Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2400 Dátum: 13 ápr 25, 21:37:45 » |
|
Ez egy igen jó kis fejezet volt Tetszett, hogy bemutattak pár új karaktert. Fontosabb ember a gyojin, gladiátor és elizabello. Ilyen stratégával szerintem elizabello nyeri a B-blokkot. Azt biztosra veszem, hogy ha eltalált valakit az ütésével, akkor az ellenfél fel se kell ( B-csoportból...), de nem elég gyors szerintem. A 100 danos gyojin se lehet gyenge. Jimbei-hez kötődik valamilyen módon. Erős lehet. Hosszú lábú felejtős... A gladiátor meg igen érdekes. Bellamy-t nem féltem. Megállja a helyét egy ideig. Bartolomeo már kiesett a '' szabályok '' szerint, nem? Aki talpon van az benn van, aki nem az meg kiesik. Nagyon laza ez a bartolomeo. Don chinjao szerintem jól tette amit tett. Ha garp-al is küzdött, akkor igen erős lehet. Persze öreg kicsit, de elég nagy tapasztalata lehet harc terén, szóval luffy jobb ha vigyáz a későbbiekben. Cavendish már felkapta a fejét. Szerintem az érdekes gladiátor nyer a B-blokkból. Gyorsnak tűnik és erős is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2401 Dátum: 13 máj 01, 12:59:51 » |
|
Ricky az ex-gladiátor, lehet hogy Kyros, vagyis őt ábrázolja a bronz szobor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2402 Dátum: 13 máj 01, 20:22:25 » |
|
Én nekem is megfordult már a fejemben hogy az a Ricky azaz a gladiátor akinek a szoborja van kirakva a Colosseumban. Ami a B blockot illeti nem lennék olyan biztos benne hogy az Elizabello csávó nyerné bár elég jó kis harcnak nézünk elébe ahhoz képest hogy én lenéztem ezt a blockot. Elég sok variáció lehet még arra hogy ki is nyeri a B blockot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #2403 Dátum: 13 máj 01, 20:36:25 » |
|
Örülök, hogy nem csak nekem fordult meg a fejembe az az eshetőség, hogy az esetleges 3000 győzelemmel rendelkező Kryos az. Épp e miatt kezdek kételkedni az általam várt Bellamy győzelemben. 4 esélyes győztest látok a B szektorban/blokkban: Bellamy, Bartolomeo(el van, mint aki meccset néz ^^"), Ricky és a gyijin harcos. Számomra most minden "hadszíntéren" érdekesen alakulnak a dolgok. Attól még Luffy harcát várom a legjobban, hisze kaptunk egy Yokuzuna termetű öreg fószert(mondjuk leírom kicsit, mert nem hinném, hogy olyan erős lenne már...)
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2404 Dátum: 13 máj 01, 21:15:54 » |
|
Hát én behalok. Az imént ebbe a képbe futottam: http://images.wikia.com/onepiece/images/e/ef/Early_Crew.pngOda kezdeti vázlata a Szalmakalaposokról. Chopperen egyszerűen sírok. Balról a második, tangával a fején, és valami fémbigyóval a szemén Franky lenne?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2405 Dátum: 13 máj 01, 21:19:14 » |
|
Ki az a kis baba? Ám ha ilyen lenne a one piece isten bizony nem olvasnámxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2406 Dátum: 13 máj 01, 21:23:54 » |
|
A kép közepén halálfejes kalapban lenne Usopp kapitány kezdetleges kinézete ? Mintha a szeme az övé lenne. A kisbaba meg Momonosuke lesz .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 01, 21:31:39 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2407 Dátum: 13 máj 01, 21:33:23 » |
|
A bal kettes leht akár usopp is mivel ő villog szemüveggel. (valami távcső félével) Csak hogy kardot szorongat. (igaz sanjin is lóg meg chopepren:)) Az a fószer luffy meg nami közötti elég merészen néz ki, sokkal dominálóbb mint akár zoro. Az a pici nyilván Robin gyerekkori énje (five ton hammer-ral) Amúgy magam is írtam a gladiátorról azt mér nem látta senki?:DD
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2408 Dátum: 13 máj 02, 00:27:59 » |
|
Hát ez igen egy érdekes kép. Én se olvasnám/nézném az OP-t ha ilyen lenne. Ricky-re eddig 2 lehetőség van. Nem 100%, de lehet, hogy ő a wano országi szamuráj, csak rejtőzködik, ezért másféleképpen harcol vagy ő kyros. Ha nem ez a 2, akkor tényleg meg leszek lepve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2409 Dátum: 13 máj 02, 14:45:03 » |
|
Nekem jobban tetszik, mint a mostani Bár nincs sok változás.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2410 Dátum: 13 máj 04, 13:52:56 » |
|
azért azt tegyük hozzá, hogy az a kép, amit Dani belinkelt, azt még csak sablonnak készítette Oda, egyértelmű, hogy ilyen kinézetű karakterekkel nem lehetne ilyen sikeres mangát gyártani... az igazat megvallva a time skip előtti szalmakalapos csapat 1000x jobban nézett ki mint a mostani... Luffy: a régebbi öltözéke jobb volt és az az X a melkasán sem néz ki jól... Zoro: a mostani szerkója nem illik hozzá annyira, olyan mint egy zöld halálisten szerkó a bleachből fazonra, ja és szerencsétlen már nem fog kacsintani senkire... Sanji: ő kivételt képez, ő kb ugyanolyan jó mint régen Usopp:ő is Robin, chopper, brook: detto franky: zoro mellett a másik nagy félrenyúlás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2411 Dátum: 13 máj 04, 13:58:24 » |
|
Szerintem jobban néznek ki most, mint régen. Leszámítva Franky-t. Ő fura lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2412 Dátum: 13 máj 04, 15:43:16 » |
|
vaniliaspudinglover: Szerintem nincs igazad... Luffy sokkal jobban néz ki mint két éve és a seb is frankón áll neki (egy emlék ami egy ellenségtől van akit majd földbe döngöl majd egyszer reméljük ) Zoro: Szerintem sokkal keményebb így... bár kicsit fura volt megszokni a szemét hogy ilyen de már bele nyugodtam( mondhatni már tetszik) a ruhájával meg szerintem semmi rossz nincs véleményem szerint meg a régi ruhája volt nem hozzá illő. A többiekkel sincs semmi gond. Talán kivéve Frankyt, na az elismerem nála egy kicsit félrenyúltak nem is kicsit lepődtem meg a time jump után. (Igaz hogy ő félig meddig robot szóval ő így fejlődött, ebbe már némileg bele is nyugodtam) De ha láttom azért mindig zavar egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #2413 Dátum: 13 máj 05, 16:17:44 » |
|
Szerintem sokkal jobban néznek ki most mint régen. Nehéz volt megszokni az új külsőket mert a régit már nagyon megszoktuk. Luffy szerkója sokkal menőbb és a seb a mellkasán nem dísznek van. Akainu csúnyán odapörkölt neki Marinefordban. Zoro szeme kicsit fura volt, de mint kardforgatónak nagyon jól áll. Amúgy az lenne vicc ha nem is vakult volna meg és úgy tudná a teljes erejét szabadon engedni ha kinyitná a szemét. Sanji nem sokat változott, de az is előnyére vált. Kicsit kigyúrtabb felsőtest és az arcszőrzet jól áll neki. Robin kinézete nagyon egyedi volt ezt el kell ismerni, főleg a haja. De mikor először felbukkant 2 év után azonnal megfogott engem. Illetve ő és Nami öltözködési szokásai is nagyon feljavultak. A többiekkel semmi baj nincsen. Frankyval sem volt gondom. Egyedül az nem tetszett, hogy a menő frizuráját cserélgeti állandóan. (Mikor megláttam először kopaszon azt hittem szívrohamot kapok.) A fejezethez is szólva azért. Szerintem a B csoportban végül Ricky fog továbbjutni. Bartolomeo nagyon laza arc bírom a csávót. Elizabello-tól én nem tartanék annyira. Egy tiszta ütéstől még egy Yonku is összeroskadna? Érdekes. Szerintem ha egy Yonku benézne Luffy-tól egy "Elephant Gun-t", ami tisztán talál akkor is kidőlne. A C blokk is érdekes lesz. Az az öreg akit egyszer majdnem kicsinált Garp igencsak keménynek néz ki. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem spilázza túl a dolgot Oda sensei. Az lenne a legmenőbb ha Luffy tényleg elnyomna egy király akaratát. Azután a keményebbek akik állva maradnak azokat meg végigveri a "Gear 2"-val.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2414 Dátum: 13 máj 06, 09:50:50 » |
|
azért azt tegyük hozzá, hogy az a kép, amit Dani belinkelt, azt még csak sablonnak készítette Oda, egyértelmű, hogy ilyen kinézetű karakterekkel nem lehetne ilyen sikeres mangát gyártani... az igazat megvallva a time skip előtti szalmakalapos csapat 1000x jobban nézett ki mint a mostani... Luffy: a régebbi öltözéke jobb volt és az az X a melkasán sem néz ki jól... Zoro: a mostani szerkója nem illik hozzá annyira, olyan mint egy zöld halálisten szerkó a bleachből fazonra, ja és szerencsétlen már nem fog kacsintani senkire... Sanji: ő kivételt képez, ő kb ugyanolyan jó mint régen Usopp:ő is Robin, chopper, brook: detto franky: zoro mellett a másik nagy félrenyúlás...
Ezzel vitatkoznék, minden egyes tagnak jót tett a két éves timejump Leszámítva Franky-t, számomra nekem is kicsit furcsa és jobban bejött a 2 év előtti alakja. Luffy az X-e a mellkasán szerintem menőn néz ki, meg újabb ismertetőjegy a szalmakalap mellé. Egyébként arcra és testre semmit sem változott, hiszen gumiból van Zoro: Nem tudhatjuk mi lett a szemével, csak találgathatjuk, hogy ki lett vágva edzés közben vagy más, de az is lehet, hogy fel fog még nyílni az a szem és valami durva lesz, vagy nem Egyébként mangában jól néz ki az új alakja, animében egy kicsit eltúlozták, meg nem adja át annyira jól, mint mangában. Többiek meg tényleg jót tett, főleg Usoppnak tett jót a legjobban ez a változás. Két éves timejump előtt olyan kezdetleges és gagyin nézett ki, de most überzsír Nami és Robin melleivel megvagyok elégedve, de ezt már csak a perverz énem írta le
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|