24 nov 15, 05:30:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110601 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2040 Dátum: 13 feb 11, 20:47:57 »

Ha time jump előtti arc-hoz kéne hasonlítanom a mostani fejezeteket, akkor már inkább Baroque Works Mosolyog Persze számomra Water 7 - Enies Lobby az eddig abszolút kedvenc, de az 500 mesterséges démongyümölcs használó és a többi dolog inkább Arabastára hasonlít Mosolyog Hiszen ott is a Baroque Works-nél sok ember volt, attól függetlenül, hogy Mr.2 utáni emberek gyengék voltak, legalábbis Luffy-ékhoz képest Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2041 Dátum: 13 feb 11, 21:40:56 »

Azért Lucci most már nem lenne nagy szám.

Az azért nem biztos. Minden csupán arról szól, hogy mikor s hogyan használunk fel egy adott erőt.

Mert tény, Lucci meg a többi Zoan erő önmagában nem érne semmit, de ha a megfelelő stratégiával a megfelelő módon használjuk őket, akkor akár a Logia erővel rendelkező Admirálisok is leverhetőek vele.

S jó, hogy feljött Lucci. Vele mi történt? Nem emlékszem, hogy a C9 Saga után valaha is előkerült volna (vagy csak nagyon régen volt). Mert ha még él, akkor lehet, hogy erősebb lett.

Kaidou-t már nagyon várom, mert róla eddig csak beszéltek de ő az egyetlen Yonkou, akit még mutattak be, csak mondják, hogy "Még csak nem is ember". Akkor mi, Pandaman?

Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2042 Dátum: 13 feb 11, 22:03:55 »

Lucchiék élnek annyit tudunk róluk. Borítón elmesélte Oda mi lett velük. Egy városban éldegélt minden cp9 tag. LEhet edzetek, de az is lehet, hogy már nem lesz szerepük.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 11, 22:04:28 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2043 Dátum: 13 feb 11, 22:27:34 »

A zoanokat nem tudom én se miért szólják le...hiszen el lett mondva a CP9 arc ban: "akármilyen gyümölcsöt eszik meg valaki gyengébb nem lesz annak is megvannak az előnyei ha valaki kalapáccsá tud változni"
Roger,Rayleigh Shanks(és társai), Mihawk, Zoro, Sanji, Vergo mindannyian nagyon erősek még sincs gyümölcs erejük...ép ez az egyik apró logikai hiba a sorozatban, hogy akkor miért nem esznek...talán mert nem akarnak a víztől gyengébbek lenni..vagy nem jutnak hozzá(mondjuk Shanks biztos találna ha akarna)
-----------------------
A CP9 további  története talán a Sabaodys fejezeteken a volt borítón.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2044 Dátum: 13 feb 11, 22:30:02 »

491. és 528. fejezet közötti borítókon van levezetve az Enies Lobbyban történtek utáni sorsa.
http://i37.mangareader.net/one-piece/524/one-piece-65180.jpg
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2045 Dátum: 13 feb 11, 22:36:12 »

Nem szóltam le a Zoan-t valszeg, ha tehetném én is egy Zoan típust ennék meg. Egyszerűen az a Lucci mostanra nem okozna gondot a Szalmakalaposok többségének ennyit mondtam.
Viszont ennek meg van a maga témája, ha akarjátok ott folytassátok.
Naplózva

Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2046 Dátum: 13 feb 12, 06:38:07 »

Borítón elmesélte Oda mi lett velük.

Mondjuk poén Oda-ban, hogy a többi neverending shonen mangakával ellentétben nála a borítók nem csupán színesítőként van, hanem azokon keresztül mutatja meg mi lett bizonyos karakterekkel. Jó pofa, kár, hogy a többi mangaka nem így csinálja.
Naplózva
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2047 Dátum: 13 feb 13, 01:13:58 »

Van egy elméletem:
Mi van, ha a mesterséges gyümölcsök hátránya az, hogy egy idő után elmúlik a hatásuk? Ez megmagyarázná miért kell annyira Doflamingonak CC és az SAD. Logikusan belegondolva, miért is kezdene különben Kaidou vadászni rá? (Ez olyan, mintha vennél valakitől 500 tankot, aki utána közli, hogy sajnos többé nem elérhető számára a forrás.) Miért akarná Kaidou a felesleges feszkót, ha amúgy is maradna 500 Zoan-ja? Nincs több gyümölcs? És akkor mi van, a félezres sereg már elég durva. Persze teljesen más a helyzet, ha időnként kell még fogyasztani a gyümikből, hogy ne múljon el a hatásuk. Így Kaidou jogosan érezhetné, hogy becsapták: megadta a fizetséget, sereget ígértek, de örökre és nem egy-két évre.
Ezzel együtt Law terve is sokkal logikusabb és használhatóbb lesz. Szórakozik még Doflamingoval, eközben Kaidou felfedezi, hogy nincs több gyümölcs, bepipul és nekiront Jokernek. Így azonban csak eggyel kevesebb ellenfele lesz Luffyéknak, ráadásul, ha okosan játszanak, Kaidou nem csak a harcban veszít értékes embereket, de 500 fix vesztesége van CC fogsága miatt.

Nagyjából ennyi. Remélem tetszik. Nevet
Naplózva
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #2048 Dátum: 13 feb 13, 12:04:08 »

Nekem az a problémám ezzel az 500-al, hogy ha azt nézzük, hogy eddig alig halt meg gyümihasználó a one piece-ben, csak semleges katonák nyiffantak ki, akkor Odának döntenie kéne, hogy vagy elkezd zoanokat öldökölni, vagy életben hagy 500 semleges katonát.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2049 Dátum: 13 feb 14, 12:18:59 »

Nem rossz elmélet dtatar. Van benne ráció.
Én arra gondoltam, hogy talán nem tudják igazán kontrollálni a dolgot. Momosuke de tudott emberre visszaalakulni csak úgy. Meg a hajón is csak úgy randomlag sárkány lett. Eddig egy zoan se küzdött azzal, hogy hogyan tudja változtatni a formáját. Chopper is kölyökként ette meg az embergyümölcsöt és azonnal tudta is használni. Kaku is tudta kezelni a sajátját.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2050 Dátum: 13 feb 14, 12:25:32 »

Én is olyasmire számítok amit Morita leírt. Mint amikor Chopper túl ette magát rumble ballból. Random formát vált harcközben és az előnyből hátrány lesz majd.
Amúgy határozottan biztos vagyok benne, hogy ez az 500 gyümölcs használó teljesen lényegtelen lesz Luffy vs Kaidou csatában. Azok ellesznek havazva mással vagy Luffy gondoskodik róla , hogy levegőt is csak nehezen vehessenek.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 14, 12:26:58 írta Hiei D. Legend » Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2051 Dátum: 13 feb 14, 12:39:45 »

Kaku sem tudta rögtön teljesen precízen irányítani a Zoanját:
http://i3.mangareader.net/one-piece/401/one-piece-1693167.jpg
Amúgy hiába lesznek 500-an a zoanok, szerintem először lesz egy kisebb szakasz belőlük, akikkel Luffyék találkoznak majd (talán már Dressrosán), velük meg lesz mutatva, hogy mi is a mesterséges gyümölcs gyengesége. (Itt egy három oldalú csata simán kialakulhat, Kaido emberei, Doflamingo emberei és a kalózszövetség között.) Mikor meg már Kaidohoz érnek, addigra a mesterséges gyümihasználók majd nem jelentenek, vagy maximum csekély méretű ellenállász. Velük majd elszórakoznak a gyengébbek (Nami, Usopp, Chopper, Law legénységének gyengébb tagjai), míg a nagyágyúk Kaidou nagyágyúi ellen mennek majd, akiknek szerintem nem mesterséges gyümölcsük van.
(Esetleg valahogy felbukkan Jinbe (mondjuk ez annyira nem valószínű), és ha van közel tenger, akkor az ő stílusa elég veszélyes lehet bármilyen gyümihasználóra.)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2052 Dátum: 13 feb 15, 11:44:10 »

Szerintem egyértelmű, (csatlakozva az előttem szólókhoz) hogy ennek a sok Zoan használónak nem lesz már semmilyen jelentősége. Ők csak a futottak kategóriát képviselik. Kaido ellen csak annak fő karakterei, társai a lényeges szempont mint ahogy a többi kalóznál vagy tengerészeknél is. Itt a cél a fontosabb és erősebb karakterek legyőzése.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2053 Dátum: 13 feb 15, 12:29:10 »

Amúgy vicces,hogyprobáljuk elképzelni, hogy folyik majd tobább a történet, de Odalehet egyik nap felkel és hirtelen felindulásból véletlen össze futatja Luffyt Big Mom pár erősebb emberével és Luffyék szétverik a fejüket így Big Mom megindul Luffy ellen:D Annyira megnézném Law arcát mikor megtudja, hogy Luffy már hadat üzent a dagattnak és most meg leverte a jobb kezét:D
Arra akartam kilyukadni, hogy Odánál nem lehet tudni mi jár a fejébenxD Gondol egyet azt legyőzik a tengerészetetXD
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 15, 12:29:43 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #2054 Dátum: 13 feb 16, 14:09:19 »

Tisztelt Moderátor(ok)!

Lenne egy kérdésem, a tegnap délután, este és éjjel írt kommentek vissza lesznek állítva? Csak mert a nap során próbáltam elérni az oldalt, kiirt valami üzenetet, most, hogy sikeresen beléptem nem látom a fent említett időpont hsz-eit.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins