24 nov 15, 05:54:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110688 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2460 Dátum: 13 máj 10, 12:32:07 »

Toshin Raizen: Én erősen kétlem, hogy fegyverzet haki lett volna majd a hátából koncentrálta volna ki mi? Eddig mindig kézzel " bocsátották ki" ezt a képességet vagy még esetleg lábal is lehet, de a hátával szerintem ez kicsit abszurd.
...
http://www.mangapanda.com/one-piece/708/17  "His man-eating skills are showing!!" szerintem ez a mondatban benne is van a képességének a tulajdonsága...

Amazon Lilly lakói a kilőtt nyilakba koncentráltak hakit, Vergo az egész testébe (a hátát is beleértve!)... Miért ne tehette volna Bartolomeo is?
Továbbá less bele a mangastreames verzióba. Ott szó sincs ilyen kijelentésről, hogy a "kannibál képessége megmutatkozik".
Nem hiszem, hogy démöngyümölcs erővel jelentkezett volna a tűzgyümi megszerzéséért.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2461 Dátum: 13 máj 10, 14:01:52 »

Dani: Igen, de Vergo egész testes fegyverzet hakit használt így értelem szerűen a háta is "védve" volt és nem használt hakit a háta közepéből és támadott (meg vkit) vagy a mi esetünkben védekezett. Az meg a másik hogy a támadás nem közvetlenül a testre mérte hanem jóval előtte durván 1 métere tőle "pajzsba ütött a Hack csávó.
Jó tény a "kannibál" kifejezés másra is érthető( hogy embereket zabant néha Barto).

De a démongyümi igen valószínű számomra mint a haki ilyen fura formája. Másrész miért ne jelentkezhetett volna Bellamy is és Luffy is indult (Luffyt tudjuk mi okból). Én simán kinézem a srácból hogy szórakozásból a hecc kedvért indult a versenyen.
Nah mind1 én így gondolom te / ti meg másképp. Majd elválik kinek lesz igaza.
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2462 Dátum: 13 máj 10, 19:31:24 »

Szerintem hidegen hagyja a tűzgyümi, egyszerűen csak unatkozott és benevezett akkora arc a csávó.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2463 Dátum: 13 máj 13, 22:12:59 »

Szerintem ezt a B blokkot Bartolomeo(inkább ő) vagy Bellamy hozz le, a D blokkot pedig Cavendish, mivel érzésem szerint ezekbe a karakterekbe fektetett energiát Oda.
 Egy kérdés: Gaqrp most visszavonult a tengerészettől?
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 22:14:31 írta RoB » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2464 Dátum: 13 máj 13, 22:27:31 »

Garp visszavonult, de ez nem jelenti azt, hogy leszerelt. A Kong nevezetű emeberke arra kérte annó, hogy az újoncok kiképzésével foglalatoskodjon, mint Sengoku. Tehát most újonckiképző annak ismeretében ami timejump előtt volt.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2465 Dátum: 13 máj 13, 23:58:12 »

Csak nekem furcsák a számozások az emberen néha? Pl itt az egyik 18-as számmal: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130309033527/onepiece/images/b/ba/Scotch_Manga_Infobox.png

Na most don chinjao fején ott van a 12-es. Mi van ha kaido egyik nagy kutyája? Lehet a céluk doflamingo mert kaidot magára haragította? Ha ezek a számok erőt jelképeznek, tehát ki a legerősebb, akkor még van másik 11 kaido emberei közül akik chinjao-nál erősebbek. Ez keménynek ígérkezik.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2466 Dátum: 13 máj 14, 09:03:04 »

Van benne valami amit mondasz. Lehetségesnek tartom most már én is hogy így jobban megnéztem a Chinjao számát és a 18 -as csávóét is. Kitudja mi lesz még itt. Kaido emberei is beszállnak a buliba. Luffy ahogy szokta magára haragítja ha leveri Chinjao-t és az embereit, ha azok egyáltalán. Itt sajnos még semmi sem biztos.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2467 Dátum: 13 máj 15, 10:50:24 »

Hát nem hittem volna hogy ekkora ütése lesz az öregnek. Másrészt tényleg gyümölcsöt evett bartolomi, de ha ez az ütés (amilyet eddig luffy nem látott [ez tuti kamu Nevet]) sem törte át, akkor mi fogja? Ne hogy már egy várpusztító ütés nem töri át, de egy kis haki majd megoldja^^
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2468 Dátum: 13 máj 15, 10:58:30 »

Én megmondtam, hogy démongyümi használó ez egyértelmű volt (már mint nekem). Elég komoly ütés volt ez Elizabello-tól, de Barto ellen semmit sem ért. Bellamyt jól elintézték. Amúgy örülök hogy Barto nyerte a B blockot eléggé megkedveltem a srácot eddig és végre vége a B block-nak majd jön a C block egy kis technikai szünettel gondolom rövid beszámoló lesz majd a többi szálon is a kövi részekben utána újra indul a colosseumos téma... Már alig várom Luffy blockját mik lesznek ott is Don Chinjao VS Luffy jó kis mecs lesz majd az is Nevet
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2469 Dátum: 13 máj 15, 11:22:26 »

Gááháháháháá Nevet Barto wins, flawless victory. Jó fejezet volt. Milyen pajzs lehet az ami megállít egy ilyen ütést és még támadni is lehet vele? Érdekes ez a Pajzs-pajzs gyümölcs, de attól tartok csak azért volt ilyen kemény mert a a B blokkban senki sem tudott hakit használni(?) mert nem hiszem hogy komolyabb haki használónak gondot okozna egy ilyen pajzs. Bellamyt egy kicsit sajnáltam, most az utóbbi pár fejezetben ő is szimpatikus arc volt, kár érte. A többi idegesítő arc meg végre kihullott, Rickyről kiderült hogy talán mégsem ő Kyros. Ezek a gladiátornak öltözött karakterek mind utálják Flamingót, gondolom a rabszolgái lehetnek vagy valami ilyesmi lehet a háttérben. Úgy gondolom most egy időre a Colloseumos rész szünetelni fog és átugrunk a többi cselekményszálra. Namiék és Zoro érdekelne már pl.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 11:39:17 írta Lchangetheworld » Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2470 Dátum: 13 máj 15, 11:36:03 »

Hát Bari Bari fruitja van (barrier- jelentése gát, korlát, akadály) Szóval gátat tud álltani magának és azzal támadni vagy védekezni... érdekes kis képessége van Barto-nak remélem majd többet is megtudunk majd róla később...
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2471 Dátum: 13 máj 15, 11:41:46 »

Ja érdekes, csak Feketeszakáll fel ne figyeljen rá mert akkor azonnal ráküldi Burgesst Nevet Hasznos egy gyümölcs az biztos.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 11:42:42 írta Lchangetheworld » Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2472 Dátum: 13 máj 15, 11:56:30 »

Én is biztosra vettem, hogy démongyümölcs. Habár azt hittem az az ütés elvisz egy darabot a nézőtérből. Azon gondolkodom, hogy mivel valami démongyümölcs használó Barto akkor a hakki hat ellene.
A kardforgatónak is tulajdonítok, még valami fontos szerepet.( Még én is azt támogatom, hogy ő volt régen a bajnok)
Mondjuk, szerintem Bellamy leverte volna Bartot ha nem kapja hátba az hakki nélküli ütés...Megtudta fogni és Barto meg is lepődött .

szerk.
Szerintem nem olyan nagy szám ha hakki ellen hatástalan, hiszen Luffy is sérthetetlen minden tompa támadás ellen. A logiákat is le lehet verni pedig ellenük se hat semmi.(csak egy gyenge pontjuk, pl Monoénél a hő)
De azt is sejtem, hogy ennyiben nem merül ki a gyümölcs használhatósága.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 12:02:19 írta Beeng » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2473 Dátum: 13 máj 15, 13:16:14 »

Jó kis rész volt. A végén a játék katona szavai alapján szerintem a legrosszabra számíthatunk a következő héten/hetekben. Vagyis visszaemlékezés Dressrosa múltjáról és történetéről. Csak ez után lesz összefoglalva, hogy ki merre van.  NE LEGYEN IGAZAM! Én sem szeretném ezt.

Engem Law csapata meg Zoro érdekel kb most az colosseumon kívülről.   

Barto gyümölcse baró, bár a karakteréhez és hírnevéhez nem nagyon illik szerintem. Elizabello meg nem extra. Luffy is simán üt ekkorát.  Bellamy nem lepett meg. Pont olyan bokszzsák a történetben mint Buggy vagy Caribou.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2474 Dátum: 13 máj 15, 13:20:35 »

ritka pillanatok nálam, amikor elolvasok egy ona piece csattanót, és ezt mondom magamban: ennyi? kicsit többre számítottam.
a b block jól volt felkonferálva, érehzető volt az, hogy a végkifejlet ütős lesz... annyira nem sikeredett azzá... legalábbis nekem ez az érzésem, de még így is torony magasan veri a másik 2 "vetélytársát", ahogy azt megszoktuk.
amúgy engem meglepett, hogy barto nyerte, nem is neki szurkoltam... a képessége annyira nem tetszik, de nem is mondanám, hogy rossz, csak nem illik annyira bartolomeohoz a pajzs képesség.
lehet amúgy az is befolyásolja a véleményem valamilyen szinten, hogy nem az nyert, akit akartam, hogy nyerjen, azaz eisabello. ettől függetlenül rossz se volt, csak többet vártam. (nem mintha bajom lenne azzal, hogy barto nyert, csak nem néztem ki belőle)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 163 164 [165] 166 167 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins