Én azok mellet vagyok, akik azt mondják, hogy Doffy még korántsem mutatta meg, hogy mire képes.
Remélem, hogy a századforduló alkalmából kapunk pár extra oldalt és egy Luffy vs Doflamingo harcot.
Nem ártana az sem, ha végre valamelyik Mugiwara kapna egy sérülést Jokertől, mert akkor Luffy komolyan venné a harcot és biztos nagyon, de nagyon dühös lenne.
Amúgy ha Luffy nem fél a Yonkou-tól, akkor biztos nagyon erős lehet. Ő látta, hogy milyen erős volt a legerősebb(Shirohige/Fehérbajusz/Edward Newgate), tehát a magabiztosságának kell lennie egy indoknak is.
Usopp megint retteghet, ha nem Luffy csinál valami őrültséget, akkor Law megteszi helyette(Mi lesz ha a Szívkalózok kapitánya megtudja, hogy a Mugiwara csapat már hadat üzent Big Mom-nak? Olyan reakcióra számítok, mint amit most Usopp vágott le ^^").
Choppy-chan meg olyan, mint egy székely azzal a bajusszal
Ami jobban érdekel, hogy Zoro miért nem akar megküzdeni Kin-nel? Lehet, hogy nem tartja elég erősnek? Esetleg a hajó épsége miatt aggódik?(nem lenne jó, ha erre a sorsra jutna:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/599/23 )
Most tűnt fel, hogy mostanában előszeretettel használja a Shuusui-t, ezzel győzte le Mone-t is.
Csoda, hogy Kinemon a fiától(aki Sanji egy modernebb kiadásban) nem Harakirit követelt
Amikor először néztem a képet, akkor arra gondoltam, de a szöveg nem egyezett
. Ahányszor meglátom Momo képét Nami mellein és a mellette lévő képen elkap a nevetés, az nagyon el lett találva.
Usopp jó nevetségforrás, de azért kicsit fájó az, hogy Ő akar lenni a "Tenger bátor harcosa". Szokás szerint, a szavai nem egyeznek a cselekedeteivel.
Ami még nagyon tetszett, az Brook: "Az a kis tökfilkó"
, mondjuk neki még Roger is csak egy kezdő volt. Ő a csapat szíve... Habár nincs is szíve. Yohohoho!