25 ápr 29, 23:43:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 161 162 [163] 164 165 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1196795 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
chaoslord3
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2430 Dátum: 13 máj 08, 15:41:11 »

Elolvastam még egyszer a 708. fejezetet és Luffy elég nagy szarban lesz azaz meg fog izzadni ha lesz meccs mert még itt bármi jöhet úgy látom Nevet Bartolomeo meg elég érdekes képessége lehet ha tippelnem kéne meg a látottak alapján pajzs veszi körül... bár azt se tudtam kivenni pontosan hogy most mi is történ Hack kezével ripityára törött vagy a pajzsa sebezte/harapta meg. De mindenesetre érdekes. Amúgy én is részről részre egyre szimpatikusabb ez a Bartolomeo, mert olyan laza jó megformálta Oda ezt a karaktert eddig(!). Cavendish meg irritáló mint mindig. Remélem én is hogy hamarosan lerendezik ezt a B blockot én adok 2 fejezetet még, de többet nem érdemel... Majd a Luffy-é az már érdekesebb lesz ahogy láthattuk az öreg Don Chinjao-t tuti kis meccs lesz és így már nem akarom leírni a többi résztvevőt sem mert kitudja hogy ott is akadhat 1-2 érdekes alak még...
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 15:41:45 írta chaoslord3 » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2431 Dátum: 13 máj 08, 15:51:50 »

Legnagyobb arccá lép elő lassan bartolomeo  Kúl Amúgy olyan mintha a hakit tovább terjesztette volna, bár az nem sebesít meg senkit. Valami olyasmire gondolok hogy visszaveri az erőt a támadóra, ez lehet gyümölcs vagy szuper haki.

Persze garp agyoncsapta ezt kis gilisztát aztán luffy (bár úgy láttam nem hakival ütötte meg) meg sem karcolja. Hát ez aztán hihető.

Vége az lesz hogy luffy véletlenül beesik a b-be, aztán kialakul a káosz és mehet a FreeForAll.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2432 Dátum: 13 máj 08, 16:09:42 »

http://www.mangareader.net/one-piece/708/17
Utolsó képen egyik kis felirat: 'his man-eating skills are showing'.
Ebből én arra tippelnék, hogy miközben hátrafordult, félig-meddig leharapat a hal kezét Nevet Bár kép megtévesztő. Tényleg, azt írták már, miért néz ki úgy ahogy?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2433 Dátum: 13 máj 08, 17:13:43 »

Én is olvastam, de a kezet sem harapta le. Meg van minden ujja/csápja/uszonya mijük van ezeknek.
Laza amúgy mint Tyrion aki levizelt a falról.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2434 Dátum: 13 máj 08, 18:30:41 »

Tetszett nekem is ez a fejezet. Homárherceg kicsit szimpatikusabb, hogy láttam nem olyan gyenge.  Ha nem lenne olyan öntelt , és metroszexuális teljesen szerethető karakter lenne...(amilyen hülye xD )

Amúgy valaki kérdezte, szóval neki mondom, hogy én úgy láttam, hogy csak gear2 ben ütötte meg hakki nélkül az öreget.
A halembert kicsit sajnálom, de bartolomeonak valami olyan gyümölcsképessége van ami megvédi. De elég epic gyümölcsnek látszik, kitudja lehet csak hakkival lehet megütni. De szerintem az se véletlen Elizabelio aki elméletileg szuper nagyot üt, összekerült Bartolomeo val akinek valami láthatatlan védekező képessége van.

Bartolomeo val  csak annyi a bajom, hogy elég ronda azokkal az "agyarakkal" meg orrkarikával xD
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2435 Dátum: 13 máj 08, 19:24:52 »

Nagyon tetszett a rész, az öreg és Cavendish is kemény figurák.

Nagyon sok erős karakter kalóz van most a szigeten, Fujitora három csatahajót hívott, meg itt a CP0 is, de sztem a végén ebből Buster Call lesz és bedarálnak mindenkit a Marine-ok/menekülnie kellesz Luffyéknak
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2436 Dátum: 13 máj 08, 19:51:14 »

Amúgy ha Bartolomeo gyümölcshasználó, akkor vajon miért jelentkezett a versenyre?
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2437 Dátum: 13 máj 08, 20:16:52 »

Gondolom valamelyik emberének adná , vagy eladná. Egy logiát nagyon drágán el lehet adni a feketepiacon. Alapjáraton ezt mondanám , de mivel Bartolomeoról van szó inkább azt mondanám : Miért ne !  Nevet
Szereti a figyelmet , és a harcot itt pedig mindegyik megvan.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 20:17:30 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2438 Dátum: 13 máj 08, 20:32:14 »

Höhö  Nevet Bartolomeo öntöz egyet meccs közben, ez jó.

Amúgy jól olvastam, hogy a tata kettéfejelt egy kontinenst? Garp nem lehetett piskóta ha képes volt beverni a fejét.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2439 Dátum: 13 máj 08, 21:02:41 »

Persze garp agyoncsapta ezt kis gilisztát aztán luffy (bár úgy láttam nem hakival ütötte meg) meg sem karcolja. Hát ez aztán hihető.

Nézzük 2 szemszögből. Az első mondjuk legyen a haki nélküli ütés. Luffy gyors volt tehát gear2-be ütötte meg. Egy gear 2 ütés azért elég erős. Egy pacifistát kiütött így, de az öregnek erős a feje. Nem csoda, hisz azzal támad és a '' kontinenst '' megrengető feje gondolom nem a semmiért van. Erős feje van az öregnek maradjunk annyiban. Lehet nem fénykorában van, de akkor is erős még. Nevet Ha hakival is ütötte meg, akkor az a válaszom, hogy garp hakija ki tudja hányszor erősebb luffy-énál, mert még 2 évvel ezelőtt meg is ölte volna szerintem akainut és képes is rá. Nem gyümölcs fogyasztó, de hiszem, hogy erősebb volt akkor mint akainu és egy ilyen don chinjao-t gondolom simán levert. Van még mit tanulnia luffy-nak.

Bartolomeo:
A képessége szerintem is egy ilyen pajzsszerűség és ez a pajzs táplálkozik vagy támadást ver vissza ugyanolyan vagy másmilyen módon. Itt olyanra gondolok, hogy 2x erősebben küldi vissza. Kannibál nevére hivatkozóan szerintem simán csak megeszi a láthatatlan kis pajzsa a támadót.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2440 Dátum: 13 máj 08, 22:25:04 »

Érdekes fejezet volt Mosolyog

Ha a tata 500 milka felett volt anno akkor nem kispályás. Én már amúgy Sanji csak lábbal való harci technikáját is érdekesnek tartottam és tetszik, de az öreg fejelgetésén meghaltam. Nevet
Amúgy nem kell meglepődni, hogy Garp elintézte a tatát. Szerintem, aki anno a Kalózkirállyal harcolt és párszor majdnem ki is csinálták egymást az igencsak a legerősebb tengerész. Nem tudjuk sajnos pontosan, hogy Garp, hogyan is harcol, de az tuti, hogy a sima ütése is baromi erős. Valószínűleg a hakija is odavágós ... ami ezt illeti szerintem ő is tudna teljes testeset használni mint Vergo. Sőt Vergoénál tuti erősebb a hakija. Nem véletlenül az a neve, hogy Garp "az Ököl." Bár ez csak az én véleményem.
A bájgúnár Canvendish is elég erősnek tűnik. Mondjuk szerintem Zoro még lazán felaprítaná. Nyelvesít

Bartolomeo hatalmas arc. ikszdé Egyre viccesebb.
A képessége elég érdekesnek tűnik. Nem csodálom, hogy egy altengernagyot lazán bezúzott. Szegény halembernek is hazavágta a kezét, pedig nagyon erőset támadott. Amúgy tuti, hogy nem csak sima védőburok szerűség a képessége. Akkor max eltörik a halember keze is, de az ő keze csupa vér volt. Még megvolt neki a keze, tehát nem harapta le Bartolomeo. Szóval tuti van a képességének köze a nevéhez ----> Bartolomeo "a Kannibál"

Szerk.: Ha jól látom Luffy tényleg Gear 2-t használt az öreg ellen. Nem tudom ... csak nekem nem jön be az, hogy Luffy már mindig alapból ezzel támad? :/ Tudom itt már túlzás lenne az, mint régebben mert az ellenségek sokkal erősebbek, de tetszett az az időszak, mikor még pl Bellamyt is egy szimpla ütéssel fektette ki. De azért az öreg tényleg durván erős, ha egy ilyen ütést fel sem vett, pedig az arcát a betonba beleépítették.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 22:31:45 írta hagabi » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2441 Dátum: 13 máj 09, 05:35:31 »

Nem törvényszerű, hogy Bartolomeo erejének köze legyen a becenevéhez. Azért lett kannibál, mert lefilmezte, hogy nyárson megsütögetett valakit. Luffy erejének sincs semmi köze a kalapjához, ahogy Bellamy is csak személyiségben hasonlít egy hiénához.
Persze nem azt mondom, hogy tuti nincs kannibál képessége, csak azt, hogy egyáltalán nem biztos.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2442 Dátum: 13 máj 09, 05:49:42 »

Szabika: Nincs kedvem visszakeresni, de egy pacifistát tuti hakival ütött ki luffy. De mégis visszakerestem: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/601/15 az ütésén mondjuk nem látszik, de az a drabális nő azt mondja hakizott. (ugye használta az észlelés színt is)

Amúgy itt is úgyvan mint minden más mangában hogy az öregség nem jelent alapvetően gyengülést, pl fehérbajusz a legerősebbek egyike volt még mindig (fizikailag is).
Naplózva

A reményhal meg utoljára
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2443 Dátum: 13 máj 09, 08:29:24 »

Ja én is észre vettem Gear2-ben volt... de szerintem ez olyan pacifistás ütés volt nem volt erős mert konkrét fegyverzet hakit nem láttam se itt se a pacifistás ütésnél ez szerintem csak szimplán hakival ütötte meg (ha egyáltalán van ilyen Nyelvesít)
Jah attól hogy öreg elég kemény és nem szabad lebecsülni Mosolyog Amúgy Luffynak, ha már az öreg feje ilyen kemény hogy kontinenseket fejelget, akkor nem a fejét kéne majd ütnie hát ha teste többi részén van a gyenge pontja (mert a feje az tuti nem a gyenge pontja)
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2444 Dátum: 13 máj 09, 09:47:04 »

Én is arra gondoltam, hogy nem a fejét kellene ütni. Egy kis vér is látvány volt, amúgy érdekes, hogy pl. az One Piece ben nem tűnik olyan durvának mikor Bellamy lábukba döf egy tőr utána kitörik a nyakuk, vagy Robin  is agyba főbe kitöri az emberek nyakát meg gerincét.   Nevet

Amúgy a bal felső sarokba a nézők között ül ismét Pandaman.  Mosolyog

http://onepiece-tube.com/kapitel/708/14

Szerk.
Észrevettem még egy nagyon fontos dolgot. Szerintem Kid szövetsége Big-Mom ot akarja leverni. Sőt több mint valószínű.
Mivel mikor Law Dofinak mondja, hogy szétverik a régi fogaskerekeket, nem véletlenül teszik be Hawkins, Appo, és Kid alá Big mom képét. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/690/19
Plusz még a halember szigeten megtudhattuk, hogy Kid elsüllyesztette Big mom pár hajóját. (szóval már elkezdte gyengíteni)
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 09, 12:54:07 írta Beeng » Naplózva
Oldalak: 1 ... 161 162 [163] 164 165 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins