Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2055 Dátum: 13 feb 16, 15:17:21 » |
|
Mivel backupot kellett használni nem térnek vissza.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2056 Dátum: 13 feb 17, 14:02:20 » |
|
Amúgy mi lett azzal az ördög gyümölccsel amit Caesar állatkája hagyott vissza?? Tényleg senki sem ment vissza érte? Vagy lehet a szalmakalaposok siettek a tengerészek meg nem tudtak róla...és sok ideig ott is marad...mert a sziget tele van gázzal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2057 Dátum: 13 feb 19, 00:14:35 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 19, 00:29:54 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2058 Dátum: 13 feb 19, 00:19:16 » |
|
Hogy a képről hiányzik Doflamingo lábszőre.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2059 Dátum: 13 feb 19, 00:30:16 » |
|
Hogy ekkora képet elég linként betenni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2060 Dátum: 13 feb 19, 16:59:26 » |
|
Hiei: Bocs, ma mikor visszagondoltam, lehet le kellett volna kicsinyíteni egy picit ^^' Meg arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz majd? Elhúz Joker (ez a legvalószínűbb), vagy összecsap Aokijivel, vagy más? Mondjuk jöhetne már a manga, nagyon kíváncsi vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2061 Dátum: 13 feb 19, 22:11:46 » |
|
Phuu Samdav ezzel nem vagy egyedül,mert mindig a legjobb jeleneteknél tart egy pihit.Kicsit kezd gyanus lenni eza a sok pihi van rá egy esély Oda valami nagyra készül és változtatgat dolgokon vagy már megvan történet csak ki agyalgatja jobbra Hát Joker neki áll Aokiji ellen annak csunnya fagy halála lesz végén neki:D. Hisz egyik legerösebb Logiás emberöl beszélünk,bár kiváncsi vagyok Moviban mi beszélhetek Luffy Aokijivel ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2062 Dátum: 13 feb 20, 12:46:55 » |
|
http://www.mangareader.net/one-piece/699 kijött az új rész végre Sok volt a duma a részben. Sokkal jobban ki fogja adni magát a streames verzióban sztem, mint általában. Kíváncsi vagyok, hogy jubilleumi 700. részre mit tartogat Oda. Kuzan karaktere körül meg megjelent egy hatalmas ködfelhő, hogy végül is mit csinál. A hawkins-apo-kid nem meglepő dolog, de az a 3 hír így egyben azért jól fel fogja kavarni a világot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 20, 13:30:51 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2063 Dátum: 13 feb 20, 14:49:10 » |
|
Huh de jó fejezet volt. Aokiji nél az lett amire számítottam. Monosuke nagyon jól kihasználta a helyzetet. Az Dofi is lemondott az a 3 hír tényleg elég nagy, csak arra leszek kíváncsi Law al mit kezd a világkormány, mert ugyebár most még egy Shichibukai hiány van. Ha nem a 700. fejezet jönne jövő héten nem számítanék valami nagy dologra. (de Odá nál sose lehet tudni és én az "átlagos" fejezeteket is nagyon szeretem)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 20, 14:51:19 írta Beeng »
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2064 Dátum: 13 feb 20, 18:12:00 » |
|
Aokiji kissé lehűtötte a kedélyeket. Várható volt, hogy nem fognak nagyon harcolni Doflamingoval. Ezen az oldalon hogy néz ki már Franky? http://mangastream.com/read/one_piece/12623735/14Momonosukének de jól megy a dolga a hajón. A három hír, ami benne volt az újságban alaposan felforgatja majd az újvilágot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negativchaos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2065 Dátum: 13 feb 20, 18:28:20 » |
|
gecooo Momo mi komoly már váá annyit szakadtam jesus sanjiék mi féltékenyek de jó kis rész volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2066 Dátum: 13 feb 20, 18:57:29 » |
|
Istenem, annyira szép látvány, hogy ennyien vannak a Sunny fedélzetén. Szívem szerint Momonosukének, Kinemonnak, Trafinak is, CC-nek meg pláne örülnék a csapatban. Persze egyik irracionálisabb lenne, mint a másik. (Végre volt egy kis szerepe Robinnak is.xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2067 Dátum: 13 feb 20, 19:22:11 » |
|
Azt megfigyeltétek hogy ki vehette fel a mushit a végén? Biztos valami nagy hal. Nekem tetszett a rész, bár azt nem értem miért nem fagyott halálra JOker, talán nem akarta őt megölni aokiji, vagy szimplán megtörhette a jeget?
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2068 Dátum: 13 feb 20, 19:49:35 » |
|
esetleg a hakki valamilyen szinten védte ettől, habár annó fehérbajusz se fagyott halálra...habár ott arra fogták, hogy földrengésember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2069 Dátum: 13 feb 20, 20:06:50 » |
|
Azt megfigyeltétek hogy ki vehette fel a mushit a végén? Biztos valami nagy hal. Nekem tetszett a rész, bár azt nem értem miért nem fagyott halálra JOker, talán nem akarta őt megölni aokiji, vagy szimplán megtörhette a jeget?
Doflamingo vette fel. Az utsó képkockán a Denden Mushi szeme nyílik ki. Ne tévesszen meg. A jégből meg szerintem vér egyszerűen kivágta magát a drótokkal.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|