samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2475 Dátum: 13 máj 15, 13:25:08 » |
|
Én is gondolkoztam ezen, aztán azt hittem, hogy az az 500 ember, akinek mesterséges démongyümölcs ereje van. De lehet hülyeséget mondok. Hát nem hittem volna hogy ekkora ütése lesz az öregnek. Másrészt tényleg gyümölcsöt evett bartolomi, de ha ez az ütés (amilyet eddig luffy nem látott [ez tuti kamu ]) sem törte át, akkor mi fogja? Ne hogy már egy várpusztító ütés nem töri át, de egy kis haki majd megoldja^^ Úgy néz ki, ahogy előttem is megmondta chaoslord3, Bari Bari no mi-t megette, nem én fordítom a mangát, csak szerkesztem, de ha fordítanám, akkor az akadálygyümölcs/gátgyümölcs nevet adnám neki Egyébként itt mekkora már az utolsó képkockánál a bal alsó sarokban a fószer, olyan karmai vannak, mint a Rozsomáknak Továbbá, én nem hittem volna, hogy Barto ilyen könnyedén veri Bellamy-t. Nagyon fel lett vonultatva Bellamy az előző 2-3 fejezetben, aztán ennyit ért. Bartot én is kezdem megkedvelni, bár én már a legelejétől fogva figyelemmel kísértem, mert még szerintem Luffy-nak is meggyűlhet vele a baja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 13:27:00 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2476 Dátum: 13 máj 15, 16:46:55 » |
|
@samdav
Igen még meggyűlhet vele a baja. Emlékeztek még az Altengernagyra, akit kiütött bartolomeo? '' altengernagyok és magasabb rangúak képesek hakira '' és a haki az egy DF gyengéje. Bartolomeo barátunk könnyen kiütötte a haki használó altengernagyot. Én úgy hiszem, hogy úgy tudta kiütni, hogy simán letámadta. Ha a közelébe jutna egy haki használó, akkor neki meszeltek. Ennyit a képességéről. Luffy gear2-ben gyors és hakival megüti simán.
Ricky is csak egy gladiátor az erősebbek közt. Blue gilly-t lenéztem, de erős a maga módján. Bellamy se gyenge már.
A kiskatona is tervezte a társaival a gyár lerombolását? Kik a társai egyáltalán?
Az jutott eszembe amúgy, hogy mi van ha a mesterséges zoan 500 fős hadsereg vezetője X-Drake? Kaido helyét célozta meg és lehet kapott egy ajánlatot?
szerk: a számozások remélem az erőt jelképezik mindenképpen. 10 még egy ilyen ember mint chinjao vagy erősebb és rosszabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 16:50:54 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2477 Dátum: 13 máj 15, 17:13:32 » |
|
samdav: nem bartolomeo verte meg bellamyt, hanem az ütés készítette ki. Mivel simán rányúlt a kannibálra a rugó kezével akár komolyabb harc is lehetett volna.
Egy kis matek: Ha a király bellamy mögött állt pont, akkor barto védelmén fenn kellett volna akadnia a hiénának mint egy légynek, és kb szét kellett volna forgácsolódnia. (mivel ugye sebez keményen, az ütés erejétől függően valószínűleg, a nekilökött bellamyra nem kevés ellenerő hathatott volna)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2479 Dátum: 13 máj 15, 18:00:58 » |
|
Vagy csak simán a kútfejéből. Annyira nem nagy szám ez a pajzsos gyümölcs ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2480 Dátum: 13 máj 15, 20:42:25 » |
|
Gyenge fejezet és továbbra is lényegtelen emberekkel. Az öreg az egyetlen aki talán volt valaki, de már ő is csak egy emlék. Luffy ezeket megeszi reggelire. Bartalomeo amúgy majd akkor néz nagyot amikor egy hakis jet bazoka úgy átzúzza a pajzsát, hogy hinnye. Bár szerintem nem Luffy fogja legyőzni őt. Mondjuk eléggé fel van hypolva szóval ideális erő demonstráció lenne. Az igazi ellenfél ezen a szigeten Fujitora. Nem is értem, hogy miért pazaroljuk erre ennyire az időt. Ajánlom, hogy valami nagy arc is legyen itt Burgesten kívül. A kaidos ötletetek tetszik. Az se volna rossz, ha Barti is valami erős jónásnak lenne a beosztottja. Mondjuk annak a Jacknek.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2481 Dátum: 13 máj 15, 21:55:18 » |
|
Ki az a Jack?:OO Am ha ez a Kaidos számozás bevállna, nagyon adná Sai-n van a 13-as jel, szal ő sem lehet gyenge ( bár nemtudjuk, h valóban erőszintet jelentenek a számok). Remélem gyorsan lepereg a C és D blokk, gyorsabban ennél, a többi szálnál max Lawék érdekelnek. Am még Donflamingo is az erős ellenfelekhez tartozik. Amúgy lehet, hogy Bartolomeo is tud hakit használni, nem voltak annyira erős ellenfelei, így nem mutatta ki a "foga" fehérjét. ( az új világban ez alap dolog a kapitányoknál már,ha élni akarnak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2482 Dátum: 13 máj 15, 22:15:20 » |
|
Bartolomeo-tól szerintem nem kéne hakit elvárni, hisz mondhatni újonc és tudtommal semelyik 2 évvel ezelötti szupernova se rendelkezett hakival.
Akik tényleg erősek: doflamingo és fujitora. Akik azok lehetnek: Burgess, diamante és a 4 székes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2483 Dátum: 13 máj 15, 22:22:26 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/692/8Nem tudjuk, hogy ki az a Jack, de valószínűleg nem lesz gyenge. Így a mostani fejezeteket elnézve a Cp-0 megjelenése nyugodtan kijelenthetjük, hogy itt a képen Lucci van és Bluno. Valszeg továbbra is a kormány emberei, mert ez többé már nem, csak az alvilág problémája. Stb, stb. Viszont ez a Jack egy érdekes kérdőjel. Neki még nem láttuk emberét a szigeten szóval szerintem a résztvevők között lehet van neki. Ráadásul durva arc elképzelhetőnek tartom, hogy Bartalomeo az embere vagy ő maga az de az elsőt tartom elképzelhetőnek a másodikat nem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2484 Dátum: 13 máj 15, 23:08:21 » |
|
Hát itt van 5 ismeretlen nyilvánvalóan erős és nagy befolyással rendelkező "szervezet". Big Mom embereit meg Killert lehet csak felismerni, szal kiváncsi leszek a többiekre, hogy kik is ők, nyilván mutatva leszek, mivel nem fölösen rajzolta meg ezt Oda. Am az egyik tényleg hasonlít Luccira és a kormány szagot érzek onna, mivel "ez már nem csak az alvilágra tartozik".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2485 Dátum: 13 máj 15, 23:16:10 » |
|
Amúgy ez már felmerült régebben, hogy a képen Lucci van és szerintem ő az! Sok az egyezés még így is hogy el van sötétítve (kalap, göndör haj, bajsza vagy mije az mintha megnőtt volna mondjuk a galamb azért hiányzik róla, de lehet már kinyúrgelt). A másikban nem vagyok biztos, hogy Blueno, de vmicskét hasonlít rá. Meg a szöveg is amit mond az is elég meggyőző arról , hogy ő(k) lennének azok. Bár úgy mond nem kéne meglepődnöm ezen mivel CP-9 beépül az alvilágba ez teljesen a Világkormányra vall. Jack-en már én is agyaltam, de mivel nincs róla sok info csak ennyi, hogy Jack így még esélytelen a tippelgetés is, de valószínű ahogy Hiei mondta durva arc lehet. Amúgy remélem BigMam emberei jelentették neki hogy ez a szalmakalapos durva arc és vigyázni kell vele Amúgy belegondolva sok durva arc lesz itt az újvilágban és ezek majd hogy fognak egymáshoz kapcsolódni áhhh bele se gondolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2486 Dátum: 13 máj 16, 00:40:18 » |
|
Én nem úgy fogalmaznék, hogy sok durva arc lesz. Mindenki durva arc aki ott van. a Rookie-k csak kostolgatják az új világot. Viszont aki már ott él és "megszokta" az durva. Lehet ezen vitatkozni, de az új világ összesűríti a világ legveszélyesebb embereit. Az új világban egy olyan ember aki nem számít durvának, elég tetemes károkat okozhatna bárhol, azon kívül. A viszonyítási alap az ami befolyásolhatja a véleményeket, meg persze, hogy a szalmakalapos legénység kihez mérten, milyen erőt képvisel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2487 Dátum: 13 máj 16, 09:04:38 » |
|
Én leginkább abban reménykedem most, hogy a haki nem lesz olyan alap képesség itt az újvilágban. A sorozat elején a démongyümölcs is tündérmese volt a legtöbb ember számára. Most meg már minden második macskának is van valamilyen képessége. Attól félek, hogy a haki is olyasmi lesz, amivel a háziasszonyok kókuszdiót aprítanak otthon 2x2 mm-es kockákra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2488 Dátum: 13 máj 16, 10:02:21 » |
|
Szerintem a tapasztaltabb "meghatározó" személyek az újvilágban rendelkeznek hakival, de mondjuk egy újonc mint Barto szerintem még azt sem tudja mi az a haki. Mondjuk én arra lennék kiváncsi, hogy a szupernovák közül van-e vki aki már használja a hakit (Luffyiékat kivéve, meg Law-ot). Például gondolok itt Kid-re, Apoo-ra, Hawkins-ra, Drakre stb... (bár belegondolva ha Law is tudja akkor ennyi erővel már a több is is űzheti vmilyen szinten a hakit). Na meg a másik kérdés hogy Kurohige is tudja-e használni, mert ha igen akkor ő über erős lesz ezzel.... Amúgy kiváncsi vagyok mikor indul be a tengerészet Fujitorával az élen, mert ott akkor eléggé elfog durvulni a helyzett. Gondolok itt vmiféle lázadásra (ami úgy tűnik hogy a kiskatona meg Franky elfog indítani), vmint támadásra (Fujitoráéktól), merénylet (CP-0-tól). Kicsit elszabadultak a gondolataim, de elégé nagy káosz lesz Dressrosán az biztos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2489 Dátum: 13 máj 16, 10:38:21 » |
|
Barto miért lenne ujjonc? Hiszen egy éve tűnt fel. Luffy és csapata egy rövid idő alatt.(sajnos dátumokat és időközöket nem közöltek) Én pár hónapra tenném. Jelentős vérdíjat, erőt, tapasztalatot szereztek. Szóval aki már több mint egy éve tűnt fel az nem is olyan újonc.
A keleti-tengeren még ritka volt a démongyümi, és mivel ritka kevés ember ismerte. Viszont ezt példázza, hogy az embereknek más a felfogása a világ különböző részein. Hiszen Bellamy kinevette Luffyékat, mikor az One Piecet említették. De Kid meg azt mondta, az újvilágban az hal meg aki nem hiszi.
Remélem igazad lesz Hiei, hogy most kap egy kis tápot. És mikor összekerül egy hakkit használóval az majd "meglepi". Ha a király ütése nemkapta volna hátba szerintem Bellamy leverte volna Bartot.
A következő fejezetet én is Franky preferálásával képzelem el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|