikor Shanks Shirohige hajójára megy). Szóval Luffynak szerintem van mit fejlődnie haki téren mert amúgy nincs értelme hogy megtanulta oszt már über haki használó szerintem Oda sem így gondolja ezt...
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2374 Dátum: 13 ápr 20, 17:08:11 »

Nem tartom nagy összegnek a 1100-et. Nem értem ti miért sokalljátok. Ace nem lehetett nagy szám, mivel titkolátk a származását. Oda azt jelentette ki hogy Ace-é a legnagyobb ismert vérdíj. Nem azt hogy övé a legtöbb, én érzem a különbséget közte Nevet

Luffyék érnek majdnem 700at. És ennek ellenére egy kuma akinek csak 296 simán eltaposta őket. Akkor szerinted Fehérbajusz aki földbe döngölte a fél tengerészetet nem érhetné ennek a többszörösét??? Hát nálam simán kaphatott annyit.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2375 Dátum: 13 ápr 20, 17:16:26 »

Ace valóban nem volt nagy szám, de azért az 1 milliárd az már ütős összeg. Nem sokan lesznek szerintem milliárd fölött vagy egyáltalán a közelében. Ace legnagyobb hibája az volt, hogy nem rendelkezett hakival iletve rendelkezett, de nem tanulta meghasználni egyik formáját sem.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2376 Dátum: 13 ápr 21, 13:32:44 »

Egész érdekes fejezet volt.
Kicsit furcsa, hogy az idei Szupernova egyike, aki mellesleg eléggé "híres" lett az Újvilágban, csak 150 milliós.
Humorérzéke viszont van  Ördögi
Bellamyval kapcsolatban olyan érzésem van, hogy megjavult(legalábbis nem tűnik olyan nagyképűnek).
Érdekelne, hogy miért akart elmenni Skypiára, ha egyszer nem hitt a létezésében.
Gondolom a "jópár emberünk oda veszett" szöveg arra utal, hogy nem egy felvezető áramlatot használtak és az oda út során haltak meg az emberei(k). Mondjuk az sem kizárt, hogy az indiánok vagy mik ikszdé öltek ki pár embert.
A hatalmas aranytömb minden bizonnyal a harang mellöl letört oszlop lehetett, amire Usopp azt hitte egy hatalmas ágyú  smirksweat (biztos kaptak érte pár milliárd Bellyt).
Remélem a B csoportból B, mint Bellamy jut ki győztesen, szívesen megnéznék egy Lucy vs Hiéna "műsort", mint a legutóbb.  >.<#

A D csoportban szintén Herélt Ló Cevendish győzelmére számítok, valami olyan húzással, hogy elkezd könyörögni Rebecca kisasszonynak, hogy ne bántsa a gyönyörűséges arcát. Amikor hátat fordít Rebecca-swan, akkor ő ledöfi.
Lucy ettől ismét elvont elméjű lesz és móresre tanítja Cevendish kisasszonyt... uraságot... ERROR

A vérdíj témához kapcsolódva.
Szerintem is 200-250 millió környékén lehet Burgess. Marco is 550-600 környékén lehetett a marinefordi csata előtt.
Utána gondlom emeltek legalább 100 millót, amit azért mondok, mert nagy valószínűséggel Ő vette át a Shirohige kalózok irányítását. Mint tudjuk a kapitány vérdíja mindig nagyobb a legénység többi tagjáétól.
Szerintem a legnagyobb vérdíjjal rendelkező emberek a történetben:
Gol D. Roger (Kalózkirály)
Edward Newgate (A legerősebb ember)
Monkey D. Dragon (Forradalmárok vezetője/legkeresettebb személy)
Nekik tudok elképzelni 1 milliárd vagy 1000 millió feletti vérdíjat.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 21, 14:57:55 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2377 Dátum: 13 ápr 21, 13:49:03 »

Aokiji-t is szemmel kell tartsák. Nem hinnék, hogy kalóznak vonulna, de forradalmárnak még viszont vonulhat/vonulhatott és nem hinném, hogy a világkormány csak úgy hagy egy erős embert szabadon mászkálni...Inkább börtönben látnák, mint máshol, ha nem a tengerészetnél. Aokiji is kaphatott szóval vérdíjat és a kérdés mennyit. A jelenlegi Flotta-admirális erejét megközelíti és ez veszély rájuk nézve. 800-900 milliót is kaphatott.

1 milliárd még lehet a másik 3 yonko-é ( shanks, kaido és big mam ).
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2378 Dátum: 13 ápr 21, 14:25:10 »

Ez az! Adjunk mindenkinek vérdíjat. Szerinted Koby-nak mekkora vérdíjat adna a tengerészet, vagy mondjuk Fullbodynak?

Erre kéne egy külön téma, mert kezd kicsit sok lenni.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2379 Dátum: 13 ápr 21, 14:55:48 »

Duuu köszi, hogy lezártad ezt a vérdíjas dolgot. Egyesek, nagyon túl komplikálják ezt a dolgot. Meg ezt a vérdíj dolgot halogatni kellene, hiszen viszonyítási alap nélkül nem valami jó dobálózni a számokkal.

A fejezetről annyit mondanék, hogy Bartolomeo nagyon jó fejnek tűnik. Remélem, hogy csak ráfogták a nagy részét a "rossz dolgoknak"...mint Luffyról azt mondják, hogy egy 8 méteres szörnyeteg.  ikszdé
 Régen mikor először Bellamy "elverte" Luffyt és Zorrot és lebecsülte őket...majd a gyémántfejű öreget is...nagyon utáltam...de úgy tűnik megváltozott, és szimpatikus lett.
Dagma tényleg stratéga...de reménykedem, hogy Barto és Bellamy lever mindenkit és egy epic harcot láthatunk.
Talán Barto nak szurkolok, mert kíváncsi vagyok rá. A behozott karakterek közül eddig csak Cavendish irritál. De úgy tűnik nem csak engem. Bellamy nak egyébként lehet felesleges lesz ez a torna, hiszen nem tud majd belépni a családba, mivel Flamingó csúnyán le lesz verve szerintem.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2380 Dátum: 13 ápr 21, 15:31:58 »

Lényeges változást nem okozott a magyar változat most nekem (úgy látszik kezd javulni az angolom Nevet ). Amúgy a fejezettel kapcsolatban én is Bartolomeo-nak drukkolok Bellamy-t régebben is utáltam most is utálom (igaz a modora javult egy kicsit de ez nem változtat semmin). Bartolomeo kicsit őrült, de számomra kedvelhető karakter meg persze új és kiváncsi vagyok rá hogy lesz-e vmi szerepe az arénán kívül és ha lesz mi lesz az? Nevet Cavendish szerintem is olyan aljas lesz amúgy is olyan sunyinak és alattomosnak néz ki aki persze bárány bőrben álcázza magát azaz próbálkozik... Már amúgy nagyon várom a C block-ot hogy Oda milyen környezetet teremt Luffynak a csatához...
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2381 Dátum: 13 ápr 21, 15:52:54 »

Mondjuk szerintem várdíjak alapján eldönteni, hogy ki mennyire erős nem lehet, hiszen inkább az adott személy fenyegetését mutatja meg, mintsem erejét. Pl Chopper DF használó, de mivel igen csak pacifista és ártalmatlan természetű, nincs is nagy vérdíja.

Amúgy lenne egy kérdésem: elmondaná valaki, hogy akkor most a Logia képességekkel mi van? Mert úgy tudom, hogy a Logia használók sebezhetetlenek, kivéve Haki meg más DF használókkal szemben (de még velük szemben is gyakran). Viszont Blackbeard nem tűnt sebezhetetlennek, amikor megsebezték - a jajgatásából ítélve -, s mondott is valamit, hogy nem tud átengedni dolgokat magán. Akkor miért Logia? Illetve Akainu hogy tudta megölni Ace-t, amikor Ace Logia használó volt? Nem emlékszem, hogy Akainu Haki-t használt volna? Vagy ez is a képességének a része?
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2382 Dátum: 13 ápr 21, 16:12:47 »

A Logia típust csak hakkival és tengerkővel lehet megsebezni. A wikipedia azt is írta,(Arabastaban Ace és Smooker miatt) hogy az orvtámadások is használnak ami lehet igaz.(ha azt nézzük, hogy Kizaru észrevette a lövészeket Sabaodyban érzékelő hakkival, vagy csak végig használta a képességét.

Ace mikor meghalt akkor direkt nem vált tűzzé mert akkor átment volna Akainu ökle és megöli Luffyt. (mondjuk ha nem hagyta volna provokálni magát nem halt volna meg...)

Sokan mondják még azt is, hogy nem tudnak hakkit használni ami tévedés. Láthattuk Smokert pl. Punk Hazard arcban.
Teach az egyetlen kivétel a logiák közül aki, hiába birtokolja a sötétség gyümölcsöt nem tud semmilyen alakot váltani és ugyan olyan hús vér ember mint mások. Csak eltud nyelni dolgokat a sötétséggel és tud más gyümölcsöket hatástalanítani/elnyelni.

De szerintem ehhez lett volna jobb topik is.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2383 Dátum: 13 ápr 21, 16:56:37 »

Ha jól emlékszem (nem biztos) az azzal volt magyarázva , hogy az elemeknek van gyengéjük .
Crocodilenak (homok) a víz , Enelnek (villám) a gumi , na és valami olyanra emlékszem , hogy a tűznek a magma .

Na de hogy ne legyen off :
A B blockban Bartolomeonak drukkolok , valamiért bejön a stílusa . Eddig az ő belépője a legjobb a király akarata után , csak Luffynak nem kell labda , hogy meneküljenek előle . Nevet  Az elmondottak alapján legalább akkora szemét , mint anno Bellamy volt , de ő már eljátszotta az esélyt nálam . Kíváncsi vagyok , hogy Hiéna Skypián mit művelt , épp akkor lett megmentve , de az , hogy elvette a Szalmakalaposok aranyát az biztos .
A C-ben egyértelműen Luffynak drukkolok , sokan hivatkoztak arra , hogy nem használhat gyümölcs erőt és így nem olyan biztos a győzelme. Erre azt mondom nem véletlenül tanult két évig hakit . A másik , hogy ő egy főszereplő akinek még dolga van itt , nem fog kis halak ellen elvérezni .
A D-ben Rebeccának szurkolok , azzal a mondatával , hogy ő is ki akarja ütni Mangót nagyban nőtt a szememben . Cavendish pedig hát ... Első látásra utálat . Nevet
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2384 Dátum: 13 ápr 21, 18:14:29 »

A logiáknak van saját témája fáradjatok vele át oda. A vérdíjas dolgot is le lehet zárni nem kell minden jöttmentnek vérdíjat adni. Lehet 2 fejezet múlva már csak egy emlék lesz.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins