24 nov 27, 14:00:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117168 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2085 Dátum: 13 feb 21, 22:36:40 »

Arról itt mennek a találgatások.
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=5917.60
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #2086 Dátum: 13 feb 21, 23:20:24 »

HAHA Nevet Nevet Nevet Nem megmondtam, hogy dofy nem véletlenül akar kalóz király lenni.
Neki nem csak a szája jár de ereje és esze  is van hozzá (kár hogy nem ő a főhős így sajnos nem lehet kalóz király). Hisz megmondja hogy az exadmirális sem tudná megvédeni tőle Smokert, ha az beszél. Ilyet nem egy súlycsoportban lévő emberek mondanak a másiknak hanem aki masszívan erősebb a másiknál, de nem akaródzik neki ugrani azonnal annak akit fenyeget.
Engem dofy személyes ereje még jobban meggyőzött, így dofyt egy kicsivel tenném kaido vagy bib mom személyes ereje alá.
Naplózva
Thulya
Gennin
*

« Válasz #2087 Dátum: 13 feb 21, 23:25:19 »

Viszont Lawnak a legénységével érdekel, hogy mi van. Nem hiszem el,hogy Luffy nem kérdezi meg, hogy mi a helyzet azzal a furcsa mackóval:D

De hisz Bepo szerepelt ebben a részben...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2088 Dátum: 13 feb 21, 23:31:31 »

Ilyet azok mondanak akik nem ismerik el a másik képességét, netán erejét. Sőt, sokan mondják az ilyet azért, hogy palástolja a bizonytalanságát is. Ha nem tartana tőle akkor már most szétszedte volna Smokert is minden figyelmeztetés ellenére.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2089 Dátum: 13 feb 21, 23:41:43 »

Viszont Lawnak a legénységével érdekel, hogy mi van. Nem hiszem el,hogy Luffy nem kérdezi meg, hogy mi a helyzet azzal a furcsa mackóval:D

De hisz Bepo szerepelt ebben a részben...

Ha a körözési plakátra gondolsz akkor az csak egy fénykép az a mangában. Nem volt "élő"szereplő. Azért jó próbálkozásvolt:P
Ebben a részben amúgy kicsit úgyérzem nagyon hypolni akarták Doflamingot. Viszont én annak fényében, hogy már kétszer megfutamodott nem tűnik túl félelmetesnek. Mindenesetre Luffyék berobbanása az újvilágba igen erősen közeleg.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2090 Dátum: 13 feb 21, 23:59:25 »

Hát gondolom nem véletlenül mondja Aokiji, hogy akkora veszélyforrás Donflamingo. De nehezen hiszem el, hogy erősebb lenne Dofi az ex-admirálisnál. Tudom, még mindig nem láttuk Dofi igazi erejét, viszont Aokiji ereje elég meggyőző az eddig látottak alapján.  smirksweat Az egyik legerősebb még így is az egész történetben.
Amit sajnálok, hogy Smokert állandóan szétverik. Azt hittem többet erősödik a 2 év alatt.  :/

Luffyék szép nagyot fognak alkotni az biztos. Ha Dofit leverik az tuti, hogy hatalmas lesz a felfordulás, már így is az. Ha az alvilág fejét leverik akkor az üzlet megbénul és kb mindenkit magukra haragítanak, aki kapcsolatban állt Dofi-val. Úgy érzem, hogy erősen érnek ezek a szövetségek, mert ennyi ellenség ellen még Luffyék is kevesek. Szerintem nemsokára majd Jinbei is jön a csapatba és ki tudja a végére mennyire "szoros" szövetség lesz Luffyék és Law között. Lehet ez később is fennmarad majd.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #2091 Dátum: 13 feb 22, 09:22:06 »

rini67
"Ha nem tartana tőle akkor már most szétszedte volna Smokert is minden figyelmeztetés ellenére."

Nem hiszem, hogy igazad lenne. Mivel egy loggia használót időigényes legyőznie még egy másik loggia használónak is (két admirális küzdelme), dofy meg pont az időből állt oltári hiányban. Az exadmirális próbálkozott megfagyasztani dofyt, de nem jött össze neki (dofy kitört és nem kellett a képek alapján nem kellett túl sok erőt kifejtenie hozzá. Ha az exadmirális erősebb lenne akkor csak simán befagyasztotta volna dofyt, űgy hogy az úgy is marad.

Ui. ne feled mit mondot dofyról smokernek
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 09:26:54 írta Krulszeme » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2092 Dátum: 13 feb 22, 10:11:18 »

Engem az a három Hah szócska nem arról győz meg, hogy Doflamingo simán kijutott a fagyasztásból, sőt, pont a fordítottjáról. Aokiji simán újra lejegelte volna, mert neki aztán tényleg nem kunszt egy kis fagyasztás (a sziget ezen felét pl. úgy lejegelte, hogy még két év után is erősen fagyos a terület, de akár Marinefordban is láthattuk, hogy egy szökőárat is elég gyorsan befagyaszt nagyobb erőlködés nélkül.) Doflamingonak viszont kicsit erőlködnie kellett a kitöréssel. Nem véletlenül futamodott meg most Doflamingo.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2093 Dátum: 13 feb 22, 10:19:58 »

Doflamingot most úgy próbálják beállítani, hogy milyen imba így, ha Luffyék legyőzik még nagyobbat üt majd a dolog. Kicsit sajnálom a dolgot, mert én tényleg azt hittem, hogy erős lesz mint a rohadás. Viszont ő elhúzta a csíkot Aokiji elől és fél Kaidoutól... nem tudom, hogy akar kalózkirály lenni. Azzal, hogy a háttérből irányítja a szálakat semmi nem lesz csak sz*r keverő. Law jól mondta ő nem azért nem lépett mert nem akart, hanem azért mert nem tudott és azzal próbálta magát meggyőzni, hogy ő szépen felépíti a birodalmát. Van egy olyan érzésem, hogy úgy megverik a végén szerencsétlen, hogy én magam is sajnálni fogom:D
Azt hittem rengeteg lehetőség lesz benne, de végül is ő is csak az előző korszak maradékja akinek nincs helye az új érában. Ami viszont zavar kicsit, hogy az összes szupernova ilyen nagy májer lett:( Sokkal jobb lett volna ha páran közülök a Yonkouk tisztjeivé váltak volna. Kezdem ezeket a Yonkoukat is értéktelennek érezni.
Naplózva

Ueki
Újonc
*

« Válasz #2094 Dátum: 13 feb 22, 10:45:33 »

Még azért van pár super nova akiről semmit nem tudunk lehet egy kettő beállt egy egy yonko alá.
Dolfitól én is jobbat reméltem legalább egy kis erő fitogtatás de még dressrosa hátra van Mosolyog
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2095 Dátum: 13 feb 22, 11:46:19 »

Sztem a Doffy, Kuzan , Smoker helyzetbe belemagyarázzátok, ezt a ki kinél erősebb, és miért reagált úgy dolgot.

Ha megnézitek, akkor az előző rész végén Kuzan mondja, hogy " Leszállnál róla? Jól ismerjük egymást."  Ebből kifolyólag, Kuzantól semmi támadó jelleg nem tapasztalható, csak jelzi, hogy eddig, s ne tovább. Amikor Doffy keze mégis megindul Smoker felé, akkor fagyaszt rajta egy kicsit, amiből Doffy kitör. Viszont ezzel békén hagyta smokert. Tehát Kuzan figyelmeztetése elérte a célját. Az, hogy Doffy elmegy, és azt mondja, hogy " Ezt most kihagynám" ez sem egyértelműen a Kuzantól való félelmet jelenti, hanem idő szűkében nem akar belemenni egy hasonló csatába, mint annó Jinbei harcolt Ace ellen, hogy 5 napig püffölték egymást. Mind2 karater táp, de Aokiji nem keresett harcot, csak védte smokert, Doffynak meg nem volt ideje.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2096 Dátum: 13 feb 22, 13:14:01 »

Duuu hozzászólásával értek egyet, én is.
Mert egyik sem akart igazán bele kötni a másikba, Aokiji már nem tengerész, és csak a barátját védte, nem volt benne szerintem harci kedv. És szerintem Doflamingó sem akart egy ilyen erős ellenféllel harcolni, félreértés ne essék mert lehet, hogy nem fél de teljesen felesleges lett volna a harc. Attól hogy egy szarkeverő Doflamingó attól még nagyon erős, és attól, hogy tart Kaido tól még nem beszari. Hiszen nem lehet mindenki olyan mint a főszereplő, hogy akármelyik Yonkouval akit meglát ökölre akar menni. Hozzátenném, még hogy ha harcoltak volna akkor biztos hosszú és izgalmas lett volna és Aokiji se úszta volna meg sértetlenül, de még szerintem Doflamingó veszettet volna. Remélem Luffy jól elveri majd, mert kb. olyan érzést kelt bennem mint Krokodájl...egy olyan negatív karakter aki remekül illik a történetbe.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2097 Dátum: 13 feb 22, 15:11:34 »

Én azok mellet vagyok, akik azt mondják, hogy Doffy még korántsem mutatta meg, hogy mire képes.
Remélem, hogy a századforduló alkalmából kapunk pár extra oldalt és egy Luffy vs Doflamingo harcot.
Nem ártana az sem, ha végre valamelyik Mugiwara kapna egy sérülést Jokertől, mert akkor Luffy komolyan venné a harcot és biztos nagyon, de nagyon dühös lenne.  Ördögi
Amúgy ha Luffy nem fél a Yonkou-tól, akkor biztos nagyon erős lehet. Ő látta, hogy milyen erős volt a legerősebb(Shirohige/Fehérbajusz/Edward Newgate), tehát a magabiztosságának kell lennie egy indoknak is.

Usopp megint retteghet, ha nem Luffy csinál valami őrültséget, akkor Law megteszi helyette(Mi lesz ha a Szívkalózok kapitánya megtudja, hogy a Mugiwara csapat már hadat üzent Big Mom-nak? Olyan reakcióra számítok, mint amit most Usopp vágott le ^^").
Choppy-chan meg olyan, mint egy székely azzal a bajusszal ikszdé Ami jobban érdekel, hogy Zoro miért nem akar megküzdeni Kin-nel? Lehet, hogy nem tartja elég erősnek? Esetleg a hajó épsége miatt aggódik?(nem lenne jó, ha erre a sorsra jutna: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/599/23 )
Most tűnt fel, hogy mostanában előszeretettel használja a Shuusui-t, ezzel győzte le Mone-t is.
Csoda, hogy Kinemon a fiától(aki Sanji egy modernebb kiadásban) nem Harakirit követelt Nevet Amikor először néztem a képet, akkor arra gondoltam, de a szöveg nem egyezett ikszdé.  Ahányszor meglátom Momo képét Nami mellein és a mellette lévő képen elkap a nevetés, az nagyon el lett találva.
Usopp jó nevetségforrás, de azért kicsit fájó az, hogy Ő akar lenni a "Tenger bátor harcosa". Szokás szerint, a szavai nem egyeznek a cselekedeteivel.  Szomorú
Ami még nagyon tetszett, az Brook: "Az a kis tökfilkó" ikszdé, mondjuk neki még Roger is csak egy kezdő volt. Ő a csapat szíve... Habár nincs is szíve. Yohohoho!
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 15:26:27 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2098 Dátum: 13 feb 22, 21:43:44 »

sziasztok! csak egy kis érdekes észrevétel... még anno jópár fejeztettel előbb az egyik bróker, aki meglehetősen hasonlít luccira mondott valami furát, hogy: ez már nem csak az alvilág ügye innentől
és fura, hogy aokiji tudta, hogy smoker ezen a szigeten van... lehet van valami összefüggés
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2099 Dátum: 13 feb 22, 21:58:57 »

Aokiji is érdekesen viselkedett. Szóval lehet összefüggés. Bár kétlem, hogy Aokiji össze állt volna egy mészárossal mint Lucci... de lehetséges, hogy volt tengerészek és a világkormány által kitaszított ügynökök alkotnak egy frakciót. Érdekes dolog lenne. Lucci nem lett kalóz abban egész biztos vagyok. Az szerintem ütközne az elveivel.
Vagy te mire gondolsz pontosan?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins